Copii nascuti in 2000
Raspunsuri - Pagina 14
lacramioara t spune:
Buna la toata lumea.
Pai fetelor sa va spun eu ce patesc cu Andreea de 3 zile.Nu vrea sa manance pt.ca "Mi se duce rujul de pe buze,mami si nu pot sa mananc".De cateva zile a gasit un strugurel roz pe care il tine in buzunarel sau il pune bine si se da cu el din 10 in 10 min.Ma disperat in weekend.Cat despre unghii vopsite sambata si le-a colorat cu un creion portocaliu si tot asa cu ele facute am fost si in vizita.Imi venea sa mor nu alta.Daca as avea 10 culori de oja cred ca s-ar picta toata.
Cat despre invatatul cifrelor si literelor mai greu pt. ca nu vrea.Eu incep sa-i povestesc despre ele si ea incepe sa cante.Sa nu te puna frate Sfantul sa-i ceri sa cante ca la revedere liniste in casa.
Cam atat,dar mai revin ca intram in sedinta.
Pupici Lacramioara si Andreuta leganuta.
ticka spune:
Dragelor, eu am o fetitza care e incantata cand ii tai unghiile si care se spala singura pe cap de un an jumate (asist si eu sa vad daca face treaba buna, dar mare mi-a fost mirarea cand am gasit-o prima data cu parul spalat si clatit). Oja? da ne place, dar incercam sa o evitam pe cat putem. taiatu unghiilor a fost mereu insotzit de cantecelul ala pentru copii "un elefant se legana...." si ii placea la nebunie, pana intr-o zi am uitat sa-i cant (eram cu gandurile la plimbare) si incepuse sa ingane singura melodia.
www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!
CristinaT spune:
Oana mea astepta cu mare nerabdare ninsoare si apoi serbarea de Mos Craciun. A invatat toate poeziile la gradinita si asteptam sa vina mosul...
5 ani -14 februarie 2005
danilamonica spune:
Salutare..suntem si noi baiat mare avem deja 4 ani si l-am srbat ieri cu un tort si cu baloane si petrecere pe cinste cu 14 copii si muzica, alergaturi pictat pe fata .. de minune.
aseara am desfacut cadourile si am sta pana la 11 cu ele insa dupa ce am stins lumina intr-o secunda a adormit fericit.
Va mai povestesc eu si maine.
Monica
http://community.webshots.com/user/mdanila
Gabbriela spune:
17.11.2000- Andrei Bogdan La Multzi Ani Andrei, sa creshti mare , sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri.
24.11.2000- Alexander Michael La Multzi Ani Alexander, sa creshti mare si sa ai o viatza plina de bucuri.
Lia bine ai facut ca ai adaugat link-urile cu poze, eu ma uitasem si nu vazusem nici un lick...
Sopr la povesti cu copii din 2000 fetelor.
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
Gabbriela spune:
Fetelor atzi ajuns la pagina 10 a subiectului, asha ca deschid un subiect nou, ok?
Rog moderatori sa inchida acest subiect.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
CristinaT spune:
Monica sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
LA MULTI ANI!
5 ani -14 februarie 2005