Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 26
anangel_lexi spune:
As vrea si eu detalii despre emisiunea de la Antena 1, in ce zi si la ce ora va fi transmisa? Ma bucur mult sa aflu vesti bune, felicitari!!!
I wish I were an angel...
Anina_n spune:
Ma bucur sa aflu ca s-au mai strans bani, mai ales din sponsorizari ! Iti suntem in continuare alaturi, draga Ani ! Abia asteptam sa vedem emisiunea si sper sa aduca cat mai multe donatii !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
madalina horsa spune:
Situatie conturi Raiffaisen 29.11.2004
euro: 3840
lei: 81 milioane ( sunt cei 60 milioane sponsorizarea plus 21 intrati in ultima saptamana)
Madalina
madalina horsa spune:
Astazi la Antena 1, ora 16.30, emisiunea 9595 este posibil sa apara cazul lui PAul. Daca nu azi, atunci va fi saptamana viitoare.
Reluarea maine la 5.00
Madalina
aida_o spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
As vrea si eu detalii
emisiunea poate fi vazuta aici rtsp://encoder1.rdsnet.ro/Archive/9595/9595_Vineri.rm
incepe pe la minutul 25:37
mamica lui Paul este o frumoasa!
lorelei_19 spune:
Dragii mei, sunt tare emotionata: impreuna am reushit, am reushit sa-i inlesnim lui Paul drumul spre Kiev. Am reushit sa-i demonstram ca in fiecare dintre noi este cate un mosh craciun, ca ne pasa, ca desprecopii e o comunitate puternica si de incredere. Am vazut lacrimile mamei lui Paul din filmuletz atunci cand a primit cecul de 12'000 euro si am simtit la randul meu cum imi dau lacrimile. Am vazut pozele voastre si am fost cu tot sufletul alaturi de voi! Paul va pleca la Kiev pe 27 decembrie, acum e o realitate, si trebuie sa fim tare mandri de asta. Insa sa nu uitam ca pe micutz il mai asteapta o programare, ca in vara va trebui sa mai mearga o data (pentru ultima data) la tratament si ca va mai avea nevoie de niste bani. Abia atunci ne vom putea spune multzumitzi si fericiti: am reushit, un copil e salvat.
S-au adunat aici, in jurul lui Paul, atatia oameni minunati, atatea suflete puternice, care nu s-au lasat impresionate de sumele mari de care-avea nevoie micutzul, care-au hotarat sa lupte totushi mai departe, chiar daca altzii dadeau din cap neincrezatori. Emotzionanta e si povestea lui Cristi, micutzul pentru care s-au strans atatzia bani care au revenit lui Paul. Este o poveste din care fiecare dintre noi avem ceva de invatzat, o poveste in care dupa "a fost odata", urmeaza - un copilash blond, bolnavior...
L-am vazut pe Paul fericit in costumul lui de Batmann (Madalina, iti multzumesc frumos pentru ca ai reushit sa gasesti costumul si sa i-l dai), l-am vazut pe Paul vorbind, naucit si el micutzul, depsre ce-si doreste de la mosh, am auzit-o pe prezentatoare incepand emisiunea cu cuvintele Alexandrei din scrisoarea pe care-a scris-o pentru mosh Craciun, am vazut-o pe Mirela vorbind despre Paul, despre comunitatea noastra si am fost mandra, mandra de tot ce se intampla aici, mandra ca fac parte din minunata familie dc.
Asha se naste in fiecare dintre noi speranta, ca nu suntem singuri, ca daca ni se intampla ceva, avem unde sa cerem ajutorul si avem si speranta ca-l vom primi.
O zi buna tuturor si bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Kehleyr spune:
Ce veste extraordinara. Imi vine sa plang de bucurie. Iata cum am reusit sa demonstram cu totii ca se poate, ca niste oameni inimosi pot face o schimbare. Pana la vara mai este timp, sunt convinsa ca vom reusi sa il ajutam pe Paul si in ultima faza a tratamentului.
Numai ganduri bune tuturor care l-au ajutat pe Paul. Fiecare gest a contat. Cred ca nu exista satisfactie mai mare decat cea ca am reusit impreuna sa ii oferim lui Paul acest cadou de Craciun.
Nu am fost niciodata mai mandra decat astazi ca sunt membra a comunitatii .
O tuturor.