Invadatorii vietii private

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

.....Mi se pare ca unele pun prea mult suflet...sincer...
De sa va mai otravitzi viatza unii cu mizeriile altora nu stiu.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Asa este Alina, nu merita. Viata e prea scurta, ca sa ne-o otravim cu mizeriile altora. Pacat de rosii .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

cl-subscriu !

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

slakje...zau ca nu ne certam si cel putin eu una ma si distrez pe alocuri. Imi pare rau ca pe spatele Paulei care poate exista poate nu dar situatia pe care o expune e cat se poate de reala. oricareia dintre noi i s-ar putea intampla o chestie de asta (nu sa fie amanta ci sa fie parasita de sot cu copil cu tot pt altcineva). Si care e solutia ? Sa-i amarasti viatza fostului partener si implicit pe a ta? Mie una mi se pare cea mai paguboasa solutie pt toata lumea.

Hay mey Clau ca iar ma apuca rasul, cum 6 ani nu a stiut ca e amanta? Atunci zau ca era de cacao casnicia aia. Firea omului e sa-si vada interesul de moment iar faptul ca dupa ce a facut ar merita un anume tratament ...ehe sa o lasam pe seama altcuiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

felicitari! Nu va dezminteti, tot inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

[quote]Originally posted by PaulaM
Nu am nimic cu copilul sau cu ce a fost intre ei, dar in nici un caz nu mi se pare ca trebuie sa faca parte din viata noastra.
Uite ca ma bag si eu, am citit aseara toate postarile si m-am oripilat si m-am distrat in acelas timp, am ajuns pana a-i citi si sotului cata aberatie poate fi pe lumea asta.
O chesti nu o inteleg Paula, tu vrei ca , copilul lui sa nu fac parte din viata voastra?Daca asa este chiar ti se pare corest sa privezi un copil de prezenta tatalui?ca a tatalui de prezenta copilului no coment, din cate ai povestit, acest om este mai mult dupa '' prospaturi'' decat dupa familie si copii.
Nu vreau sa jicnesc pe nimeni, dar copii sunt mai presus de orice, de noi depinde educatia lor.Oricat de '' naspa si cutre'' ar fi exele, noi trebuie sa ne gandim la copii lor, fiinca ei saracii nu au gresit cu nimic, nu ei au ales sa se nasca din doi parinti care urmau sa divorteze.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marina
...
Hay mey Clau ca iar ma apuca rasul, cum 6 ani nu a stiut ca e amanta? Atunci zau ca era de cacao casnicia aia. Firea omului e sa-si vada interesul de moment iar faptul ca dupa ce a facut ar merita un anume tratament ...ehe sa o lasam pe seama altcuiva!

Marina

Marina, chiar nu stiu mai. Dar pot sa-ti spun ca am vazut unele de-o naivitateeeeeeee...Poate asa e si exa :D.
Tumpi, daaaaa, trebuie sa recunosc ca si eu m-am distrat. Cred ca ar iesi o telenovea pe cinste de aici.

Claudia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PaulaM

felicitari! Nu va dezminteti, tot inainte.

Paula, da-mi voie sa te felicit si eu, ai tupeu cat carul!!! Nu te lasa! O viata fericita iti doresc!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by PaulaM

Eu nu stiu cum de ati ajuns la concluzile astea!
Despre vorbit , am tot incercat dar nu este posibil. Nu am nimic cu copilul sau cu ce a fost intre ei, dar in nici un caz nu mi se pare ca trebuie sa faca parte din viata noastra.

Sper ca ai vrut sa spui ca exa nu are loc in viata voastra si nu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

si totusi care mai sunt ultimele noutati din viata cuplului?!
dupa cum se vede Paula trece de la un subiect la altul cu o viteza ametitoare...noi ne batem cap in cap si ea dispare ca de fiecare data..acum observ ca este preocupata de costurile la intretinere
ps:si cu operatia sarmanului om cum a ramas?!

Mergi la inceput