Sa-i mai acord inca o luna, inca un an, cat?
Raspunsuri - Pagina 9
elara spune:
Veste buna: ne-am impacat!
M-a sunat aseara si apoi a venit la mine si eu am coborat, am plecat cu masina in parc si am stat de vorba dupa care ne-am impacat. Mi-a zis ca i-a fost teama sa ma sune ca nu cumva sa ii inchid iar telefonul si sa-i cer sa ne despartim de tot. Noi nu ne-am mai certat asa rau de vreo trei ani.
Mi-a mai zis ca surpriza e destul de aproape (cam o luna)numai ca nu poate grabi momentul ca nu depinde de el. Si ca de ceva timp o tot planuieste. Din ce l-am mai tras eu de limba banuiesc ca e vorba si de o excursie. Caci eu i-am zis glumind: "Nu cumva il chemi pe Mircea Radu si te-a programat peste o luna!" Si el a zis ca aia e nimic, ca ar dura numai 10 minute.
Si eu i-am zis:"Ohoooooooo, deci o sa dureze cateva ore?".
"Ma gandeam la cateva zile", mi-a raspuns.
Si, in mare povestind, mi-a dat, fara sa-l rog eu, asigurarea ca nunta va fi la anul (asa cum imi mai zisese) si ca pentru anul asta pregateste logodna dar vrea sa fie surpriza. Cat a mai ramas din ea.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi in aceste momente delicate si va rog sa ma scuzati daca v-am scait si eu cu problema mea.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
1Sanziana spune:
Elara ma bucur ca v-ati impacat si ca esti fericita.Bun ca v-ati clarificat treburile si la anu sa ne inviti la nunta
slakje spune:
Elara imi pare FOARTE BINE ca v-ati impacat si ca esti fericita din nou!
Nici nu stii ce veste buna mi-ai dat, eu inclinam sa nu-l mai cred pe el si totusi uite ca se poate ...Hai sa te pup!
Alina.
flori76 spune:
Elara,ce ma bucur ca v-ati impacat!!!!!!!
Nu stiu de ce,dar parca aveam o presimtire ca te va cauta,dupa ce ne-ai spus ce sentimente va leaga.
Iti doresc sa fii fericita alaturi de el si sa ti se implineasca repede-repede visul.
Pupici si mai asteptam vesti de la tine(BUNEEEE)
Flori
Cherrie spune:
Ma bucur ca lucrurile s-au rezolvat, ca acum sunteti impreuna din nou. O sa vezi ca totul va fi bine, se vede ca te iubeste mult de tot si ca ii pasa de dorintele tale.
Tine-ne la curent. Pupici
infofun spune:
ELARA...ce tare ma bucur...sa ne tii la curent....
PS uneori e bine sa mai fortam un picut lucrurile
...ca sa se urnesca...!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
casandra spune:
Elara, ma bucur pentru voi,
Da' secretos mai e baiatul asta al tau... surpize, surpize...
slakje spune:
Da chiar
quote:
Originally posted by casandra
Elara, ma bucur pentru voi,
Da' secretos mai e baiatul asta al tau... surpize, surpize...
Claudya spune:
!!!
Sa nu uiti sa printezi subectul cu toate raspunsurile,iar dupa ce va avea loc si logodna si nunta si tot tacamu',cand va veni si-un bebe,atunci cand veti avea adevarate "probleme"..ca sa zic asa,sa recititi impreuna si sa
...si sa ne tii al curent!
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000