Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scouty spune:

quote:
Originally posted by madalina horsa

Dragilor din cate stiu Ani va obtine si sponsorizarea pentru roaming pe perioada cat se va afla la Kiev, mai este si actiunea celor de la Radio 21, buzduganul lui Buzdugan se pare ca a stiut la ce porti sa bata

"Buzdugan si cu Morar de Craciun fac dar din dar"
... imaginea e scanata din ProTV Magazin 51/2004, pagina 6
http://www.smartsb.ro/scout/temp/scan.JPG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Bine ai venit, scouty pe si clipe cat mai frumoase aici!
Scouty, iti multzumesc aici pentru tot sprijinul pe acre ni l-ai acordat in privinta cazului Paul. Fetelor, scouty a preluat si el tot siteul lui Paul la el, a mai facut niste traduceri, a trimis scrisori peste tot. Multzumim inca o data si toate cele bune!
Lorelei (sau Ana Schollenberger )

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Vin cu o precizare :
Orange a aprobat solicitarea mea de a sponsoriza roamingul pentru Any

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Any, ca si vick, abia astept sa strigam EVRIKA, alaturi de tine !
scouty, felicitari !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Tot binele din lume pentru micutul Paul!
Sarbatori fericite!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Acum 5 min. la stiri la Antena1
Adrian Mutu da restul de bani de care Paul mai are nevoie.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Hei Jox, ce-nseamna sa fii moderator la sectiunea asta, ai dat primul stirea. Fugisem si eu la calc dar ti-am vazut mesajul.
Bine ca s-a terminat cu bine, banii sunt la locul lor, asteptam sa-l vedem pe Paul alergand la una din urmatoarele intalniri.
Multa bafta mamica si baietel curajos, sa va dea Dumnezeu numai bine si Sarbatorile astea sa va aduca tot ceea ce va doriti.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Este EXTRAORDINAR!

Cuvintele sunt de prisos......

DUMNEZEU SA FIE LAUDAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragele mele, dragii mei, acum este intr-adevar totul bine, cand intreaga suma de bani necesare lui Paul pentru tratament s-a strans. Ganditi-va cat de disperati eram cand ne gandeam la imensa suma de 33'000 de euro. Nu-i asha ca s-a intamplat o minune? O adevarata minune, ca in basme! Bunul Dumnezeu ne-a ajutat pe toti, ne-a unit pe toti, atatia oameni din coltzuri diferite ale lumii, dar parca avand toti o singura inima, o singura dorinta: salvarea unui baietzel de 8 ani, salvarea unui copil necunoscut. ce poate fi mai frumos si mai maretz? sa-i fim recunoscatori micutzului pentru toate momentele minunate pe care le-am trait impreuna, pentru toate emotziile, pentru ca ne-am cunoscut, pentru ca am avut ocazia sa facem un - cum zicea cineva, un pas de furnica in drumul lui Paul catre Kiev. Paul se va face sanatos, mai departe are grija de asta bunul Dumnezeu, Paul va merge la scoala, va creste mare, candva se va insura probabil si la randul lui va avea copii. Daca nu ar fi fost marea asta de oameni cu inima mare- si ma refer la toti membrii desprecopii.com in primul rand, pentru ca De aici s-a inceput totul, noi am scris, am telefonat, trimis faxuri, scris scrisori, etc, ma refer apoi la posturile de radio, ziarele care au scris despre micutz, la televiziune, la toti cei care au contribuit cu ceva la strangerea sumei necesare- si aici multzumesc in mod deosebit si celui sarac care dintr-un salariu mic a pus 100 mii lei deoparte pentru Paul, deci fara aceasta extraordinare unitate de oameni, Paul ar fi ajuns candva o amintire. Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti, sa ne ajute sa avem un Craciun incarcat de lumina si pace sufleteasca, de dragoste si belsug, il meritam pe deplin!
Si Paul, sa ne trimiti poze din cand in cand, copile drag...

Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Este o veste extraordinara!!! Bine ca parintii isi pot lua de pe suflet greutatea grijii ca nu au bani pt puiul lor. Acum se pot concentra cu tot sufletul la viitor, fara frica doar cu incredere in Dumnezeu!Adrian Mutu ai fost tu hulit aici pe forum un pic dar pentru un asemnea gest tot respectul. Sa fii fericit si sa ai parte de multe realizari si mai ales sa ai parte de viata multa si linistita sa te poti bucura de baiatul tau Mario. Si un Craciun fericit!Lorelei mi-au mers la inima vorbele taleVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) poze cu noi

Mergi la inceput