Copilasi din 2000

Copilasi din 2000 | Autor: mamicaluitheo

Link direct la acest mesaj

Eu sunt Florin Dragos si am 4 anisori si 2 luni.(31 martie 2000)
Am venit pe lume la 12:30(la pranz) cu dubla circulara de cordon SI MAMI NU M-A VAZUT DECAT SEARA TARZIU SPERIATA CA NU MA ADUCEAU ASISTENTELE ALEA.::)).Am avut la nastere 3,550 kg. si 51 de cm.
Am fost un mare da mare mancacios de titzi, am rupt-o pe mami 2 zile si 2 nopti si de-a 3-a zi m-am facut baietel cuminte.
am fost rosu la fata, gingios, cu degetele lungi ca de pianist.
Am supt si degetelul inca de la nastere si asta mai fac si acum, desi stiu ca pe mami o omoara lucrul asta. da deh.miammiam e tareeeee bun.
am supt laptic de la mami pana la 1 anisor si 2 luni si nu am vrut sa o las neam, dar altceva numai faceam toata ziua, asa ca mami l-a lasat pe tati fro 3 nopti cu biberonul, dar era trare nasooool si intr-un final m-am obisnuit.

vreti sa fim prieteni?
treceti-va pe listutza noastra
cu drag pentru viitori posibili prieteni Florin(bebi)cum imi zice mami.

andreea mami lu florin si theo

http://www.community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Va fi realizat un forum nou pentru bebelushi. Pana atunci aceste subiecte vor fi gazduite la "Poznashi". Multumim pentru intelegere.

Florin (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Eu am 3 ani si aproape 8 luni. Ma numesc Mihai-Marius, dar mai bine e Mihaita-coconita. M-am nascut intr-o vineri, 13 octombrie 2000, la 36 de saptamini.
Sint un baietel cuminte, dezgehtat, nu prea-mi place sa maninc si din 13 mai 2004 am inceput sa merg la gradinita, unde m-am acomodat foarte usor.
Sarumina pentru oamenii mari si ceau pentru copii!
Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eu ma numesc Andrew("Iepu'"),am 3 ani si jumatate(m-am nascut pe 13.dec.2000,cu 3218g si 50 de cm,scor Apgar 10).Sunt tare neastamparat,imi place teribil computerul-joc o gramada de jocuri pe computer(de pe DC imi plac Shanghai-cel pentru adulti si Poker-ul) si desi mama nu e de acord cu asta,cand ea e ocupata si raman eu singur la computador,mai scriu din cand in cand si pe forum:P..imi plac masinile,sunt mare fan "Sesami Street",ma zgaibar peste tot de-i e frica mamei sa mearga cu mine in parcul mare al orasului,unde sunt o gramada de kestii numai bune de zgaibarat,imi place pisicutza noastra Miki(eu am botezat-o) si o gramada de alte lucruri.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Nu toti copilasii nascuti in 2000 au inca 4 ani,dar in curand vor implini 4 ani:))),deci ne putem muta la forumul cu copilasi cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.
la mamici si la copilasi de la noi,

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

MAi exista un subiect pe tema asta la "scutece" .Ar fi bine sa ne lipim,ce ziceti?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Pentru ca mai exista deja un subiect la clubul scutecelor,va invit acolo si pe acesta il inchid.

Lia&Andrew

Mergi la inceput