Sa-i mai acord inca o luna, inca un an, cat?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Veste buna: ne-am impacat!

M-a sunat aseara si apoi a venit la mine si eu am coborat, am plecat cu masina in parc si am stat de vorba dupa care ne-am impacat. Mi-a zis ca i-a fost teama sa ma sune ca nu cumva sa ii inchid iar telefonul si sa-i cer sa ne despartim de tot. Noi nu ne-am mai certat asa rau de vreo trei ani.

Mi-a mai zis ca surpriza e destul de aproape (cam o luna)numai ca nu poate grabi momentul ca nu depinde de el. Si ca de ceva timp o tot planuieste. Din ce l-am mai tras eu de limba banuiesc ca e vorba si de o excursie. Caci eu i-am zis glumind: "Nu cumva il chemi pe Mircea Radu si te-a programat peste o luna!" Si el a zis ca aia e nimic, ca ar dura numai 10 minute.
Si eu i-am zis:"Ohoooooooo, deci o sa dureze cateva ore?".
"Ma gandeam la cateva zile", mi-a raspuns.

Si, in mare povestind, mi-a dat, fara sa-l rog eu, asigurarea ca nunta va fi la anul (asa cum imi mai zisese) si ca pentru anul asta pregateste logodna dar vrea sa fie surpriza. Cat a mai ramas din ea.

Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi in aceste momente delicate si va rog sa ma scuzati daca v-am scait si eu cu problema mea.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Elara ma bucur ca v-ati impacat si ca esti fericita.Bun ca v-ati clarificat treburile si la anu sa ne inviti la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Elara imi pare FOARTE BINE ca v-ati impacat si ca esti fericita din nou!

Nici nu stii ce veste buna mi-ai dat, eu inclinam sa nu-l mai cred pe el si totusi uite ca se poate ...Hai sa te pup!

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Elara,ce ma bucur ca v-ati impacat!!!!!!!
Nu stiu de ce,dar parca aveam o presimtire ca te va cauta,dupa ce ne-ai spus ce sentimente va leaga.
Iti doresc sa fii fericita alaturi de el si sa ti se implineasca repede-repede visul.

Pupici si mai asteptam vesti de la tine(BUNEEEE)

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherrie spune:

Ma bucur ca lucrurile s-au rezolvat, ca acum sunteti impreuna din nou. O sa vezi ca totul va fi bine, se vede ca te iubeste mult de tot si ca ii pasa de dorintele tale.

Tine-ne la curent. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

ELARA...ce tare ma bucur...sa ne tii la curent....
PS uneori e bine sa mai fortam un picut lucrurile
...ca sa se urnesca...!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Elara, sa va fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Elara, ma bucur pentru voi,
Da' secretos mai e baiatul asta al tau... surpize, surpize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Da chiar

quote:
Originally posted by casandra

Elara, ma bucur pentru voi,
Da' secretos mai e baiatul asta al tau... surpize, surpize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

!!!

Sa nu uiti sa printezi subectul cu toate raspunsurile,iar dupa ce va avea loc si logodna si nunta si tot tacamu',cand va veni si-un bebe,atunci cand veti avea adevarate "probleme"..ca sa zic asa,sa recititi impreuna si sa

...si sa ne tii al curent!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput