Mamici din Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragele mele, intr-adevar am lipsit fiindca am nascut! In 22 iunie, mi s-a provocat nasterea fiindca in 21 noaptea s-au rupt membranele si am pierdut lichid. Am stat internata 6 zile, am facut antibiotice si eu si bb dar suntem bine sanatosi. Am nascut ok, bb a avut nota 10, 3 kg si 54 de cm. Acum sunt acasa cu galusca langa mine si cu problemele specifice perioadei: rani pe sani, muls, plans ca bb nu papa destul, dar oricum sunt de 1000 de ori mai bine decat in primele zile.
Cand aveti chef si o sa am si eu timp, o sa va dau detalii de la nastere, daca nu... e bine ca am scapat. Oricum mi-a fost greu dar am dat de o moasa minunata de care m-am si atasat de atunci si am avut mare noroc. Si dr. Mihu a fost super, doar conditiile din spital sunt asa cum sunt si eu am avut ghinion sa ma aflu acolo intr-un moment mai naspa.
Ok va pup si pe curand cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nloredana spune:

Roxana draga iti transmit din toata inima felicitari si iti mai multumesc ca mai ajutat fara sa iti dai seama... Am dat de acest subiect (eu scriind la mamici de iulie-august) multumita tie.
Eu sunt Loredana, am 25 de ani, stau in Manastur, sunt insarcinata cu bb marisor care trebuie sa vina in 15 August.

Loredana si viitorul Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nloredana spune:

Stiti cumva unde se face "scoala de mamici"? Eu mai vin la servici 2 zile si intru in concediu si as avea timp de scoala de invatat sa "suflu" si sa ma relaxez ca am auzit ca-i tare fain la cursurile alea. O sa mai si cunosc niste burtoase.
Loredana si viitorul Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

FELICITARI ROXI
Sa-ti traiasca puiul mic si sa fie sanatos!
Ce am nimerit-o , chiar in 22 am postat mesajul si ma gandeam ca ai nascut
Loredana , bine ai venit printre noi . Cursurile nu stiu exact unde se fac , in Gheorgheni sau in Zorilor(au postat fetele la paginile anterioare)
Pupici la toata lumea

Dana&bb Andy(1 an si 4 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Roxana,felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Multa sanatate tie si puiutului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Roxi felicitari!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi!
Salutari la toate fetele si mi-e dor de voi! Sper ca sunteti bine toate si puiutii vostri la fel!
Pupic, Ioana si Alesio mic(27 sapt si 2 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Salutare!
Ce mai faci Ioana? Esti prin Cluj?
Noi suntem ok, ne cam plicitsim si nu stim pe unde sa ne plimbam, cam nasoala vreme
Dupa cum ai observat , in ultima perioada e liniste pe-aici , poate fetele sunt in vacanta
Noi plecam sapt viitoare la mare , abia astept!
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dargutelor,

Roxana, felicitari!!!!!!!!!!!sa traiasca bb sa creasca mare si sa va bucurati de el.astepta, povesti detaliate cand o sa ai tu chef si cat mai multe noutati despre bb.tu cum te simti?

noi suntem bine, Thea s-a cam chinuit cu diareea care ba trece ba revine, am tot facut analize de kk care au iesit bine deci concluzia a fost ca s-a sensibilizat burtica dupa vaccin si acuma reactioneaza repede la orice.problema e ca nu i-am mai dat fructe de doua saptamani, e la regim si tot mai face de doua trei ori pe zi desi scaunele sunt normale.in rest nazdravana ca de obicei, intelege ff multe lucruri, imi serveste din plin istericale cand nu-i convine ceva si uite asa.
eu ma simt cam aiurea, sunt stressata ca tanti care ma ajuta nu mai vine pina in octombrie la mine, sotul meu lucreaza pina seara si eu sunt rupta de oboseala mai ales ca stam si cate 7 ore pe afara pe zi.

Dana, ce faceti, cand plecati?cred ca sunt deprimata si ca nu putem pleca nicaieri din cauza jobului sotului meu...

Aura voi cum sunteti?luna asta faceti si voi un anisor!

Ioana, cum te simti?esti la Arad?

loredana, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos!

va pup.

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Buna fetelor !
Cristiana , noi plecam joia viitoare la mare, abia astept .
Te cred ca esti stresata , la fel e si in cazul meu ...tocmai a plecat sora-mea in Usa , iar pe Andy nu il pot lasa la mama asa mult ca inainte cand statea sorela cu el. Andy e tare nazdravan , l-au rasfatat ai mei foarte tare si nu-mi place deloc . Acum a terminat si sotul meu cu licenta , asa ca am cu cine sa-l las pe pitic cand sunt la serviciu.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor.
Eu intru mai rar acum ca trebuie sa prind momentele cand bb doarme si eu mi-am terminat cat de cat treaba...
Suntem bine amandoi, Serbanelu' suge cam rau si in plus l-am si constipat. Cica se mosteneste. Eu sunt cam disperata cu problema asta. Ce sa fac cu un bb asa de mic daca e constipat? Voi ce ati facut?
Iar plange bb, va pup,
Roxana

Mergi la inceput