Copii nascuti in 2000

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Mihaela si eu am aceeasi problema cu David al meu.Nu inteleg de ce e asa capos.Oricum mai incerc.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Va salutam, fetite si baieti din 2000.
Am crescut deja, suntem mari, in floarea copilariei.

Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Gabbriela,,multumesc pentru PM.uitasem de subiectul asta...promit sa revin aici
am adaugat la listuta si link-ul cu pozele lui Andrew de la webshots.
,Lia si Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mey, am crezut ca s-a pierdut subectu'asta.
fetelor, am o problemuta cu fii-miu. e foarte nehotarat. il imbrac cu ceva, ca peste o secunda sa nu mai vrea cu bluza aia, ba peste putin timp, sa o vrea. la fel si cu caciula. ieri, mi-am pus o palariuta, a rascolit toata casa dupa o palarie ca a mea (pe care bineinteles ca nu are) si a gasit sapca, palaria de plaja, am stat imbracati 10 minute sa ducem munca de lamurire cu el, ca alea sunt pentru vara, iar palarie poarta doar mami.
tot asa aveti si voi probleme cu imbracatul?
si doamne, cum le taiati unghiile de la picioare? la maini sta sa i le tai, dar la picioare...chinul dupa lume.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Oh... si la noi probleme cu imbracatul, de am ajus sa-i deschid dulapul si s-o intreb pe Alexandra in ce binevoieste sa se imbrace astazi. (Hainele de vara le-am ascuns in debara :) ). Plus nu-i mai cumpar haine fara ea. Mergem impreuna, aleg ce hainutze imi plac si o intreb ce parere are, le va purta sau ba. Dupa ce le selecteaza si Domnia ei, le luam. Cam asa...si deocamdata ne descurcam..deh, avem personalitate!

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

ticka, honey, barem a ta e fetita, mi se pare normal sa faca fitze, dar al meu?!? nu stiu de unde cochetaria asta la baietei. nu-ti mai spun ca o data am facut imprudenta sa ma dau cu ruj in fata lui, n-am scapat pana nu l-am dat si pe el (noroc ca aveam un strugurel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Tare faza cu rujul .....! Nu stiu ce sa zic....e adevarat a mea e fetitza :).

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput

ticka, te mai strofoc putin (oricum vaz ca numai noi suntem pe-aici) cum stati cu unghiile? sta la taiat (mai ales la picioare) ? la noi e tambalau mare, nu pot sa i le tai decat in cada, si dupa vreo juma de ora de zbenguit prin cada, ma lasa sa i le tai dar imi ia un sfert de ora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Nici Ilincai nu-i place sa-i tai unghiutele de la picioare, dar intr-o seara mi-a dat prin cap sa-i spun ca degetelele de la picioare sunt invidioase pe cele de la maini, ca au manichiura si sunt elegante, iar ele nu...... si ca eu le-aud cum plang si striga sa le "aranjez" si pe ele!
Acum ma-ntreaba ea dupa baie daca "se-aude ceva" de la degetele de la picioare.

_
iaca si noi

Mergi la inceput

of, claza, si voi tot fetite sunteti.
apropos, mamici de fetite, va dati fetitele cu oja?

Mergi la inceput