Xenical- a experimentat careva?

Xenical- a experimentat careva? | Autor: Vio.N

Link direct la acest mesaj

Am 9 kg de care nu scap asa ca m-am hotarat ( 90%) sa iau si eu Xenical - mama uni prietene a luat xenical si a slabit 9 kg - e drept ca aluat si Reductil dar e genul de femeie care gateste si " gusta" intr-una .Acum cele zace procente ma determina sa mai cer pareri ale celor care au incercat "minunea" chimica .
Astept sa-mi povestiti despre experimentele voastre .
multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna, si eu ma lupt cu kg in plus, si am intrat pe site-ul lor sa vad cu ce se "mananca"......www.xeniplan.ro
acolo vad ca ei recomanda intai consultarea unui medic endocrinolog.
in ceea ce ma priveste am mari retineri in a folosi "pastile" ptr slabit...am fost martora unor incidente nu prea placute cu Slim 10.
asa ca parca e mai bine sa consulti intai un doctor, cel putin eu asta intentionez sa fac...m-am saturat sa "fac foamea" fara nici un rezultat....
si eu sunt interesata sa aflu pareri despre Xenical..

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

http://community.webshots.com/user/andreeacc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

..
Directorul meu a luat xenical o gramaaaaaada de timp, insa de-gea-ba!
Este pierdere de bani si de timp si inseamna sperante zadarnice.De ce nu te apuci de o cura normala, simpla, de slabire? 9 kilograme nu sunt un capat de tara. Daca vrei sa scapi de ele rapid, ai sa le ai cu siguranta inapoi la fel de rapid..Slabirea cu pastile este posibila, dar vine si trece.

Iti spun pentru ca am colegi(e) ce au trecut prin toate stagiile cu Reductil, Xenical, Herbalife, Ayurslim si sunt exact cum au fost si la inceput.recunosc, nu si-au schimbat stilul de masa si mananca orice.

Insa a slabi este chestie de vointa: una controlata, gandita.
Tu alegi, noi putem spune orice, asa ca e ok.
Eu am vrut doar sa iti raspund la intrebare.Scuze daca nu a fost un raspuns asa cum il asteptai, insa cred sincer ca nu ai atat de multe kilgrame in plus incat sa crezi ca doar pastilele te mai pot scapa de ele.

Toate cele bune si alegere corecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

am cautat si eu si am gasit www.xenical.ro....intra si acolo...
Aici pe forum, cu cautare, o sa gasesti mai multe...Laura T a luat asa ceva si a slabit 7 kg...ea e plecata la mare acum, dar cand se va intoarce o sa-ti dea mai multe amanunte....

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu am luat Xenical o vreme, si singurele efecte observate au fost cele secundare: ameteala, gura uscata, foarte periculoasa posibilitate sa ..elimini ulei spontan si involuntar, si pretul mare....
Eu nu am slabit cu el...am incercat si herbalife - nu a mers, Fitomagra, Normoponderol, Lipostop, Viaredin pastile, etc...la fel....

DAR...singurul produs cu care am slabit repede si usor a fost Slimfast....pudra de aceea cu gust de cacao/vanilie/capsuni ( parca a facut si Viaredin ceva asemenator..), dar dupa ce m-am oprit am pus totul la loc....Slimfast nu se mai importa in RO, in SUA se gaseste peste tot si nu e scump, daca ai cum sa dai de el poti incerca

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

am luat si eu xenical citeva luni si nu am slabit deloc.singurul lucru pe care il face xenical este sa impiedice absorbtia grasimilor din alimente dar daca maninci dietetic el devine inutil.parerea mea este ca o dieta usoara te va ajuta mult mai bine mai ales ca nu ai multe kg de dat jos. efectele secundare sunt cele descrise mai sus si sunt tare neplacute . deasemenea si pretul este mare.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si eu am luat acum vreo 4 ani si mi s-a parut ca am slabit vreo 4 kg.Eliminam f mult ulei ,iar efecte secundare nu am avut nici unul.Poate am fost eu mai norocoasa, cine stie.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

sptul meu a luat xenical din decembrie si pana acum cateva zile.avea 124kg cand a inceput tratamentul si acum are 115...nu se abtine de la dulciuri,carne,fructe...dieta pe care ar trebui sa o tina,data de doctor nutritionist si nu foarte grea,nu a tinut-o.alaturi de xenical trebuie sa ia crom si spirulina.de cateva saptamani am inceput sa ii dau ceai antiadipos si cred ca datorita astuia a mai dat jos vreo 2-3 kg ca stationa la 117 din martie...

acum,am auzit de un plasture pentru slabit,cel pe care il poti comanda la teleshoping.o vecina a mea mi-a spus ca e extraordinar,mi l-a aratat pe pielea ei si mi-a destainuit ca a slabit 10 kg in primele luni.poti manca orice dar nu mai pui pe tine si oricum nu mai ai aceeasi pofta!
voi ati experimentat vreodata chestia asta?ca pret ar fi putin mai mult decat xenicalul/pe luna...dar macar sa mearga!

Alexandra mare si Alexandra mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Corpul omului este ca o fabrica: cata materie prima bagi, tot atata produs finit iese.
Daca mananci mult si de toate, poti sa iei orice, tot la fel de gras o sa fii cand termini cu pastilele. Ca doar n-o sa iei o viata intreaga numai buline. Nici financiar nu e la indemana....
Totusi mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam.
Este greu sa slabesti, dar asta e, trebuie sa o facem cu cap!
Cunosc persoane care au slabit foarte frumos cu herbalife, dar dupa un an cand au terminat cu tratamentul, au revenit tot ca inainte. SI cui a folosit? Mai bine dadeau banii aia la bazinul de inot, se mai si distrau pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Fetelor, dupa cum am mai spus, eu am luat Xenical de 2 ori, dupa sarcini, timp de cateva luni. De slabit am slabit atunci, de la 67kg la 60kg, dar acum nu as mai lua. Efecte secundare nu am avut, faptul ca-mi rezolva constipatia mea cronica, era un lucru imbucurator, dar e prea scump, e un tratament de lunga durata, are efect mai ales daca mananci gras (pt. cei care mananca dietetic nu face mare lucru, el inhiba absorbtia grasimilor) si cred ca mai degraba la persoanele mai grase. Eu cand am vrut sa incerc din nou, avand 60kg, nu a mai avut acelasi efect, au fost bani aruncati. In schimb, m-am apucat atunci de dieta Montignac, cu care am reusit sa dau jos cam 9kg in 3 luni, si asta netinand foarte strict, altfel sigur as fi slabit mai mult. Acum am ajuns la 51kg si sunt multumita, mai continui dieta si sper sa ajung si la 48kg in 2 luni si sa ma stabilizez.

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 2 luni) si Ramona (2 ani si 1 luna)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

quote:

Corpul omului este ca o fabrica: cata materie prima bagi, tot atata produs finit iese.
Daca mananci mult si de toate, poti sa iei orice, tot la fel de gras o sa fii cand termini cu pastilele. Ca doar n-o sa iei o viata intreaga numai buline. Nici financiar nu e la indemana....
Totusi mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam.
Este greu sa slabesti, dar asta e, trebuie sa o facem cu cap!
Perfect de acord.
Si mai adaug ca decat sa arunci banii pe chimicale care odata intrerupte, revii la forma initiala, mai bine golesti frigiderul si camara de toate alimentele "periculoase" (semipreparate, dulciuri, fainoase...etc) si le umplii cu fructe;legume, carne alba...si asa o sa ai si un corp frumos, si o sanatate de invidiat si o minte limpede! Succes!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput