Buzau, oras al amintirilor

Buzau, oras al amintirilor | Autor: geut

Link direct la acest mesaj

E cineva din Buzau pe-aici? As vrea sa ne aducem aminte impreuna de anii copilariei si ai adolescentei in micutul oras din care atunci voiam sa plec si de care mi-e tare dor.
Imi aduc aminte Crangul cu florile pe care le culegeam primavara (caltunasi si ghiocei), Bulevardul - cu castanii infloriti, cinema Dacia si Tineretului, magazinul Dacia in care colindam in fiecare zi, parcul Tineretului, Casa de cultura cu teatrele din Bucuresti, spectacolele de la Casa Tineretului...

Va mai amintiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Eee parca mi-ai citit gandurile! tocma vroiam sa deschid un topic sa vad cate buzoience sunt dependente de
Eu sunt una dintre ele!
Tare imi este dor de Buzau si de locurile amintite de tine!
Ce asteptata era sambata si duminica pentru a iesi in gasca la o plimbare pe Bulevard cu o raita prin Grang si un suc savurat pe insulita vara!!! yamiii
Tu unde ai facut liceul? Eu am terminat Economicul! si cand trageam cate un chiul fugeam in parculetul de la Hasdeu!
Pupici si mai depanam amintiri!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Eu am terminat Economicul in '90, dar treapta intai am facut-o in Hasdeu.

As vrea sa am odata un concediu lung de tot, sa merg in Buzau si sa vizitez toate cunostintele si toti prietenii de care mi-e dor. Am fost acum o luna in oras si-am revazut vecinii de bloc. Au imbatranit foarte mult, imi dau seama ca si eu am imbatranit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Eu stau acum in Buzau .

Si Simi e din Buzau (dar acum in Montreal), si Ange (tot in Montreal ) e din Buzau, si Adameasca e din Buzau, de fapt sunt mult mai multe, dar atat imi aduc aminte eu acum.

Buzaul este neschimbat, pana si fetele oamenilor sunt aceleasi, vanzatoarele, bibliotecarele, functionarele, copiii, strazile, copacii, tantarii, gropile, manelele auzindu-se din mertane, fustele mini de pe bulevard, toate sunt a-ce-leasi !

Si cainii din fata blocului meu cred ca sunt de-o seama cu mine, desi realist vorbind - nu e posibil, am impresia ii stiu de cand lumea.

Geut, nu ai nevoie de un concediu lung ca sa revezi Buzaul, 3 zile maxim iti ajung. Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai Hasdeul, hai Buzaul!
Eu n-am locuit in Buzau din 1989, dar, evident, am fost destul de des pe acolo! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

si eu sunt tot de acolo, am facut liceul la hasdeu... am o multime de amintiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Mai doamnelor, cam toate am facut Hasdeul, spuneti cand ati terminat, la ce clase ati fost, hai sa ne identificam!
A terminat cineva Scoala de Muzica?

Mi-am adus aminte dimineata de inghetata de la colt, langa Libraria Mihai Eminescu. Cea mai buna inghetata (cu aroma de trandafir) era langa scoala 1, pe bulevard. Mai tineti minte ce coada era?
Mi-e dor de prajiturile de la cofetaria Pietroasele, prajituri cum n-am mai mancat in alta parte, de inghetata cu ness de la HB.

Mi-e dor de intrecerile intre licee, unde ne distram intr-un mare fel, de chefurile minunate cu prietenii, de plimbarea din fiecare sambata si duminica pe bulevard.

va urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna buzoiencelor!
Ce mai e nou pe la voi?
Eu abia astep sa plec la Buzau! Pe 12 am botezul baietelului meu si il oficiem in Buzau la Biserica Sf. Paraschieva. Si stau in Buzau de vineri acum pana dupa botez, asa poate am ocazia daca e timpul frumos, sa ma mai plimb pe bulevard si prin Crang un pic !!!!
Ira poate ne si intalnim intr-o zi !
Va pupic pe toate dulce!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

na, ca si io tot din Buzau, mai e si Dana-Ene tot de-aci.

E frumos orasul, ca daca nu era nu veneam inapoi dupa 7 ani de Bucuresti.

Nally, chiar ca daca vii poate facem de-o intalneala, ce zici? da-mi un PM si-ti spun nr de telefon, ok?

Io am terminat Eminescu in '96.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, am o fosta colega de faculatate (politehnica) in Buzau, poate o cunoasteti as vrea sa reiau legatura cu ea. O cheama Loredana e micuta si slabuta, roscata, casatorita, cam 31 de ani cred. Nu-mi aduc aminte numele de familie :))

4 ani - februarie 2004
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Geut, eu am terminat Scoala de Muzica,

iar prajiturile de la Pietroasa sunt la fel de bune, desi nu-ti pot confirma asta cu siguranta pt. ca evit sa mananc, na, obsesia siluetei !

Nally, din pacate noi pe 15 plecam in Canada, dar vom parasi Buzaul definitiv pe 10. Imi pare rau ca nu ne vom putea vedea.

numai bine, Irina

Mergi la inceput