Un inceput in Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

ooops!nu stiu ce s-a intimplat doamnelor ca mi-a iesit o pagina asa de urata !un sfert neagra si 2 sferturi alba si tot as....amincercat sa reeditez da nimic..D-lor moderatori faceti ceva ca e urata cu draci si mai ocupa si spaziu,Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayen spune:

Buna Fetle...!raspund si eu la apelul vostru,sincer va spun caci am fost foarte fericita azi dimineata cind am descoperit subiectul vostru!Putin cam tirziu l-am descoperit vazind faptul caci eu citesc acest forum cam de un an am postat doar doua masaje la doua subiecte si in rest mi-a facut companie in fiecare dimineata "la cafea"citind diverse subiecte....!Sa-mi fie rusine!
dar cam de vreo luna de zile nu am mai putut intra pina in dimineata aceasta cind surpriza...am descoperit romincele mele si din italia!complimente pentru cine a avut initiativa nu ca mine ca am stat in disparte si ma intrebam "oare romincele din italia de ce nu se unesc cum fac toate celelalte fete"?sa-mi fie rusine...promit ca nu am sa mai comport asa!
o zi buna tuturor....si bine v-am gasit!
Ps.eu sint din Torino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Ciao,dayen,bine ai venit,dar toate santeti din Torino?pana acum santeti 4,nu ma mai joc,imi iau jucariile si ma duc acasa,
Ati ras bine de mine,asa-i,asta e ce sa fac?am si catva liber si nu am noroc sa ma "destrabalez",acasa la bucatarie ca acolo de mine,dar daca ma enervez ma duc sambata asta,si imi ia-u umbrela cu mine,pentru orice eventualitate,sau cum s zis Kla un sombreros,
Fetelor spuneti-mi si mie ce marca de ulei de masline folositi?ca vreau sa schimb,grazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Ciao fetelor!!!!!!Bine ati venit Adisor si Dayen,ma bucur ca incepe sa se ingroase si randul romancelor din Italia.
Angela,ce pacat ca nu ai mai mers la festivalul de muzica latino,cred ca o fi fost frumos,dar lasa ca o sa ai noroc daca.......ai nimerit acea pasarica binevoitoare.In tot raul este si un bine,asa cum se spune.Rodica,tu ce mai faci?????Ce face Sebi,cum mai sta cu dintisorii.Chiar asa,oare pe unde o fii Camelia,ca nu mai stim nimic despre ea.
Pupici,
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Salutari la fete ,Dayen bine-ai venit!

Nu stiu ce sa mai zic ,astuia mic ii dau si ceilalti canini de jos (banuiesc,caci e umflat) ,si se vaita saracul...numai in brate sta ,cum il pun jos urla ,premergatorul nu-i mai place ,vrea sa mearga singur ...ufaaaaa

" Rabdare Rodica"asa imi spun mereu ,"mai e un pic si trece..."

Dar peste 2 sapt plecam in tara!!!!Ura!!!Voi fi si eu mai libera!

Va las acum ,caci iar m-am intins...Angela,Amorena ,pupicei!

Simona ,te salut ,sper sa fii bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Rodica,scumpa mea,rabdare,rabdare si iar rabdare!!!!!!!Imi pare tare rau ca frumosul cel mic trebuie sa sufere asa de mult din cauza dintisorilor,dar........o sa treaca si asta si mai tarziu sa vazi ce coada o sa fie la usa(plin de fete),sa te vad atunci Rodico!!!!!!!!Ce o sa spui,care este chinul mai mare acum.........sau atunci.(Sa ma ierti daca mi-am permis sa glumesc putin,dar asa iti mai descretesti si tu fruntea).Te pup si da-i un pupic dulce,dulce lui Sebi din partea mea.
Noapte buna,fetele mele cu vise frumoase alaturi de tot binele din lume!!!!!!!!
Amorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLA spune:

Amorena draguta,tu tot in Romania imi esti?Pe cand revenirea pe plaiurile astea?E vremea faina pe acolo nu-i asa?Abia astept si eu sa ajung la iarba verde de acasa (de la bunica),sa respir O2 de ala fara impuritati.Mai fetelor de prin Torino ,eu cer mai urat ca aici pe cuvant ca n-am vazut ;rareori il vad senin si de un albastru placut ;mai tot timpul il vad d-un gri -sobolan.Adevarul e ca orasul asta e cam nashpa ,si turistii il ocolesc!Italia asta e faina tare , de ce mi-a fost dat mie tocmai in Torino sa ajung??! Adriana,eu am cativa prieteni pe la Poli daca vrei sa ne intalnim scrie-mi pe PM -cand esti dispusa si disponibila!!ok?Si acum lista cu pupicete:mai intai si mai intai ptr Sebisor si caninii lui,ptr mama lui care are muuulta rabdare(asa si trebuie sa fie),un pupic ptr Camelia care am dat-o la disparuti,Simona inca suntem alaturi de tine-dar mai scrie-ne cate ceva,Anjelin -uleiul de masline ingrasa!Am omis pe cineva?Dau un bun venit si lui Dayen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Kla,daca uleiul de masline ingrasa,ce sa zicem de slanina?eu oricum sant fan ulei de masline,
Rodica ,curaj ca o sa iasa si dintisori lui Sebi
Adisor,m-am apucat sa fac si eu prosciutto in paine,am luat din Austria,niste prosciutto afumat,iar azi,ca e putin mai rece afara (si pot sa dau drumul la ler fara sa fierb),i-a venit randul,sa speram ca iese bun ca al tau
pa ,pupici la toate
P.S. am reusit sa descarc La rondine ;de Mango imi place f.mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayen spune:

multumesc tuturor pentru urari!Mai fetelor dar voi va cunoasteti toate?atunci eu sint chiar intirziataaaaaaaaaa!dar nui nimic "mai bine mai tirziu decit deloc!"nu?
Un pupic...la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Fetelor va pup si va multumesc pt.incurajari ;A fost mai linistit azi ,am putut si eu sa fac un pic de ordine in casa ...Maine daca sta cuminte as vrea sa gatesc sarmale (n-am mai facut!!!)
Amorena ,daca vreodata ajungi la Torino, treceti si pe la noi ,mi-ar face placere sa va cunosc!

Mergi la inceput