Fetele din Suedia..noi nu birfim?
Raspunsuri - Pagina 7
adana spune:
Pt mine aflarea sexului bb-ului e mai mult un moft.Si daca se poate stii de ce sa nu-l stiu..Ca doar ekograful nu s-a inventat degeaba.Si daca ar fi baiat vreau ca cineva sa moara de ciuda cind afla.Dar pina la urma fie ce o fi sanatos sa fie..ca e cel mai important
adana
Adela99 spune:
adana, sarcina si nastere usoara si sa nasti un flacau sanatos si frumos sa moara toti de ciuda , chiar daca afla doar la nastere si nu inainte.
Gabitza cum te simti? Iti tinem pumnii
gabitza_ro spune:
neatza, fete acu ne treziram si noi eu si burtika ca tareeee somnorosi mai fuseram....
adela, ma simt bine vad ca nu simt nimik deocamdata ma tine asha un pic spatele dar nimik-nimik...
adana, eu nu m-am ingrasat deloc in cei trei ani de cand sunt aici, nici macar un kg.....stii tuu fieru rau', vorba romanului, insa cu sarcina am reusit performanta de 12 kg pana acum si vad ca m-am orpit din ''crestere''..
elena, cat are petita ta.....auzi, apropo de doctora care a zis de imigrantzii astia care isi maltrateaza nevestele, si eu am auzit varianta asta de la barnmorska mea de la MVC, insa la spital nu am avut problemutze....
idora, l-ai avut pe tatal tau in visita aici?...cum i s-a parut?...eu i-am avut pe soramea si familia ei asta iarna, si le-a placut desi era frig de crapau pietrele si zapada cat cuprinde...o fi fost magia sarbatorilor..
Gabitza cu bebe dennis din burtika
Rayuela spune:
Drage fetite dragute,eu o sa fiu cam disparuta azi ca avem mosafiri de la Växjö,dar revin in forta cu ultimele birfe!!Pupici!!!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Drage fetite dragute,eu o sa fiu cam disparuta azi ca avem mosafiri de la Växjö,dar revin in forta cu ultimele birfe!!Pupici!!!
Distractie placuta!
Idora spune:
Gabitza, lui taica-meu i-a placut, lui ii place linistea si calmul, a fost si la pescuit si el un mare amator de pescuit.De fapt, unde stau eu e locul ideal pentru oameni mai in varsta,pentru pensionari, e imposibil sa nu le placa.
Adana, iti doresc sa faci un baiat sa faci in ciuda la cine stii tu
Dar un gratar din peste stins cu vin si bere credeti ca ne-ar cadea rau???Eu invit toate fetele la mine, putem stabili o zi si o sa ne facem de cap in stil romanescCe ziceti??Mai ganditi-va, eu sunt dispusa oricand!!
Dar exista un riscPoate n-o sa va mai las sa plecati acasa, sa stati aici cu mine, ca sa nu mai fiu singuraCe ziceti, riscati????
Adela99 spune:
Numai fetele? ce facem cu consortii? Sau vrei sa faci tjejträff ca sa nu spun häxträff?
Multumesc de invitatie, vin la vin cu sau fara peste .
Idora spune:
Adela, scuze ca am omis, puteti veni si cu consortii, nici o problema si mai ales ca sunt romani, imi face si mai mare placereChef intre romani (probabil si un suedez),gandeste-te ce o sa iasa