Oare DA??? Oare NU???
Am 30 de ani, o fetita de 3 si acum ne dorim si o "fratioara"
La mine "rusii" veneau exact la 32 de zile. Ieri insa nu si-au facut aparitia. Am facut fuguta un test de sarcina si a doua liniuta a iesit foarte vag. M-am dus la farmacie cu gandul sa iau un test mai bun si am luat si testul facut cu mine. I l-am aratat farmacistului si mi-a zis categoric: e negativ. Totusi, eu am mai luat un test cu gandul sa il fac azi dimineata. Credeti ca am rezistat? Bineanteles ca nu. La fel ca si la primul, a doua liniuta foarte vaga.
Acum chiar nu stiu ce sa mai cred. Alte simptome ar fi tensiunea din sani, durerile de burta la fel ca si cele premenstruale ... dar astea le aveam si inainte cu cateva zile de aparitia "musafirilor". In plus, acum ma dus foarte des la baie. Oare sa fi racit la burta si sa fie o intarziere sau e "fratioara"?
Ma mai pun pe ganduri si cosurile care-mi apareau pe fata inainte de menstruatie. Culmea, si-au facut si acum aparitia.
Voi ce credeti?
Oricum maine cred ca dau buzna la farmacie sa mai fac un test ca nu am rabdare sa astept cateva zile.
Gabriela & Laura (3 ani)
Raspunsuri
2girlsmum spune:
Eu stiam ca daca a doua liniuta iese chiar foarte vag, testul este pozitiv.Mai asteapta un pic, parerea mea desi iti inteleg perfect nerabdarea.Si eu, ce-i drept nu am putut astepta nici o zi peste, exact in ziua in care imi soseau musafirii mi-am facut testul dar la mine a doua linie a aparut instantaneu si deosebit de intensa.Motivul aveam sa il aflu la primum echograf peste 6 saptamani unde s-au vazut gemeni!
oricum, ii doresc Laurei o fratioara si tu tine-ne la curent!
Patricia, Miriam si Ruth (6.12.03)
lizi spune:
testul iese corect la prima urina de dimineata.deca sarcina e si chiar de 1 saptamana testul iese cu 2 linii.bafta
flori76 spune:
Din cate am citit aici pe forum(ca inca nu am avut norocul sa mi se intample),daca apare si a doua liniuta,oricat de vaga ar fi ea,testul e pozitiv.
Parerea mea,daca mai ai rabdare,repeta testul peste cateva zile.
Pupicei si sa fie "o fratioara".
Flori
prettysunshine spune:
Am patit si eu ca tine, a doua linie era foarte vaga,abia de se vedea si am facut vreo trei teste si la vreo saptamana de la data cand trebuiau sa vina rusii.Am avut si dureri ca cele de la menstruatie si totusi era sarcina.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
Banti spune:
Cind am ramas insarcinata cu baietelul meu si eu cind am facut testul a iesit o usoara liniuta roz, dar dupa citeva zile cind am repetat testul, timp in care nivelul de Hgc creste, liniuta era foarte vizibila. Eu zic ca daca iese imediat o liniuta, fie chiar si vaga, e clar pozitiv. Mai ales ca ai si alte simptome, posibile de sarcina. Felicitari!
Ioana
simonadinca spune:
Sper sa fie o "fratioara"...
[Eu, insa, sunt patita cu testele...Acum un an mi-au iesit 7 -SAPTE cu liniuta a doua vaga si nu a fost decat o pacaleala.
Sunt in a 46-zi, deci mi-a intarziat destul...si nu avem curajul sa luam un test.]
Bafta!!!!!!!
pupici
simona
PS. Ca sa fii mai sigura, este buna analiza sangelui.Am inteles ca este cea mai corecta in asemenea cazuri.