Cineva din Sibiu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna!
Laura T, ai o frumusete de baietei!! Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi... si tot asa de frumsi. Cum ii cheama?
Referitor la DPN, ar fi o incantare pentru sora mea ca bb sa se nasca pe 14 (e chiar ziua ei de nastere). De fiecare data face referire la subiect si zice ca ar fi cel mai frumos cadou de ziua ei...
Cu distractia prin Sb: in weekend a fost Festivalul Medieval cu muzica, spectacole de teatru cu trupe si din alte tari... Sapt asta la sfarsit va fi Targul Olarilor. In rest in piata la Cazarma 90 e un festival care tine de primavara pana toamana (poti merge la o bere, un mic ceva), pe centru la terase poti merge sa mananci mai serios daca vrei (sunt cateva terase chiar dragute). Mai ramane, daca nu ai chef de oras Muzeul Satului, Gradina Zoologica (or adus ultima data niste lupi albi), Paltinis, Sadu...
Cel mai mult insa imi place cate o plimbare prin Sub Arini sau prin Dumbrava.
Poate pana la anu' cand vii fac ceva si in centru (Piata Mare) ca ne-am cam saturat de atata renovare ...

28+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Si inca ceva... mai imi place sa merg la cinematograf - Arta - e nou, arata f bine. Si inca o ocupatie care poate sa-ti placa si sa-ti cheltuie timp (si bani bineinteles) - la cumparaturi prin supermarketuri: Univers'all in Hipodrom, Metro, Ambient, Bricomat la iesirea spre Cluj, XXL la iesirea spre Valcea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Si eu sunt de loc din Sibiu, si ma aflu la Sibiu acum.
Laura, fata de anul trecut vad o schimbare in bine nemaipomenita.
Pe langa fantanile arteziene care deja erau au mai instalat una. Aseara era colorata in rosul, in alte zile e albastra...
Nu mai e asa prafuit orasul, e plin de lume seara-noaptea pe centru la o berica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Daniela, nu ai zis nimi despre cluburi: Caro, Salsa,Nomad, Cotton Club, barurile faine, Naf-Naf, Caro terasa, disco Belissima, resto Ileana, La TUrn, Sibiul Vechi, El Gringo...
Ne grabim ca tre sa facem pasaportul fetitei, poate revin mai pe seara. Vineri zburam la SB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

si eu caut o draga prietena din sibiu, care de fapt locuia in buc in ultima vreme, dar am pierdut orice contact cu ea. nu stiu multe despre ea, dar poate am noroc:
o cheama Daniela Craciun, are acum in jur de 30 ani, ultima oara cand am vorbit cu ea, acum 3 ani, era logodita cu un dragut de baiat, Iulian numaistiucum
ei, ce ziceti?

http://community.webshots.com/user/yasmintarakci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Sunt curioasa daca voi fii socata de schimbari, probabil ca da. La unul dintre cluburile mai de soi, tre' sa ne ducem neaparat.

Lia, ai ajuns deci acasa! Cand te intorci, sau ramai acolo?

Acuma imi fac terapia "mintala" citind forumul, am avut o zi grea azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Laura, daca mergi la Caro o sa vezi fitze ce n-ai vazut nici in USA.... . Dar e fain, mie-mi place. Cand sunt in turneu incep la un bar, apoi merg la Caro si cand se sparge cheful la Caro se continua in salsa (s-a cam stricat treaba) sau Nomad,etc. Cine mai are energie merge si la El Gringo la o Pizza in zori de zi... Ah ce vremuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Sunt curioasa daca voi fii socata de schimbari, probabil ca da. La unul dintre cluburile mai de soi, tre' sa ne ducem neaparat.

Lia, ai ajuns deci acasa! Cand te intorci, sau ramai acolo?

Acuma imi fac terapia "mintala" citind forumul, am avut o zi grea azi.

Zau ca mi-ar place sa raman..... dar totusi cineva acolo departe "ma iubeste si ma vrea inapoi". Raman mai mult sa ma incarc cu energie.
E superb Sibiul nostru. Nici nu realizezi ca esti in Romania (compar cu Bucurestiul unde am stat 2 zile). Sibiul e luminat, destul de curat, vesel, parcuri unul si unul... (fata de anul trecut mai curate)
O PLACERE !

Mergi la inceput

Mai felelor, mai ramaneti si pe aici... Sunt mai multe sibience pe forum plecate din Sb decat care locuiesc si acum in tara... Pe bune ca ai unde te distra.
Strainatatile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Asa e, in Sibiu si in tara in general ai mai multe locuri faine unde te poti distra decat aici. De fapt aici mai mult lucrezi, de dimineata pana seara, nici nu simti ca traiesti. Io cel putin ajung acasa la 6, sotzu' la 7, uneori 8, si unde-i viata? Ma ocup de copii (ii cheama Calin si Alex- Daniela, ca m-ai intrebat), la cel mic am si ajutor ca as lua-o razna daca nu cu atatea, si pe urma nu ne raman decat poate 2 ore pentru noi. Concediile sunt limitate la 2 sapt, sarbatorile numarate, si uite asa zau daca nu astepti cu nerabdare pensia ca sa te relaxezi. Dar atunci deja e cam tarziu.

Lia, noi ne-am intalnit o data pe chat cand frecventa si Conchita, iti amintesti?

Mergi la inceput