Cum vi se pare viata in Japonia? (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Marinica spune:
Multumesc fetelor de primirea facuta si yoroshiku .
Eu va urmaresc cam de la inceput dar pina acum nu am indraznit sa intru pe acest site dar pina la urma am facut-o .
ninaM spune:
Bine-ai venit Marinica!
Sedere placuta si sper sa te simti bine la noi...
Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7
ninaM spune:
Tot eu!
Si eu merg vara asta in tara,prin August,si as vrea sa va intreb daca voi ati fost vre-o data cu Turkish Airline.Ma bate gindul sa merg prin turcia(escala) dar nu stiu cam la ce sa ma astept...Aveti vre-o idee cum e??
Va multumesc anticipat!
Numai bine.
Nina&Alex
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.a2wxfbbj&x=0&y=epv8q7
azumi spune:
Felicitari Erika pentru fetitz....sa fiti sanatoase si tie recuperare rapida!
Io am un morcov....cu tot cu frunze , cand ma gandesc ce dureri is la nastere!da acu daca il bagai tre sa -l si scot cumva....
Noi azi am fost p-afara toata ziua, pe plaja....misto , soare...cald...ma bronzai pa spate ca statui in maieut cu spatele gol, da acu ma cam ustura oleaka.
Eddy...?Cum ramane cu pozilii bre doamna?
Hai ma ralu pune si tu neste pozne sa te vedem si noi ma....
ana
http://community.webshots.com/user/natzumi
EDDY spune:
Felicitari,Eryka shi bun venit micutzei Ayumi
Olecutza di rabdare mey Azumi;sa il prind pe omu' meu liber shi va arat io ce dragutza trebuia sa fie capra ciuntita care scrie acuma.Nu ma precep io sa bag pozicile in pc ca altfel ma expuneam d-acu citeva zile.Despre durerile nashterii,io una pot sa-tzi spun cit se poate de sincer ca nu-s asha de ingrozitoare.Daca ai timp,citeshte la Copiii anului 2002,povestea nashterii lu' tero-chan a mea shi vei vedea ca nu te pacalesc.
Bun venit,Marinica!
Eddy & Antonia Naomi
jojo spune:
In sfirsit dupa atita intirziere ,scumpa Eryka
Felicitari din toata inima
Si sa creasca mare si voinica sufletica care a iesit din burtica
De acum incolo ai grija de tine si de mica Ayumi
Multe pupicuri pentru printesa ta!
jojo spune:
Am fost azi pina-n Kamakura,ce frumos miroase aerul de mare....
am facut multe poze noi cu ala micu si au iesit super zic io.
O sa le pun si pe forum sa le vedeti si voiazi a fost o zi superba...sper ca si la voi
Ma bucur ca v-am gasit
jojo spune:
Apropo Eddy,sa te strice la tunsoare sunt in stare nu doar necunoscutii din salon dar si cei din asa zisa familie,de ce explic:Soacra mea este coafeza si are salonul ei,ei cit am fost gravida nu m-am vopsit ca sa nu fac rau la bb,ma rig am asteptat si insfirsit dupa atitea luni ma duc si eu sa ma fac frumoasa...numai frumoasa n-am fostI-am zic sa-mi faca niste suvite ca sa nu trec dbrusc la blondul care-l purtam de atitea ani,si soacra mea cea scumpa m-a facut panchistNU exagerez..am fost in stare de soc doua ore pina a venit al meu si mi-a mai turnat o cutie de vopsea sa ma repare..in cap.
Deci aveam niste suvite,mai bine zis suvoaie portocalii cam de vre-o 4-5 cm Si aratam ca o ciora pirlita la soare sau mai bine zis incalzita de iubirea de soacra.
Deci am revenit la aceeasi metoda ca si pina la graviditate ,adica ma face sotul su periuta incet,incet mai mosnegeste dar sigur .
Uite cam asta este si la mine cu problema paroasa cum ii zic in gind,aici prin Japonia.
Ma bucur ca v-am gasit
ralucami spune:
Salutare tuturor!! Dane multzumesc mult pt manual! De 2 zile asta fac: butonez la camera mea. Bine ca a plecat barbate-meu la golf si am ramas singura caci altfel nu cred ca azi mai pupam eu camera sau calculator. De altfel aseara mi s-a reproshat ca iubesc mai mult calculatorul decat proriul sotz Fetili meli dragi o sa pun poze, dar statzi asa sa le fac. Si sa ma dezmeticesc ce si cum. Ca dupa-aia v-otzi satura de fatza mea! Nina eu pana acum nu am mers cu Turkish Airline si nici nu am auzit nimic de ei. Tu de ce te-ai oprit la ei? Sunt mai ieftini? Eu acum o sa plec cu cei de la Lufthansa dar nu sunt deloc multzumita de ei. Vad ca se intrec la intarzieri si partea nasoala e ca in cazul in care ai si niste legaturi rapide risti sa le pierzi. De altfel cand m-am intors in Jp am patzit-o: a intarziat zborul din Munchen si cand am ajuns in Frankfurt am pierdut legatura cu Osaka Si cand m-am dus cu scandal la counter au dat din umeri! Oricum pe mine m-au pierdut de musteriu! Tura viitoare ma intereseaza un traseu ma ciudat: Bucuresti- Seoul- Oita. Oare exista asa ceva? Este zbor direct Bucuresti-Seoul? Ar fi minunat sa se poata! M-ar scuti de multzi nervi si de multa oboseala. Ana rilax! Eu te incurajez de pe margine! Nu cred ca doare chiar foarte tare. Oricum eu sper ca pana plec acasa in Ro sa citesc aventura nasterii lui Pitzy. Eryka felicitari si sa va traiasca mare printzesa!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Tot io! Mi-am adus aminte ce voiam sa va intreb!(scleroza bat-o vina) Stiu ca sunt fete care si-au schimbat permisul de conducere aici. Am intzeles ca e proba teoretica cu 10 intrebari si proba practica. Cele 10 intrebari sunt grele, usoare, trebuie sa citesti legislatzia lor rutiera sau cum? Ca la noi in Ro chestionarele si noua legislatzie rutiera e bataie de joc Daca va mai aducetzi aminte datzi-mi un exemplu de intrebare, asa ca sa ma linistesc. Apoi : eu cum dovedesc ca am 3 luni de experientza in propria tzara? 3 luni inseamna 90 de zile, nu? Am intzeles ca pe baza pashaportului se calculeaza cele 3 luni, dar daca eu ma duc acum in Ro sa imi schimb pashaportul pt ca imi expira, cum mai pot dovedi ca in perioada respectiva nu am fost in Jp??? Hai ca la mine in cap e varza. Daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine va rog!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!