Anunturi matrimoniale-riscuri!!!
De cāteva zile am descoperit un site despre orasul Timisoara. Si īntorcāndu-l pe toate partile am vrut sa vad cine īsi mai cauta parteneri pe acolo. Si iata ca am dat peste un anunt care m-a scandalizat. Stiind īn ce pericol se afla copiii īn ziua de azi, mie mi se pare ca nu suntem niciodata destul de atenti. Mesajul urmator mi se pare a avea un caracter PEDOFIL foarte clar. Va redau textul si va rog sa va ziceti parerea. In plus domnul si-a pus si o poza in care e īnconjurat doar de copii. Iubaretz, ce mai...
Ai intre 25-38 ani, esti vaduva sau divortata, ai unul sau mai multi copii, baietei pana 1n 13 ani, si cauti un prieten, sau un tatic pentru ei ? L-ai gasit. scrie mail la raducu72@mail.com
Data expedierii: 2003.11.19.
Acum explicati-mi si mie de ce vrea baietei pāna in 13 ani, ca eu nu īnteleg?????!!!!
Va dau si linkul:
http://www.tion.ro/tools/partner/show_inserat.asp?pid=177
Anuntul e pe situl ziarului Jurnalul Banatean, dar īnca nu am gasit un mod de a comunica cu moderatorii. Insa sper ca voi reusi pāna la urma. Voi ce parere aveti? Multumesc de atentie.
Sibylle
Raspunsuri
mariagi spune:
Timis Online
Str. Nicolae Titulescu, nr. 5
O.P.1, C.P. 275
Telefon: 04 (0256) 305.744
Telefon / Fax: 04 (0256) 305.742
Email: tion@informmedia.ro
anuntul publicat de tine este pe Timis Online si are ca partener Jurnalul Banatean.si mie imi suna ca un anunt mai mult pentru racolarea copiilor decat pentru gasirea unei partenere.
le pot si eu scrie daca vrei,
Maria
frunzaverde2 spune:
"pina in 13 ani" ar putea fi interpretat ca fiind o virsta pina la care copilul inca e mai maleabil si nu a intrat inca in perioada dificila a adolescentei, cind ar accepta mai greu prezenta unui barbat in casa
dar sint de acord ca "ceva e putred" - nu cere "copii" ci "baietei", deci orientarea sexuala e foarte precis definita.
Oricit de mult ai prefera sa ai un copil de un anume sex, cind accepti un partener cu copii nu faci distinctie, ii accepti cu totul, indiferent cum or fi
If you want to win you have to learn to be a master of the game.
delsim spune:
Cum naiba permit publicarea acestor porcarii!
Doamne ce-am ajuns! I-as impusca pe pedofili fara sa clipesc!
Chuny spune:
Merci de raspunsuri.
Maria, daca vrei poti sa le scrii si tu. Multam pt mail, se vede ca nu am cautat cum trebuie.
"pina in 13 ani ar putea fi interpretat ca fiind o virsta pina la care copilul inca e mai maleabil si nu a intrat inca in perioada dificila a adolescentei, cind ar accepta mai greu prezenta unui barbat in casa"
Cum spui si tu, īntr-un caz fericit ar fi vorba de grija lui sa fie acceptat ca tata. Dar aici nu cred ca e cazul.
Oricum, nu stiu cum lucreaza politia de la noi si daca au o baza de date despre suspectii de pedofilie...
Sibylle
Chuny spune:
Gata, eu am trimis. Sa speram ca vor face ceva. Cine mai e scandalizat, il rog sa le scrie.
Am gasit pe situl dumneavoastra la matrimoniale urmatorul anunt:
Ai intre 25-38 ani, esti vaduva sau divortata, ai unul sau mai multi copii, baietei pana 1n 13 ani, si cauti un prieten, sau un tatic pentru ei ? L-ai gasit. scrie mail la raducu72@mail.com
Data expedierii: 2003.11.19.
Interesant, nu? Imi spuneti va rog de ce vrea baietei pāna in 13 ani??? Cum puteti tolera astfel de anunturi??? Va rog sa luati masuri si sa stergeti acest anunt, nu īnainte de a oferi politiei e-mail-ul "domnului Radu" si poza pe care o aveti publicata pe site. Poate ca daca vine o astfel de informatie din partea dumneavoastra, aveti mai multe sanse de a fi bagati īn seama.
Cred ca nu trebuie ignorate astfel de anunturi. In Romānia nu exista nici un organism serios care sa se ocupe de protectia copilului, asa ca fiecare trebuie sa fie vigilent si sa ajute īn masura īn care poate.
Va multumesc anticipat.
Sibylle Maillet
Sibylle
Dana_ spune:
Nici eu nu inteleg cum permit publicarea unor astfel de anunturi!
Sibylle, frumos din partea ta ca i-ai atentionat. Sper totusi ca vor lua masuri.
Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
Anca Wish spune:
Buna, fetelor. Eu i-as castra pe astia. Serios! Le doresc tuturor sa ajunga in puscarii pentru ca am inteles ca au parte acolo de un tratament de mare "finete" (daca intelegeti ce vreau sa zic...)
Sibylle, sunt tare curioasa daca anuntul tau va avea vreun rasunet. 
mariagi spune:
Sibylle,
am trimis si eu un mesaj celor de la timis-online acum 2 minute.de pe adresa de la birou.ca sa para mai oficial!
sper sa capat macar un raspuns,te tin la curent
Maria
alexa spune:
Oare politia ce face????
Odata am vazut un anunt asemanator, suna cam asa: "caut sotie cu copil, numai baiat"