Prietena mea este insarcinata in 10 saptamani si a avut ieri o sangerare destul de serioasa. A mers de urgenta la doctor, i-a dat Utrogestan (6 pe zi), supozitoare cu scopantil si i-a spus sa stea in pat. Din zapaceala, nu i-a spus doctorului ca ea inca alapteaza pe BB1, foarte putin, e drept, dar alapteaza. Acum mi-a spus mie si nu stiu ce sa-i zic iar doctorul nu este de gasit.
Ea se simte deja mai bine, in sensul ca nu mai sangereaza, are doar ameteli puternice, probabil de la Utrogestan. Voi ce stiti, este permis alaptatul in sarcina? BB este oricum destul de mare (1 an si 8 luni), deci nu ar fi asa o tragedie sa il intarce, dar ii este mila de el cand il vede cum plange si cauta tzitzi.
Daca s-a mai discutat problema, imi cer scuze ca o reiau, poate imi da si mie cineva un link, ca eu nu am reusit sa gasesc. Multumesc mult.
Daniela si Denisa
Eu n-am reusit sa mai alaptez pe bb1 cand eram insarcinata cu bb2, ca ma simteam prea obosita, dar cunosc persoane care au facut asta cu succes, ba chiar una a alaptat pe tot parcursul sarcinii si cand a nascut ii alapta pe amandoi. Depinde daca ea simte ca mai rezista, ca organismul e solicitat si de sarcina, si de alaptat, si s-ar putea sa fie prea mult pt ea
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste