Invadatorii vietii private

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dati cu rosii in mine, sau mai bine, livrati-le pe cheltuiala mea la Descintec, sa-si faca fata bulion:-)) (Descintec, sper ca nu te superi mami pe mine, e doar e glumitza:-)),.....dar eu nu pot sa o aprob pe Paula cu nici un chip.

A aparut in viata lui cind ea avea 20 si un pic de ani si el aproape de 40 (parca 45 are acum, deci acum 6 ani.....39 - daca ma tine memoria). Probabil ca si Exa are cam aceeasi virsta ca si el.......in familia lor se pare ca erau mici neintelegeri atunci.....dar care se puteau probabil rezolva, daca nu isi baga coada "Donsorica".......si azi asa, maine asa.......din confidenta ajunge amanta, din amanta, prietena Exei si acum fetiscanei noastre i-i este invadata Domne intimitatea si mai mult.,........cum D-zeu isi permite Exa sa nu inteleaga cu "porumbeii" trebuie sa se mai si distreze pe la nunti,si sa-i ceara iubitelului sa iasa sa se plimnbe cu copilul.........Da ce mare tragedie e daca nu a iesit duminica si iese luni????

Mai, poate sunt rea, dar cum mai spunea cineva pe-aici, ce bine ar fii daca pe lumea asta nu ar mai exista specia asta: AMANTE/AMANTI.......

Si inca ceva Paula: mai suntem pe-aici femei singure, parasite cu copii, dar care mai avem o urma de moralitate in noi si incercam sa nu ne bagam coada intr-o casnicie, mai ales daca ceva mai si scirtiie pe-acolo. Oare cum poti dormi linistita cind stii ca ai partea ta de vina (MARE) la destramarea acelei casnicii?? Oare cum poti sta linistita, nepasindu-ti ca si din cauza ta un copil e privat de dragostea tatalui lui???

Nu-ti doresc decat sa gasesti la un moment dat puterea de a vedea in interiorul tau si de a lua cea mai buna decizie pt tine si pt fetita ta! Dar.........cind te napadesc fel si fel de probleme (ca cea de acum, de ex.) nu te mai intreba fetizto de ce ti se intimpla asa ceva, pt ca D-zeu nu doarme si ne vede pe toti si ne trezim cu cite o pb, doua, trei...chiar atunci cind ziceam ca "viatza e roz!"

Scuze pt tot si pt tonul poate ironic (desi nu asta am urmarit), dar sub nici un chip nu pot sa-ti accept atitudinea.

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alex, eu mi-am manifestat admiratia pentru Rachel, care are o cu totul alta situatie decat Paula. Abtine-te de la rautati, ca nu rezolvi nimic.
Abia acum am citit toate paginile, ieri nu am avut timp, asa ca abia acum am inteles cam toata povestea.

Marturisesc ca sunt de acord cu Marina. O casnicie solida, bazata pe dragoste nu poate fi afectata de nimic. Nimeni nu poate interveni, si cu siguranta nimeni nu o poate distruge.
De unde stiti voi ce fel de casnicie era aia? Nu avem toate datele pentru a judeca.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Eu nu stiu cum de ati ajuns la concluzile astea!
Despre vorbit , am tot incercat dar nu este posibil. Nu am nimic cu copilul sau cu ce a fost intre ei, dar in nici un caz nu mi se pare ca trebuie sa faca parte din viata noastra.
Da am ales! Dar e dreptul meu sa traiesc cum si cu cine vreau! Da stiu ce a fcaut (el), ce nu a facut, ce responsabilitati are!
Multumesc frumos dar chiar mi-e bine cu el.
P.S. Dupa o ora de urlat ieri la telefon, a dat telefon sa imi comunice ca se imbraca s avin aacolo; I-am raspuns ca o asteptam. Reactia? A disparut, cel putin pina acum.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan65 spune:

Cu mine ce aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Crinuta, iubita, daca un barbat care nu prea gandeste limpede, intalneste o fetiscana cu aproape 20 de ani mai tanara,tu ce crezi ca acea "fetita" nu-i poate suci mintile si sa renunte la sotia lui de aproape aceiasi varsta cu el?! Sa fim serioase, ca la urma urmei barbatul e mai putin rational ca noi femeile, si e stapanit uneori(dar nu toti) de instinctul animalic care nu-i da voie sa vada ca sotia e cea mai buna companie si vede doar tinerica care arata mult mai bine! Si astfel cade in ispita, iar cea care ispiteste poarta mai multa vina, deoarece stia ca e casatorit si ca are unele probleme in casnicie si astfel a profitat de moment.
De ce nu incearca fetele astea sa ispiteasca barbati liberi, oare? Poate ca sunt mai greu de cucerit, nu? Barbatii insurati sunt cea mai usoara prada a celor usuratice, care vor sa-si faca o familie cu orice pret, inclusiv distrugand alta.
Orice casnicie, mai ales dupa cativa ani buni, are cate ceva, care scartie insa se pot rezolva, daca nu se baga cate o fetiscana care
sa-i suceasca mintile barbatului.
Poate ca acest caz nu este asa, dar poate ca e. Indiferent cum ar fi, de ce Paula, nu a stat deoparte si sa astepte sa vada daca el va divorta de buna voie? Pt. ca i-a fost teama ca ei se vor putea impaca, nu?
Si oricum nu stiu de ce m-am ostenit sa trimit atatea mesaje, caci oricum nu merita. Indiferent ce am spune, ea nu o sa vada greseala enorma pe care a facut-o, dar sunt absolut sigura ca o sa-si de-a seama mai tarziu, caci inca o data spun:"DUMNEZEU nu bate cu parul!"

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Infofun, sunt perfect de acord ca indiferent de problemele unei casnicii, nu are nimeni dreptul sa intervina. Asta nu am inteles eu de la inceput, deoarece am citit doar prima pagina.

Referitor la ce ai spus in leagtura cu barbatii care isi pierd mintile, in mare ai dreptate, insa nu se poate generaliza. Sunt barbati care au momente de ratacire, ca apoi sa se " trezeasca", iar altii care merg pana la capat. Situatiile nu pot fi comparate, depinde de la caz la caz.

Crinuta

Cu totul alta e situatia atunci cand cei doi sunt deja despartiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Alex, eu mi-am manifestat admiratia pentru Rachel, care are o cu totul alta situatie decat Paula. Abtine-te de la rautati, ca nu rezolvi nimic.
Abia acum am citit toate paginile, ieri nu am avut timp, asa ca abia acum am inteles cam toata povestea.

Marturisesc ca sunt de acord cu Marina. O casnicie solida, bazata pe dragoste nu poate fi afectata de nimic. Nimeni nu poate interveni, si cu siguranta nimeni nu o poate distruge.
De unde stiti voi ce fel de casnicie era aia? Nu avem toate datele pentru a judeca.

Crinuta

Crinuta, cine spune ca nu are probleme in casnicie, nu cred ca spune adevarul. De multe ori e suficient un impuls din afara si totul se distruge. Poate, daca nu intervenea alta, lucrurile s-ar fi asezat pe fagasul lor, poate nu, nu stiu. Prea multi de daca si poate. Iti spui ca fiecare dintre cei trei are partea lui de vina, asa este. Ca le tropaiau hormonii sotului si amantei, ca nu mai puteau, ca...mai este cum mai este. Insa, ceea ce mie mi se pare incalificabil este vizita amantei in casa nevestei. Ce a cautat acolo? Ba mai mult, plina de mandrie si tupeu posteaza pe forum ca sunt prietene, mananca pizza si beau bere sau mai stiu eu ce si posteaza de la PC-ul sotiei. Eu asta nu inteleg, oricat de toleranta as fi! Ce cauta acolo? S-a dus sa vada cat sufera nevasta? Sa rasuceasta cutitul in rana? Sa-i mai dea un "sfat prietenesc": "lasa-l, ca-i un nemernic?". Imi pare rau, dar asa ceva mi se pare...nu am cuvinte sa ma exprim decent! De judecat, eu n-o judec, altcineva o va face.
Si da, Descantec are dreptate, risipim rosiile inutil.
Bibi, da-mi si mie, te rog, o ciorba de potroace, poate-mi revin, ca am ametit mai rau decat de la .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Hai sa ma bag si eu in seama din nou:

Poate nici nu e adevarat ce zice Paula aici si voi consumatzi atata energie postand de cateva zile, ajungand sa va certatzi intre voi, pana la urma poate Paula nici nu exista si voi ducetzi lupte imaginare cu nimeni.

Poate ar trebui sa depersonalizatzi putin internetul si forumul asta, nu credetzi?
.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by bogdan65

Cu mine ce aveti?

bogdan

Nooooooooooooiiiiiii???

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by slakje

Hai sa ma bag si eu in seama din nou:

Poate nici nu e adevarat ce zice Paula aici si voi consumatzi atata energie postand de cateva zile, ajungand sa va certatzi intre voi, pana la urma poate Paula nici nu exista si voi ducetzi lupte imaginare cu nimeni.

Poate ar trebui sa depersonalizatzi putin internetul si forumul asta, nu credetzi?
.

Alina.

Tie ti se pare ca ne certam? Mie mi se pare o simpla discutie, atat. Pareri pro si contra, asa cum este normal.

Claudia

Mergi la inceput