Fetele din Suedia..noi nu birfim?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by Idora

Salmida, bine ai venit.Sper ca nu mai esti suparata pe mine si daca mai esti, eu sper din tot sufletul ca o sa-ti treaca

Multumesc!

Cine, eu? Da' de ce?

Si noi intentionäm sä plecäm la inceputul lunii iulie acasä. Uraaa!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

no hop ca m-am trezit si io..
pina acum aveam o parere buna despre suedia dar sistemul lor de sanatate lasa de dorit..
Is si eu o viitoare mamica cu bb de 10 saptamini in burtica si nu mi-au facut inca nimic.
Gabii spune-mi si mie cum ai aflat sexul bb-ului ca mie mi-au spus ca n-o sa-mi spuna degeaba insisti..
Si ce mult mi se pare pina in 30 iunie cind merg sa ascult inima lu bb

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

..Idora ce fain ca pleci in tzara, din pacate anul asta eu si al meu(roman, apropo de intrebare) ne petrecem ''concediul'' cu bebelushul.
Sincer o sa imi lipseasca romania anul asta, dar la anul ne revansam noi.

Adana, cine ti-a spus ca nu o sa iti zica de sexul copilului.Eu am facut trei ultraljud, una in vecka 19 apoi tillväxt ultraljud 2 bucati si in ambele situatii mi s-a spus, chiar cu zambetul pe buze.
Aaaaaa, ce fainutz o sa fie o sa vezi hai ca mai e putinel pana la 30 iunie....iti tin pumnii!

Gabitza cu bebe dennis din burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Salmida, ma bucur ca nu esti suparata pe mineAm avut noi niste altercatii mai demult...sper ca nici Adana nu mai e suparata
Adana felicitari pentru veste, iti doresc o sarcina cat mai usoara
Gabitza lasa ca o sa treaca repede si o mergeti si voi la anul acasa si cu bebe mic
Eu m-am apucat sa fac mancare pentru maine ciorba de pui cu leustean de acasa,ii da un gust bun.
Adela, am avut si eu 4 litri de tuica, ca a adus taica-meu dar nu mai am nici un strop de vreo 3 zile, din pacateSlanina mai am, drept sa spun nu prea mananc slanina, mai mult pentru gatit dar mai gust si eu cateodata.

Mergi la inceput

Fetelor(mai ales cele care sunt de mai putin timp in Suedia), voi v-ati ingrasat de cand sunteti aici?? Eu nu mananc mult dar m-am ingrasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

gabitza mie mi-a zis mpasha ca nu imi spune sexul copilului asa ca nu mai stiu ce sa zci.bine ar fi sa-mi spuna.Eu m-am gindit sa-mi fac si fostervattenprovul..

Idora eu sint de un an jumate aici si am pus 10 kg pe mine dar recunosc ca si maninc si miskare mai putina,ca sint cam comoda din fire si acum imi vine saca am prea multe kg in plus si acum vine si bb.Dar sanatosi sa fim ca restul nu mai konteaza

adana

Mergi la inceput

Adana si eu cam tot 10 kg am pus pe mine si recunosc ca nici eu nu prea fac miscare dar mi-am propus ca o sa ma plimb cel putin 1 ora/zi, ca la mine cred ca asta-i problema!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Aualeooo,nu mai vorbiti de Romania ca imi faceti o pohtaaaaa!!!
Eu nu plec anul asta ca e prea mica bebelusa,dar la anu sigur o fac pachet si valea la Romanica!!!!
Idora,pai normal ca ri s-a terminat tuica,daca te-ai apucat sa chemi romanasi acasa!!
Adela,iaca uite asa afla omu una alta,paregzamplu ca esti fumatoare,ca si mine ,ca si Idora..apai cind ne-om stringe la o birfa..va da-ti seama ce nori facem?Eu am lasat-o mai moale,nu fumez decit cam 2 tigari acum,dar o sa ma reapuc,cu siguranta
Salmida,bine ai venit!!Chiar ma intrebam de ce nu apari printre noi!!!De asemenea,bina ai venit ADANA!!Mie nu mi-au spus sexul copilului,desi am vrut sa stiu..mi-au dat o explicatie stupida ,de-mi venea sa ..ca cica noi imigrantii ,daca facem fetite,barbatii isi maltrateaza femeile.MA rog,nu am comentat,dar ma enerveaza cumplit cind ne baga in aceeasi oala cu toti!
Dan,chiar nu stiam ca japonezii sint mari fumatori!Uite asa mai invata omu cite ceva!
Eu am fost cu bebelusa la doctor azi,a cintarit-o ,masurat-o,ascultat inimioara,etc.Nu a stat locului o secunda,berbecutza mea..dar a primit nota 10 de la tanti doctorita!!
Azi am comis si o noua frizura,la o coafeza romanca!!!
MAAAAARE diferenta,sa poti sa spui pe limba ta cu si ce..sint foarte multumita de noua freza!!Fetelor,daca veniti pe aici,va duc la coafor!Si mi-am achizitionat si niste pantofi cu toc inalt..pe care sigur o sa-i port..la pastele cailor!!
Va pupez

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Adela,iaca uite asa afla omu una alta,paregzamplu ca esti fumatoare,ca si mine ,ca si Idora..apai cind ne-om stringe la o birfa..va da-ti seama ce nori facem?Eu am lasat-o mai moale,nu fumez decit cam 2 tigari acum,dar o sa ma reapuc,cu siguranta

Fum de la gratar,fum de la tigari - ce ne-om mai afuma Se zice ca fumul ajuta si la intretinere, daca nu altceva om arata ca niste mumii stafidite, dar coafate
dupa vizita la coafor (eu ma tund singura si arat ca , asa ca va dati sema ca am nevoie de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Gravidutzelor , pot sa intreb de ce doriti sa aflati sexul copilului inainte de a naste? Eu n-as fi vrut sa mi se spuna. Ecograful l-am facut doar ca sa fiu linistita ca totul e OK. Din motive practice ca de ex hainute, etc nu mai e cazul, ca nu se mai poarta roz/albastru si chiar daca, este alb.
Nu va suparati, nu?

Mergi la inceput