Sa-i mai acord inca o luna, inca un an, cat?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

SUNT SIGURA CA MA IUBESTE.

Dar nu ilinteleg. Cherrie, nu mi separe nici pe departe rautate.Ba inca am senzatia ca putin,putin parca l-as putea intelege. Dar imi e atat de greu......

Si ce sa fac? Sa ma duc iar eu sa-l caut? Tot eu sa las iar de la mine?
Sau sa-l astept pe el sa vadcat il mai lasa sufletul sa ma lase? Si sa astept sa vad ce are sa-mi spuna?

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ma gandesc(si sper) ca el incearca sa ia masuri.Poate ca incearca sa-i faca o surpriza(normal ca asta ar fi cel mai fericit rezultat).

Nu stiu ce sa zic...Eu nu as renunta fara lupta...

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Elara,atunci daca stii SIGUR ca te iubeste....LUPTA!!
eu nu cred ca se mai pune problema de ambitii,de orgolii atunci cand lupti pt fericire.
Daca va despartiti in aceste conditii,oare nu ai sa te intrebi toata viata daca nu cumva nu ai luptat deajuns???

Pupici,
Flori

Mergi la inceput

Trebuie sa plec ca sunt la internet-cafe si trebuie sa ajung acasa ca am niste medicamente de luat. Va pup.
Offffff, Doamne,ajuta!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Elara sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici TE IUBESTE si cum zice draga de Flori:vine surpriza....

Numai sa nu se iubeasca de fapt pe el...

Mergi la inceput

Nu am de gand sa renunt asa usor. Vreau sa lupt. Dar nu stiu ce ar fi mai bine.Fiindca si asteptand la nesfarsit surpriza ma epuizez nervos. Mai multa nefericire imi va aduce decat fericire.
Eu prefer sa imi dea sperante.......sa pot visa.............nici o speranta nu cred ca e desarta. Daca nu se implineste ea.......cladesti alta.......vreau sa ma agat de ceva, sa avem un plan......

Nu sa detina el controlul iar eu sa fierb in suc propriu.

Seneca

Mergi la inceput

Elara...eu o sa ma rog pt tine si-ti tin pumnii.
Dar nu uita: NICIODATA sa nu fugi dupa un tren pierdut.
Il asteptzi pe urmatorul.

Despre lupta...discutabil.
Nu fortza lucrurile...se pare ca el stie unde sa se opreasca.

Te sarut,trebuie sa plec in vizita acum nu mai pot sta,

Alina.

Mergi la inceput

va multumesc frumos tuturor celor are sunteti alaturi de mine, tuturor care mi-au scris chiar aca poate le-a fost dificil si care stiu ca nu e usor sa gasesti cuvantul potrivit cand vrei sa ajuti.

Seneca

Mergi la inceput

Eu cred ca tu esti o persoana PREA inteligenta, echilibrata si desteapta ca pana la urma sa nu iasa BINE in ceea ce te priveste pe tine si viatza ta.
Sunt absolut convinsa.

Gandeste-te bine si ia decizia corecta, conchita a punctat bine unele chestii.

Astept vesti de la tine pe PM.
Sunt alaturi de tine,

Alina.

quote:
Originally posted by elara

Nu am de gand sa renunt asa usor. Vreau sa lupt. Dar nu stiu ce ar fi mai bine.Fiindca si asteptand la nesfarsit surpriza ma epuizez nervos. Mai multa nefericire imi va aduce decat fericire.
Eu prefer sa imi dea sperante.......sa pot visa.............nici o speranta nu cred ca e desarta. Daca nu se implineste ea.......cladesti alta.......vreau sa ma agat de ceva, sa avem un plan......

Nu sa detina el controlul iar eu sa fierb in suc propriu.

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Draga Elara,

Situatia ta pare putin fara iesire. Barbatii sunt altfel construiti decat noi. Pentru ei, lucrul cel mai important intr-o relatie cu o femeie este sentimentul ca el este cel puternic, ca el poate sa iti ofere ceea ce tu ai nevoie, ca tu esti fericita si multumita de prestatia lui pe toate planurile. Te iubeste, da, dar iata ca tu ai inceput sa ceri lucruri pe care cel putin deocamdata nu ti le poate oferi si nu stie cand si daca ti le va putea oferi. Un camin, o casa, o viata stabila. Nu vine cu ideea logodnei pentru ca nici nu stie dc. va putea vreodata sa aiba o casa si sa iti poata intemeia o familie, nu vrea sa iti promita cand nu are nici o perspectiva ca aceste lucruri se vor intampla curand. Fara toate acestea, el nu vrea sa se casatoreasca. Sunt convinsa ca daca ati avea o casa a voastra, cel mai bine ar fi sa fie a lui, sau el sa aiba o contributie majora la obtinerea ei, ar veni repede cu propunerea de a va casatori si nu ar fi nici o problema. In conditiile astea, faptul ca tu suferi si plangi nu face decat sa ii intareasca ideea ca el este un ratat, care nu este capabil sa o faca fericita pe femeia iubita, ca nu este privit cu admiratie ci cu repros samd. Prin urmare cred ca a decis sa nu te mai caute. Lacrimile tale sunt continui reprosuri pentru el si nici un barbat nu este impresionat cand noi plangem, dimpotriva se simt atacati in momentul acela si se gandesc la prestatia lor jalnica, prestatie care iata la ce rezultate conduce. Multe relatii se destrama din cauza lipsurilor materiale si imposibilitatii de a intemeia un camin. Cu parintii nu puteti locui, ar fi un chin si ati ajunge tot la despartire. Daca vrei musai sa fii cu el, poti sa reununti la a mai face presiuni pentru logodna/casatorie. Pe de alta parte, este total nedrept pt. tine sa stai sa astepti la nesfarsit sa se intample o minune care poate ca nu va veni niciodata. Deci trebuie sa accepti realtitatea: el nu poate si nu vrea sa isi ia nici un angajament; mai vrei totusi sa fii cu el? Mai sunt barbati pe lume, barbati care au mai mult de oferit si cu care ai putea fi fericita. Nu este singurul. Eu nu l-as mai astepta, plangi vreo saptamana si ia viata de la capat; esti tanara, dragutza, gandeste-te la tine in primul rand, nu are nici un rost sa suferi, viata e scurta.

Numai bine si multa putere sa treci peste aceasta incercare,
Lia

PS Sa stii ca si eu am trecut prin ceva foarte asemanator, acum multi ani, pana la urma s-a rezolvat pentru ca am facut rost de casa. Ai vazut filmul Occident?

ruxij

Mergi la inceput