Cum vi se pare viata in Japonia? (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

mayumi, multumesc foarte mult pentru urari. calatorie placuta!
Dana Claudia, spor la invatat.
ralucami si tie spor la invatat si felicitari pentru achizitionarea camerei digitale.

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 28 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Felicitari si refacere rapida,Eryka!
Bine ai venit,Ayumi!Sa fiti sanatoase si fericite amandoua!
,

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Sorina am reusit azi sa imi cumpar si eu camera aia de la Sony. Acum ramane sa caut si eu o carticica cu instructziuni si apoi o sa va pun poze cu duiumul Nu mai scapatzi de mine

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Bravooooooo!!!!!!!!!!!!
Daca ai nelamuriri te rog sa ma intrebi,ai sa vezi ce incantata vei fi de camera..mie imi place la nebunie.
Face si poze super,filmulete,etc...
Noi plecam in septembrie si sotul meu se mai intoarce ca mai are treaba aici dar nu va sta mai mult de-o luna,doua.
Sper si eu sa revin,imi este foarte draga Japonia si mi-ar fi dor de viata de aici.
Abia astept sa te vad,chiar nu am avut onoarea sa te vad in nici o poza si mor de curiozitate.
Mi te inchipui frumusica si finuta

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Eryka, sa-ti traiasca scumpetea de fetita!! Ayumi, bine ai venit pe lume!!Te-ai cam lasat asteptata, ca o mica vedeta ce esti!!

Dan, multumesc mult pentru informatii. I-am smuls sotului promisiunea ca mergem vara asta la plaja in Izu.

Va !!

Adina & Luka (2 ani)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marinica spune:

Buna la toata lumea si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru . Si eu sint casatorita cu japonez si anul acesta vom deveni o familie de 4 pers. Bun venit pe lume micuta Ayumi si refacere rapida Eryka .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Marinica, bine ai venit!!!

Adina & Luka (2 ani)

http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Bine ai venit la ,Marinica!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayumi spune:

Bine ai venit Marinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Mey fetelor azi am reusit sa-mi refac puterile ,sa va scriu putin.Fetele au sosit ,dar cu peripetii,au fost oprite aici la emigrari caci nu au semnat foita aceia care se da in avion,nu mi-au stiut nici adresa nici telefonul ,au lasat toate acasa,ma rog in final dupa 3 ore de asteptat am reusit sa le scot de acolo sa dovedesc ca este fata mea si..ma rog am ajuns acasa dupa 4 ore.Drumul a fost usor cica,au stat in tranzit doar o ora ,au reusit sa doarma in avion si nu le-a fost rau.Maine le ducem sa vada Nara si caprioarele ,duminica in parcul de distracti ,luni odihna si o sa ma mai gandesc deocamdata.Lory fata mea a reusit sa faca calc. sa vada filme dupa ODC,nu stiu ce este asta dar sunt multumita vad chiar noi.
Sorina ma bucur ca nu pleci asa de curand ,tu ziceai ca-n vara .Poate reusim sa ne vedem.
Marinica bine ai venit,sedere placuta.
O sa incerc mey fete sa fac si eu albumul ala...dar sa cumpar intai cmera digitala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Eryka felicitari !! Micuta Ayumibine ai venit!

Mergi la inceput