Buzau, oras al amintirilor
Raspunsuri - Pagina 6
ange spune:
Si eu sunt buzoiancaMi-a spus Ira cand eram in Ro. ca exista pe dc. un subiect despre Buzau.Abia asteptam sa ajung acasa sa-l citesc.Eram convinsa ca o sa gasesc in el numai cuvinte de lauda despre orasul nostru.Insa...
Mama ei de treaba mai "mirinda"!!!
Cum vezi tu mai fata Buzaul un "oras tziganesc"?!?!?! Pe mine una m-a socat cat de animat si cat de schimbat este.Chiar ii spuneam Irei ca vestitul bulevard este un mic Las VegasAtatea lumini,reclame,terase,animatie,verdeata,curatenie,lume la greu chiar si la 23,00 noaptea,copii mici,carucioare,masini pe care eu nu am vazut nici aici la Montreal...asa ca draga mea sorry dar eronata parerea ta despre dragul nostru oras.Probabil tu nu ai iesit din casa,probabil nu ai luat pulsul orasului ci doar ai privit de pe geam "viata buzaului"
Atatea fete cochete,frumoase,elegante nu am vazut nici in filme.Zau de mint!Moda si eleganta la Buzau sunt in floare.Frumos!
Hai indrazniti sa ma contraziceti dragi buzoieni
ange,mamica de 2ori
Nally spune:
Buna fetele!
Imi cer scuze ca nu am mai revenit cu nici o veste dar a fost o nebunie cu pregatirea botezului si efectiv nu mi-am vzut capul de treaba si copil !
Acum am ajuns la noi la acasa si suntem rupti de oboseala si efectiv cu nervii la pamant!
Sebi e in continuare constipat si culmea de cand l-am botezat si un pic mai agitat decat era inainte de botez! Dar cred ca e din cauza!
Ira imi pare rau pentru Sofia sper ca si-a revenit! Mey trebuia sa ne trimiteti noua putina derajeala la stomacel ca noi suntem la polul opus!
Ileana ce mai face Luca? tot asa de zambaret e? tu te simti mai bine? Am incarcat sa te sun parca duminica dupa amiaza dar cred ca erati plecati ca nu a raspuns nimeni!
Oana margelata ce mai face?tot asa de cuminte e?
Eiii Mirinda mey!!! buzaul e foarte frumos si animat! Aici te contrazic si sa stii ca doare ce ai spus de orasul nostru! E mult mai multa curatenie si e mult mai plin de viata fata de cum era acum 6 ani cand stateam in oras! Acum chiar ai unde sa te duci seara cu prietenii si ziua chiar iti face placere sa te plimbi prin el!!! hai sa nu aruncam vorbe in vant aiurea! Fara suparare zau!
Va pupicesc pe toate dulce de tot !!!
Nally si Sebastian
mirinda spune:
imi cer iertare daca v-am suparat, oi fi eu mai fitoasa, sau poate n-am mai iesit de mult seara in Buzau. Nici mie nu-mi convine ca nu mai e ca altadata. Am spus asa pt ca am mai stat acasa nu numai in week-enduri, ci si in concedii scurte de cite o saptamina. O iau intii cu cumparaturile - am fost si pe Unirii si in centru la toate magazinele, nu sunt mai mult de 2-3 din care poti cumpara ceva frumos, la restul au aceeasi marfa, parca sunt vorbiti, si pe strada ii vezi pe oameni, inclusiv tineret, cu aceleasi lucruri, daca unul are ceva, isi ia si celalalt. Singurul supermarket, sellgros, nu seamana nici cu engros-ul Europa din Bucuresti, care e mai aprovizionat. Pina acum un an, n-aveam copil si ieseam seara in oras, cu prieteni care au ramas in Buzau. La cele mai "la moda" terase erau inevitabil, manele, smecherii din fata de la Dacia si "fetite". Am incercat locuri mai linistite, dar se pare ca in momentul in care incepe sa se simta lumea bine undeva, dau navala si tiganii si cocalarii. Inclusiv prieteni8i mei din buzau au ajuns la conc;luzia ca mai bine ne intilnim acasa la unul sau altul decit in oras. Imi pare rau ca asta este imaginea mea inca despre buzau, in iulie si august vn sa stau la parinti, ca e mai bine decit in Bucuresti, dar stau la Monteoru.Daca vin sa stau si la bloc, citeva zile, poate ne vedem in Cring si ma faceti sa-mi schimb parerea.
toate bune,
Miri si Ana
dana_ene spune:
Hei, Mirinda, te asteptam cu drag in Crang !
Nally, felicitari pentru micul crestin !
Cum a fost ?
Cum a reactionat ?
Oana e bine, cuminte, dar rupe pantofii .
Da, serios !
Pana acum, fiindca a invatat sa mearga, a rupt 3 perechi de pantofior . In Crang !!!!!!
Ange, si eu am vazut Montrealul. Si am tanjit si dupa Buzau, asa ca te inteleg...
Poate ne vedem cand ajungi prin Buzau, tare placut ar fi.
Stii ceva de Ira ?
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Nally spune:
Buna Fetele!!!!
Ce mai e nou prin Buzau?
Noi suntem un pic maraiti de la vaccinul de la doua luni! Sper sa treaca cat mai repede aceasta perioada! Azi am facut cacatz dar cu ajutorul termometrului!
Mai Dana sa-l fi vazut ce cuminte a fost cand l-a bagat in cazanul cu apa!!! toti se minunau ca nu zice nimik! Bine , lui ii si place in apa la nebunie si cred ca si de asta! Doar ca preotul e putin in varsta si tati se postase in spatele lui de teama sa nu-i scape odorul din maini!!! ( ii cam tremurau mainile preotului! + ca e cam maricel de greutate - la control acum avea 5,500 kg si 58 cm!!!) si ne-am amuzat cu totii de tati si de grija lui!
Acasa la petrecere a fost foarte frumos! Chiar daca a plouat in doua - trei reprize, buni si tati au avut grija sa puna din timp o copertina deasupra si toata lumea a fost la adapost unde s-au distrat de minune pana in noapte tarziu!!!!
Am si filmat evenimentul si abia astept sa vad caseta! Mama mi-a zis ca super filmata si montata dar cel mai frumos e puiul - eroul principal!
Ce regret e ca in toata agitatia de atunci am uitat sa fotografiez tortul !!!!
Pupici la toti puiutii din Buzau!
Nally si Sebastian
ange spune:
dana ene,am 2 saptamani de cand am parasit Buzaul...
Nu stiu cand am sa ajung din nou acasa.Poate la anul,nu se stie niciodata.
Cu Ira am vorbit zilnic.Este tare incantata de ce a gasit la Mtl.Sper sa ramana la fel si in urmatoarele zile,luni si ani
Acum se ocupa de sanatatea Sofiei,apoi de apartament,acte,etc.
O sa va scrie in curand.
Nally,felicitari micului crestin!Sa fie sanatos si voios.
ange,mamica de 2ori
dana_ene spune:
Ange, m-ai facut sa zambesc !!!!
Nu, sigur ne vom vedea in Buzau.
Ma bucur ca Ira e incantata si-i doresc si eu, ca si tine, sa ramana tot asa !
Norocul vostru este ca ati sosit si intr-o perioada frumoasa, de vara.
Cand am ajuns noi acolo era sfarsitul lui martie, zapada troienita, murdarie, ... Ma rog, mult mai urat decat in perioada verii.
Transmite-i si Irei numai bine din partea mea si pupici Sofiei.
Nally, ce bine ca a fost asa frumos la botez.
Poate pui si poze in albumul vostru si le vedem si noi.
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
craluca spune:
Iaca si eu sunt buzoianca dar am plecat din Buzau in 1983; am cateva amintiri care nu cred ca vor disparea vreodata: primii mei pantofiori de lac cumparati de la magazinul Istrita, orele de meditatii la engleza pe care le faceam cu o doamna in varsta si tare rea mi se parea la vremea aceea dar careia ii datorez enorm de multe, primea mea iubire care o afost un coleg de scoala (Scoala 5) si fiti atente: cand l-am cunoscut pe sotul meu acum 8 ani in Buzau am aflat ca acel baiat de care eram eu indragostita in clasa I era acum iubitul surorii sotului meu! Am murit de ras!!!
Imi aduc aminte de acadelele pe care le mancam de la niste tigani de pe strada mea (str.Crizantemelor), de buna mea prietena si vecina pe care o chema Creola, de rivalitatea dintre mine si o colega de clasa pe care o chema Madalina (scria mai frumos decat mine si asta ma dispera) , de cat de mult admiram sensibilitatea si finetea unei alte colege Venera. De "Tara, tara, vrem ostasi" jucat in curtea scolii, de excursiile la Vulcanii Noroiosi, de dupa amiezele petrecute la verisoarele mele din Micro 14, de bunicul meu care m-a invatat sa scriu si sa citesc inca de cand aveam 5 ani si pe care l-am iubit enorm dar care a murit cu putin timp inainte sa incep eu scoala, desi cea mai mare dorinta a lui era sa ma duca de manuta in prima zi de scoala. Si multe altele ...
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Nally spune:
Buna fetele!
Craluca te mai asteptam cu amintiri din Buzau si cine stie daca ai drum prin oras poate ne vom intalni in Crang!
Am pus poze de la botez! pe cele din Crang le voi putea pune abia maine caci mi-au incurcat filmele cei de la laboratorul foto si nu mi l-a scanat pe cd. Dar vreau sa va zic ca au iesit super!!! Luca si Oana sunt frumosi foc! Al meu nu se vede ca e la orizontala !!!!
Dati clik pe casuta sa le vedeti!
Pupici!
Nally si Sebastian