Fetele din Suedia..noi nu birfim?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by gabitza_ro
adana, eu nu m-am ingrasat deloc in cei trei ani de cand sunt aici, nici macar un kg.....stii tuu fieru rau', vorba romanului,

ma bag si eu intre suedeze, si depun marturie, asa e! o stiu pe gabitza, si parol ca fata asta are si acum un corp care stirneste invidii (ca sa nu zic ciuda). daca o vezi din spate, nu numai ca nu ai habar ca e insarcinata, ba cred ca barbatii ar si fluiera-o!

nastere usoara, gabitza, sa ne tii la curent!

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Elena distractie placutasi sa ne auzim cu noi vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Gata ... am reusit sä ajung si eu in zonä!

O searä pläcutä tuturor!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor, pe unde sunteti???
Salmida, ai fost cu bicicleta???
Mi-a luat si mie bicicleta dar se pare ca nu prea mai am conditie fizica ca altadat,asa ca am lasat-o mai usor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am venit numai ca sa va "oftic" un pic,ca-mi pleznesc pantalonii de cit am mincat la gratar!!!!Deci cum ramine,unde si pe capul cui?Si eu ma ofer,bineinteles!!
Gabita,nastere usoara si sa ne dai vesti urgent!!!
Zilele astea se intimpla minunea,nu?
Io i-ar am fumat cam mult,am sarit cam la 5 tigari si mor de ciuda!!!Ce naiba sa fac..imi place la nebunie sa fumez!!!
Va pup si revin curind!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Nu-mi vine sa cred cum am scris cuvintul "i-ar" mai devreme!!.Sa-mi fie rusine!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Nuuu ... nu am bicicletä....folosesc propriile picioare (sau variante pe 4 roti) ... dar azi le-am cam muncit ...picioarele... ieri la fel ... asa cä ... cä s-a incälzit vremea si e rost de hoinärealä!!

Voi väd cä mancati de zor pe aici si/sau vä imbiati eventual "ofticati" reciproc!

Si eu cu cine votez?
Cä si e sänätoasä! Sau

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Elena, deci sa inteleg ca n-a fost rau la gratarPai eu am zis sa ne strangem la mine, cum vreti si voi, eu sunt disponibila oricand.
Invitatia, cum am mai zis-o si inainte e valabila pentru toate fetele de aici,din Suedia!!
E bine Salmida, ca mai faci miscare, pe jos.Vino si ia-ma si pe mine ca ma urnesc cam greu din casa si am nevoie mare de miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delilu spune:

Buna fetelor, ma bag si eu in vorba cu voi, avand in vedere ca luna aceasta am interviul si SPER ca la anu' sa ma stabilesc in Suedia. M-am bucurat nespus cand am vazut ca v-ati strans toate si vorbiti despre Suedia. Dar...exista cineva aici care e casatorita sau traieste cu un suedez, in afara de Idora, pe care o cunosc si o salut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Nu-mi vine sa cred cum am scris cuvintul "i-ar" mai devreme!!.Sa-mi fie rusine!!

Te inteleg si nu cred ca gratarul sau tigarile au fost de vina

Deci ne adunam in Uddevalla, pentru inceput. Propun sfarsit de saptamana (sambata), peste cate saptamani?

Mergi la inceput