Invadatorii vietii private

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by mariagi

si totusi care mai sunt ultimele noutati din viata cuplului?!
dupa cum se vede Paula trece de la un subiect la altul cu o viteza ametitoare...noi ne batem cap in cap si ea dispare ca de fiecare data..acum observ ca este preocupata de costurile la intretinere
ps:si cu operatia sarmanului om cum a ramas?!

Saracul om cred ca nu stie nimic de operatie.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Mie barbatul acesta mi se pare ca nu e tocmai in regula, am inteles ca a avut mai multe neveste si implicit mai multzi copii, in cazul asta nu stiu de ce se pare ca si Paula ar putea fi urmatoarea victima, nu se stie niciodata.
Sunt oameni si oameni, si eu am o prietena taica-so a avut vreo 6 neveste si are si vreo 10 copii care nu l-au interesat niciodata, mama prietenei mele e a nustiucata nevasta, departe de a fi o scorpie a fost o victima saraca, o femeie tareee de treaba.

Un barbat matur si intreg la minte nu mai poate fi chiar asa sucit pe degete cand e vorba ca-si iubeste copilul.Sa-si lase nevasta da, sa plece de acasa da, dar cand e vorba de copil nu, numai daca nu e idiot scuzatzi pardon chiar de tot.

In rest eu in locul nevestei parasite(Doamne fereste), pai dragelor si sa am 17 valize si sa fie miezul noptzii, cu asa un porc mistret de barbat(ex) sa stiu ca 3 valize le car in dintzi pana acasa si tot nu sun sa ma ajute.

Alina.

Mergi la inceput

Aaaaa...si eu una daca as fi in locul femeii parasite nu m-as repezi asa sa o invinovatzesc pe amanta, mi s-ar pune damblaua rau de tot pe sotz, daca nu i-as pune perna pe fatza noaptea sigur i-as taia vreo cateva perechi de bile.

Pai ce barbat e ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Loreta Bobbic!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cl

[quote]Originally posted by mariagi

si totusi care mai sunt ultimele noutati din viata cuplului?!
dupa cum se vede Paula trece de la un subiect la altul cu o viteza ametitoare...noi ne batem cap in cap si ea dispare ca de fiecare data..acum observ ca este preocupata de costurile la intretinere
ps:si cu operatia sarmanului om cum a ramas?!

Saracul om cred ca nu stie nimic de operatie.

Pai da nu stie nimic despre operatzie dar se pare ca-l paste rau de tot...ramane de vazut cine va face operatzia: fosta nevasta sau Paula, oricum nu-s de ce mi se pare ca nevasta ii lasa placerea asta Paulei.Oricum individul cam merita sa fie operat.Zau asa.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

se pare ca aceasta potentiala operatie de castrare,vorba primarului general reales,se face fara stirea victimei!
va fi un gand linistitor pentru Paula,sa stie ca macar nu mai poate face copii..cu alte potentiale prietene de familie.

Mergi la inceput

Avand in vedere ca tipul mi se pare din cale afara de Co..ios , sorry,sper ca Paula sa taie tot raul de la radacina.
Adica toate perechile cu atentzie sa nu ramana Doamne fereste vreun rest mic pe-acolo.

Pana la urma dupa fapta si rasplata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

“Trec de la un subiect la altul?” Ce are una cu alta?
Nu m-am referit la copil cind am spus ca nu cred ca e cazul sa faca parte din viata noastra, ci la ea.
Nu stiu de unde ati tras minunata concluzie ca eram “prieteni de familie”? am vazut-o prima data in viata mea pe 18 februarie 2004.
Daca tot e vorba sa lamurim toate aspectele, de operatie am discutat si nu stiu de ce vi se pare asa de iesit din comun! Ahh, m-am prins! Va mai amuzati si voi un pic.

Mergi la inceput

Paula eu nu ma mir deloc, nici nu mi se pare amuzant, sincer mie una un barbat ca el mi se pare ca asta merita sa fie operat, eu una poate nu as fi avut rabdarea si intelepciunea sa-i las amantei placerea, m-as fi aruncat direct pe bisturic, harsi harsi odata se trezea cu vocea subtziata si fara obiectele muncii.

Merita asta un barbat care face copii si dupa aia dispare ca magaru-n ceatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Paula, trebuie sa recunosti ca situatia are si o doza de umor si ne este greu sa te plangem. Adica eu una iti inteleg pozitia si mi se pare normala dar nu pot chiar sa te compatimesc!

Oricum un subiect poate fi inchis de un moderator fie la cererea autorului fie pt ca s-a depasit limita bunului simt. Daca nu vrei sa mai continue discutia spune doar si ma angajez sa-ti fac rost imediat de un moderator cu drepturi depline pe aici sa-l inchida si gata.

Mergi la inceput