Cazare in Bacau

Cazare in Bacau | Autor: Aalina

Link direct la acest mesaj

Dragilor care sunteti din acea zona am si eu nevoie de ceva informatii. Noi la sfarsitul lui iunie o sa venim la Bacau si am vrea sa ramanem acolo o noapte, eventual doua. Avand un bb de un an as vrea sa nu colind atunci dupa cazare. Noi o sa avem ceva treaba in zona Margineni. Asa ca daca imi puteti spune de ceva posibilitati de cazare si preturi v-as ramane recunoscatoare. Acum cativa ani am stat la un hotel din centru care era insa foarte scump si mizerabil. Poate voi fiind din zona stiti mai multe.
Va multumesc.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns debby spune:

Alina ceea ce cunosc eu mai curatel e cu cca 10km inainte de intrarea in Bacau dinspre Onesti, la Hanul Magura unde o camera cred ca mai mult de 800mii lei nu ajunge. In rest, mai sigur nu stiu decat in zona Onesti, Tg Ocna sau Slanic... daca te pot ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmacoma spune:

la iesirea din bacau catre piatra neamt la aprox 20 km intr-o comuna numita hemeius este o vila cu piscina care se numeste "alpusan" unde cazarea este buna, la fel si mancarea. Camera este de la 650.000 la aprox. 1 milion apartamentul

incearca

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

In orasul Bacau sunt hotelurile:

Decebal ***
Moldova ***
Dumbrava **

Hanul Magura are conditii SUPER dar preturi mai mari.La celelalte din oras nu stiu preturile.Hanul Magura e pe drumul Bacau-Brasov.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc tare mult. Probabil o sa incercam tot la un hotel din oras macar asa o sa putem sa ne deplasam mai usor cu bb.

http://community.webshots.com/user/aalinador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

Buna,

Eu stau mereu la Hotel Decebal. E renovat complet, mobila nou, aer conditionat.
1.700.000 lei / camera (2 paturi) / zi + mic dejun inclus.

Zizica

Mergi la inceput