Xenical- a experimentat careva?
Raspunsuri - Pagina 2

ynutza spune:
Eu zic ca cel mai bine este sa apelatzi la un nutritzionist.
Sint o groaza de diete (nu prin infometare) care dau rezultat.
Sefa mea a slabit 30 de kg in jumatate de an prin dieta de la nutritionist.

Karina spune:
Ia uite ce scrie la Xenical:
"Indicele de masa corporala (IMC) este un raport intre inaltime si greutate. Aceasta indice poate ajuta doctorul dumneavoastra sa decida daca Xenical este potrivit pentru dumneavoastra. Medicul va poate prescrie Xenical , daca sunteti supraponderal, cu un IMC de 30 sau mai mare.
De asemenea puteti sa primiti o reteta de Xenical daca sunteti supraponderal, cu un IMC mai mare de 27 si aveti si alti factori de risc cum ar fi hipertensiunea arteriala, nivelul crescut al colesterolului, boala cardiaca sau diabet zaharat."
Mergeti la adresa:
www.xenical.ro/calculator.htm
calculati IMC si apoi mai ginditi-va la Xenical.
ynutza, ce nutritionist, de unde, da-mi si mie un sfat te rog.
Karina+ Bogdanel

cybip spune:
Si eu am folosit xenical in 2000, am inceput sa-l iau la sfarsitul lui octombrie 2000, in acelasi timp am redus drastic mancarea si pana la revelion slabisem 10 kg.Am continuat sa-l iau pana in aprilie 2001, dar sporadic,numai cand mi se parea mie ca mananc ceva gras-mezeluri- si combinat cu dieta, multe fructe si multa apa,si la sfarsitul primaverii eram ca o silfida. Si m-am mentinut asa, cu multa vointa pana anul asta in ianuarie cand, afland ca sunt insarcinata am inceput sa mananc de frica sa nu cumva sa am neplaceri.In perioada cat am luat xenical trebuia sa am toaleta cu mine, cel putin in primele doua luni a fost oribil.Probabil aveam foarte multe grasimi acumulate in corp si trebuia sa le elimin cumva. Dar dupa cum se stie ca "baba sufera la frumusete" nu am renuntat-cu toate ca tentatia era mare- si iata-ma cu 10 kg mai putin intr-o perioada relativ scurta, dar, repet, dieta drastica. Intr-un cuvant, eu am fost multumita.

bebitzu spune:
buna,
eu am luat Xenical o buna perioada de timp, binenteles la recomandarea unui doctor endocrinologic.eu am fost ffff multumita, am slabit aprox 12 kg in 3luni.pentru ca deja aveam ceva kg in plus trebuia sa i-au cate 3/zi, insa datorita pretului destul de ridicat pentru mine la vremea aceea, am luat cate doua, una dupa fiecare masa - asa cum spuneau si fetele, rolul este acela de a arde grasimile acumulate la masa respectiva.Ce-i drept, pe langa aceste pastilute am evitat pe cat se poate ca dupa ora 18.00 sa nu mai mananc nimic (in afara poate de fructe, un iaurt sau ceva foarte usor de digerat) si sa reduc painea (am trecut pe paine neagra si a fost super ok).Avantajul fata de Reductil este ca nu afecteaza sistemul nervos si ficatul.Eu l-am recomandat mai multor colege si toate au fost multumite de rezultate.
Ideea este ca degeaba iei pastile de slabit daca totusi nu vei avea si un regim alimentar mai usor de "digerat".Eu am luat in perioada verii si am avut avantajul sa consum foarte multe legume si fructe, aproape in fiecare zi mancam branza cu salata de rosii si fructe multe.
Bafta multa,.