Ajutati un baietel sa mearga iar !

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Draga mosh craciun
Stiu, te gandesti ca o sa-ti trimit o lista luuunga cu tot ce/mi doresc anul acesta de craciun. dar lista mea va fi de data asta foarte scurta. pentru ca tot ce imi doresc eu de craciun, e doar o calatorie. Da, exact, o calatorie si mai precis la Kiev, in Ucraina. De ce tocmai acolo? pentru ca acolo exista singurul medic din lume care ma poate face sanatos. Care imi poate reda speranta, ca o data voi putea merge din nou, ca in sfarsit voi reushi sa alerg mai repede decat surioara mea de 4 ani, Ana
Draga Mos Craciun, imi cer scuze, am uitat sa ma prezint:
Ma numesc Paul Ungureanu Mironov, am 8 ani si merg in clasa 1 {apropos, scoala imi place foarte mult, tu ai vazut cu siguranta ce note bune am primit pana acum} si de circa 3 ani mersul devine pentru mine o povara din ce in ce mai mare. Si asta din cauza ca sufar de o boala rara numita Distrofie musculara progresiva Duchene. Aici in romania unde locuiesc, doctorii au spus ca pentru boala aceasta nu exista vindecare. Dar mama mea s-a interesat, a cautat si intrebat si in cele din urma a aflat ca exista ceva care ma poate face din nou sanatos. Este vorba de clinica din capitala Ucrainiei/ Kiev, care este singurul loc din lume unde se trateaya boala de care sufar eu.
Tratamentul consta din transferul de Mioblaste in muschii bolnavi, care substituiesc distrofina, de care au nevoie muschii mei. Acest tratament se face in 3 etape si costa 33000 euro.
In iunie am fost deja la primul tratament, care mi/a facut foarte bine. Acum pot sa merg pe varful degetelor, ceea ce inseamna foarte mult petnru mine, pentru ca intr-o yi, sper sa pot alerga alaturi de surioara mea.
In iunie mama mea nu avea toti banii pentru primul tratament (15000 euro) ci doar jumatate, dar eram atat de disperati si ne-am dus totusi la Kiev. Mama mea a implorat, s-a rugat si in cele din urma doctorii de acolo au acceptat sa platim doar 7500 euro si restul sa/l achitam la urmatorul tratament. al doilea tratament urmeaza acum, in decembrie si pana atunci parintii mei trebuie sa stranga 7500 euro datoria de data trecuta si inca 10000 euro/ costul celui de/al doilea tratament.
In total 17500 euro. Cu toate ca ne ajuta multzi prieteni, pana acum am reushit sa strangem doar 3500 euro si timpul ne preseaza.
Draga mos craciun, stiu ca esti foarte ocupat, trebuie sa te pregatesti pentru marea calatorie si mai trebuie sa pregatesti multe jucarii. Eu stiu ca dorinta mea este ceva neobisnuit, dar mai stiu ca renii tai pot sa faca minuni si eu sper ca ei sa faca si de data asta pentru mine o minune. Toate cele bune si ai grija de tine.
Asha suna scrisoarea pe care paul a trimis-o anul acesta lui mos craciun. el crede ca asta este una din putzinele shanse sa stranga banii care/i trebuiesc pentru tratament. Pentru ca el stie ca moshul iubeste copiii si poate face minuni. Ce nu stie el, este ca in fiecare din noi se ascunde un mos craciun. Si deasemeni nu stie, ca fara ajutorul nostru va avea nevoie in curand de un scaun cu rotile si apoi.... apoi Paul va deveni doar o amintire.
In timp ce copiii nostri alearga fericiti si se joaca, undeva exista un copil care viseaza doar sa poata alerga si juca, ai carui parinti cauta disperati o solutzie prin care sa salveze copilul.
Haideti sa-i daruim de Craciun lui Paul mersul inapoi.

Traducerea are gresheli de ortografie, am facut/o in fuga de la birou. Dar macar am reushit pana aici. CE spuneti, fetelor, putem incepe?
Toate cele bune si mult succes

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Noutati despre Paul:

Este programat pentru a doua interventie la Kiev in perioada 27-30 decembrie.
E bucuros ca va fi atunci, pentru ca asa nu va lipsi de la scoala. Chiar si cand lipseste ca sa mearga la analize vrea sa vorbeasca personal cu dna invatatoare ca sa-i explice exact ce lectii are de facut, sa nu piarda nimic. II place foarte mult la scoala.
In rest e bine, Ani se zbate acum sa ia sponsorizare pentru biletul de avion.

Sanatate la toti,

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vick spune:

Asa cum am facut si pana acum, orice adresa de mail o sa-mi cada in mana, o sa citeasca scrisoarea lui Paul.
Fetelor sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa sfarsiti ceea ce ati inceput.

Paul are nevoie sa creada mai departe ca exista MOS CRACIUN !

Doamne ajuta ! SANATATE MULTA LUI PAUL !

Cu drag,
Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Alexandra, caci am inteles ca tu ai scris scrisoarea, felicitari, este foarte emotionanta !
Merg sa o trimit la cati mai multi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mersi Lorelei, am lipti si poza de pe pagina lui Paul, am trimis si aici la prieteni care vor sa ajute si in Austria la niste amici, sunt sigura ca vor mai veni niste bani!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Vikinga, ai un suflet deosebit! multzi pupici si sa dea Dumnezeu sa reushim
Anina asha e, Alexandra a scris-o. E intr-adevar foarte bine facuta
Vick, Doamne ajuta, tu porti noroc copiilor, hai cu noi
Madalina, sarumana pentru informatii. Mai astept pana primesc din nou situatia contului si actualizez iarasi site-ul.
Pupici tuturor si o seara minunata!

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Maine le mai zic la 2-3 colegi sa vad daca dau si ei ceva.
sper sa reusesc.

sanatate pentru paul

Andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Mi-a fost stricat pc-ul si ma simt ca de pe alta lume. Phuui, greu e fara dc.

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Anina, multumesc pt. aprecieri. M-am straduit. In concediu mi-a "clocit" o idee. Acum la McDonalds e o campanie de ajutorare a copiilor, oare nu putem incerca si acolo o sponsorizare pt. Paul? Ce ziceti, fetelor?

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evrika spune:

Am primit un ajutor si de la antene 1.Am filmat pentru emisiunea 9595,se va difuza saptamana viitoare.Cu ajutorul d-lui doctor am inteles mai bine cateva aspecte din comportamentul lui Paul.Am aplicat sfaturile pe care le-am primit de la el, si au dat rezultate foarte bune.S-a emis si pe aceasta cale un apel umanitar.
ROMPETROL a fost la inaltime am primit o sponsorizare de 60.000.000 lei.
Va multumesc tuturor,pentru tot ceea ce faceti.Psihologul de la emisiune mi-a spus ca toata puterea pe care o am pentru a merge mai departe o am de la toti cei care sunt alaturi de mine.Asa este ma ajutati foarte mult, si nu ma refer doar la bani.Chiar daca ma repet o sa va spun ca nu am crezut ca exista asa oameni minunati.Faceti parte din familia noastra si o sa va purtam in suflet tot timpul.As dorii ca si voi sa realizati cat de mult ne ajutati, iar daca veti avea nevoie candva de ajutorul cuiva sa nu ezitati sa il cereti.Sunt sigura ca Dumnezeu va va rasplati.

Mergi la inceput