Mamici din Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 12
laura-olariu spune:
Roxi FELICITARI!!!!!! Sa-ti traiasca galusca mica si sa fiti sanatosi si fericiti. Doamne ce veste buna!! Sa ne spui mai multe ca noi abia asteptam.
Eu am terminat cu licenta cu 9,50 si de atunci am dormit cat n-am dormit de o luna incoace (ce bine e, pacat ca vine luni si iar la treaba)
V-am pupat si sanatate la toata lumea
Laura
carrie spune:
pe cand zburdam eu de bucurie ca Thea a inceput sa se culce singura-distractia pare-se a reinceput.
azi chiar am lasat-o sa planga 10 minute ceea ce nu am facut nici cand ne trezea de n ori pe noapte.dar isi arunca toate din pat si efectiv nu vrea nani desi pica de oboseala.cred ca ma damblagesc de cap.in schimb alearga de dimineata pina seara, e bineneteles rasfatata si suntem nebuni dupa ea:)
roxi, eu zic sa incerci niste ceai de musetel neindulcit si nu f concentrat, ajuta la burtica.cat de des face kaki?si cum doarme, bine?nu cred ca e ereditara constipatia...poate poti bea si tu cat mai multe ceaiuri.si legat de alaptat eu zic sa lupti cat de mult sa-i dai san, eu am reusit cu greu doar 3 luni pentru ca si ea a mancat rau dar cred ca greseala a fost ca i-am dat completare si a preferat biberonul.deci lupta sa alaptezi!
niste pozici cand ne areti?
laura, tu ce mai faci?cum te mai simti?la ce doctor mergi?
Dana, chiar am o perioada mai aiurea...ma simt obosita si ma enervez usor iar acum ma sperie ca o iau iar de la capat cu somnul de zi.da trece si asta, ce sa facem...Andy mai doarme la amiaza?ca asta mica dupa ce adoarme baga si 3 ore deci are nevoie de somnul cu pricina numa nu se lasa...azi m-am descarcat si eu asa ca acuma am ochii mari si rosii
va pupam
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si o luna)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Dana_ spune:
Salutare!
Rozi , cum zicea Crsitiana , cred ca bun ceaiul de musetel , altceva ..nu stiu, intreaba doctorul pediatru.
Cristiana , v-am vazut azi, erati la trecerea de pietoni din Marasti de la sensul giratoriu, noi eram in masina...dar cum sotul conduce cam rapid , abia apoi mi-am dat seama ca voi sunteti(de fapt pe tine te-am zarit). Cat despre somnul lui Andy, in timpul zilei nu doarme aproape deloc , azi a dormit o juma de ora , cateodata mai doarme 1-2 ore.
Laura , felicitari pt licenta!
Va pupacesc
Dana&bb Andy(1 an si 4 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
Dana_ spune:
Salutare dragelor!
Observ ca nu va prea inghesuiti la scris, eu tot asteptam noutati..
Noi mergem joi la mare, va pup de pe-acuma, si cand ma intorc sper sa vad ceva activitate k?
Dana&bb Andy(1 an si 4 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
laura-olariu spune:
Mersi mult dana pentru felicitari, eu ma cam bucur ca am scapt de licenta, ca-mi statea pe umeri...
carrie eu merg la dr. Muresan la Medstar. Stiu ca este unul dintre cei mai ocupati medici, dar e o minune de om si pe langa asta clinica este cam la 1 minut de unde stau eu (pe jos, daca mergi incet ).
Vreau sa va spun ca ieri seara am facut prima eco si nu imi vine sa cred inca ce sentimente puternice si minunate am simtit. Inca nu se vede de fapt nimic, numai medicul cred ca-si da seama daca in principiu totul e ok, dar cand a fixat imaginea si mi-a zis "vezi cum bate inima?" si am vazut un varf de ac de gamalie cum se tot aprindea si se stingea, m-au dat lacrimile de abia m-am putut opri. Nu am fost niciodata asa de mandra de mine in toata viata mea.
V-am pupat
Laura si din burtica
m_monica spune:
Salut fetelor!!!
Nu prea reusesc sa intru pt ca am o legatura ffff prosata la internet.
Roxana felicitari!!!! Sa fiti sanatosi si tu si bb!!!!
Ioana sper ca esti bine.
Scoala mamelor este inchisa pina prin august.
Eu ma inceput sa iau ca si mg si ma simt mai bine acum.
Sper sa reusesc sa scriu inainte sa ma deconecteze.
Va pup si aveti grija de voi
Monica si bb 35 sapt -Daniela-
carrie spune:
buna dragele mele,
noi am avut o saptamana mai proasta, diareea a insistat (desi scaunele nu erau intotdeauna moi dar tare multe) si intr-o noapte a facut 39 cu 6 febra.am reusit sa i-o scad repede cu sosete cu otet si cartofi in talpa pe langa remediile medicamentoase.apoi i-am facut analize de kaki, sange(un calvar), pipi ca sa vedem unde e infectia.toate i-am iesit bune, a primit din pacate antibiotic pentru ca in sange a iesit o infectie dar nelocalizata.pe langa asta caldura i-a scazut rau pofta de papa asa ca am cam capiat saptamana asta.am cautat-o si de otita si a traumatizat-o sa-i scoata dopuri de ceara din urechi.
totusi draga de ea a avut o stare generala buna cu exceptia momntelor cu febra cand era asa moale ca-mi venea sa plang.
azi a fost ok, un scaun si a si papat.ma rog sa fie bine.
burticilor, o vara usoara pentru ca banuiesc ca va da caldura de furca.
Laura, felicitari pentru alegerea medicului!parerea mea:)
Dana , distractie placuta!numai eu nu plec nicaieri!offf....desi mi-a promis Mihai ca poate evadam in septembrie, asa ca dream on...
roxana, ce faci mami?ce face Serban , te stoarce?glumesc, sper ca esti ok!
Ioana,Aura voi ce mai faceti?
carrie spune:
am uitat sa va zic ca am pus in sfarsit pozicile de la un anisor
roxana1974 spune:
Salutare fetelor. V-am zis ca vin rar. Serbanel e cuminte pupa-l-ar mama pe el, nu plange dar suge cam rau in continuare. Mi-e mila de mine sa ma mulg, desi in ultimul timp am facut-o un pic mai rar. Lui Serbanel i-am dat ceai de musetel, cu un pic de zahar fiert bine inainte, parca e mai bine acum.
Carrie, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin ce ati trecut cu micuta ta.
Fetelor as pune niste poze sa vi-l arat pe puiul meu dulce, dar nu stiu cum, imi spuneti cum sa fac?
Pana atunci va pup si va doresc numai bine tuturor.
Roxana
caarra spune:
Cristina,am admirat fotografiile si sunt superbe!Referitor la pb.cu diareea si cu analizele eu zic sa nu te mai stresezi si sa nu o mai analizezi atata pe Thea in cautarea bolilor ascunse ca daca tot cauti pana la urma cine stie ce gasesti si cu medicii astia zelosi ajungi sa tratezi cine stie ce ciudatenii si poate si degeaba! Iar Thea numai figura de copil bolnav nu are! Noi inca nu am facut nici o analiza si nici nu ne inghesuim pt.ca nu mi se pare ca sunt motive serioase(asta crede si medicul).
Roxana,insista cu alaptatul pt.ca merita!!!
Burtici, aveti grija de voi!
Despe noi: Diana si-a dat drumul la mers de cateva zile si e f.mandra de treaba asta dar e greu pt.mine pt.ca nu mai vrea aproape deloc in carucior(decat atunci cand e f.obosita), trage buf-uri pt.ca se grabeste si ii este afectat echilibrul dar ceea ce ma dispera cel mai tare e faptul ca e tentata de toate prostiile de pe jos(mucuri de tigari,pietricele,pamant,buruieni) pe care vrea sa le bage in gurita si face isterii daca nu o las! Astazi(ma rog, ieri-11 iul.) a fost o zi importanta pt.noi(6 ani de la casatorie) si am spus ca meritam sa o sarbatorim in fam.la o terasa dar a fost o alegere neinspirata pt.ca nu am avut liniste de Diana. Facea isterii ca nu o lasam sa se urce pe masa sau sa rupa trandafirii care faceau parte din decor si imi era ciuda ca la masa de alaturi era o fetita cam de aceeasi varsta care statea asa de blanduta si privea la Diana cum ne terorizeaza! In august mergem la mare cu ea si chiar nu stiu cum ne vom descurca in conditiile astea,parca speram sa se mai imblanzeasca desi ne cam amagim pt.ca sansele sunt f.slabe. In rest, ne pregatim si noi de party pt.ca facem anisorul!
Aura si Diana(17 iul.2003)