Pareri despre Diane 35
Raspunsuri - Pagina 2
nique15 spune:
Multumesc mult Patricia pentru raspuns!
Cred ca am sa urmez sfatul tau, mai ales ca la tine rezultatul a fost asa de spectaculos!Mi-ai dat incredere!
si iti dorescsa te bucuri din toata inima de cele 2 minuni din viata ta!
Ionique C.
Medeea76 spune:
Eu am luat Diane 35 timp de trei ani si ceva. Inainte aveam ciclul neregulat, la fel si dupa ce am intrerupt. Dupa 4 cicluri neregulate ovulatia mi s-a oprit de tot asa ca de 7 luni tot astept sa-mi vina ciclul. Sunt convinsa ca si Diane au avut un efect in sensul asta, dar o perioada de trei luni nu are cum sa-ti faca decat bine; Cred ca probleme apar dupa un tratament mai lung.
Medeea
Zadi spune:
Atentie !!!!
De la Diane 35 (3 folii) luate pt. ovare polichistice am facut tromboflebita (chiag pe vase sangvine care pot duce la infarct, accident cerebral, embolie pulmonara).
Pt. detalii vizionati tot din "asteptand un ingeras in viata noastra - sindrom hipercoaguabilitate". Mare, mare atentie nu luati Diane fara sa faceti test de coagulare inainte INR si APPT (activitate de protombina).
Daca din nefericire faceti un accident vascular toata viata veti face tratament cu anticoagulant iar sarcina va fi una dificila (injectii in fiecare zi cu anticoagulant si mers la medic frecvent pt. monitorizare coagulare).
Cereti medicului ginecolog sa va recomande sa faceti testele de coagulare inainte de a incepe Diane 35.
Zadi
Cristina_C spune:
Am facut un tratament pe termen lung cu Diane 35 si l-am intrerupt din cauza ca am inceput sa am migrene - imi crapa capul de durere, era ceva de speriat. Alte efecte secundare n-am avut.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C
psj spune:
A, da si eu am aveam niste migrene ingrozitoare dar nu mi-a trecut prin cap ca ar fi vreo legatura . De cand nu mai iau n-am mai avut nici macar o migrena.
Eu sint convinsa ca anticonceptionalele sint o solutie foarte buna doar ca fiecare persoana are nevoie de un anumit tip si ca e mai bine sa nu le luam dupa ureche (ca mine).
Medeea76 e cam mult 7 luni , in cazuri din astea apar de obicei chisturi . Ti-ai facut ecografie ? Mie mi-au aparut microchisturi dupa aproape 3 luni .
mihaelajulia spune:
Mie-mi venea menstruatia o data la 2 ANI! Cu diane venea ceas, la 28 de zile. Mi-au disparut chisturile, fara probleme secundare, fara dureri de cap, ingrasare.. ba din contra, am dat jos vreo 15 kg( era nevoie). La mine a fct perfect. Dupa un an am facut pauza, n-a mai venit menstruatia, si la cateva luni au reaparut chisturi rebele insa. Am reanceput cu Jasmine, adica diane 35 + diuretic, tretament de fertilitate, pt stimularea ovulatiei, sunt insarcinata si in 2 sapt astept un bb.
La mine a functionat perfect. Depinde de organism, si de e altfel la fiecare persoana...
Sa fiti iubiti