Mamici din Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 4
caty spune:
Buna dragelor,
La multi ani! pentru Laura si multa, multa sanatate.
July sa stii ca baiatul meu este nascut tot pe 15 octombrie dar 2003.
Deci avem copii nascuti in aceeasi zi.
Inca o intrebare :exudatul se face si la o varsta asa de mica?
Hai sa ma laud si eu cu Dinu :la 7.5 luni are aproape 10 kile dar nu stiu cati cm.Promit sa-l masor si ca dau de veste.
Oana multa bafta la examen!Incearca sa nu ai emotii la oras.Bineinteles daca poti:)))
Dady, eu am stat la E5 deci am trecut zilnic pe langa blocul tau.Insa nu cred ca ne cunoastem.
Eu nu stiu daca o sa pot ajunge in parcul tabacariei sambata pt ca mi-e greu sa ma deplasez cu 2 copii dupa mine prin autobuze.Poate organizati o intalnire undeva mai aproape.
Va pup.
caty
Oana spune:
Fetelor, ca loc de intalnire in parcul Tabacarie noi aveam cofetaria Class, precis o stiti. Cristina, daca vii cu masina poti sa parchezi pe aleea care intra in parc dinspre Lapusneanu pe langa teatru.(Vezi ca de pe bulevard faci dreapta acolo unde vezi o placuta cu "Gradinita Piticot".)
Chestia la mine este ca Paul doarme dupa-amiaza de obicei de pe la 14 pana pe la 18, deci nu cred ca o sa pot sa ajung cu el la ora 17, doar daca vreti sa mutam la ora 18.30.
Ce spuneti, e bine in fata la cofetarie la 18.30? Cine se inscrie?
Cornelia spune:
Buna dimineata, fetelor!
Cred ca vin si eu la intalnire. Stabiliti voi ora si o sa vad daca ma incadrez. Caty, as putea eu sa trec sa va iau, daca te incumeti sa pleci. Eu oricum daca vin, vin cu masina si trec oarecum prin zona. Sincer, nu mai stiu exact unde ziceai ca stai, dar imi imaginez ca venind dinspre Eforie, e in drum.
Va pup!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
Cornelia spune:
Crixia, am uitat sa-ti spun, ca ti-am admirat ieri pozele. Alexia este o scumpica. Si am descoperit palariuta mov de care are si Mariuta (bine, multe alte lucrusoare comune).
A, ne-am luat in sfarsit masina. Pt. ca sotul meu a vrut masina mare, cu portbagaj in care sa incapa "2 carucioare si premergatorul", am luat Skoda Octavia Diesel. Am luat-o de la Porsche Leasing. Are 15.000 km, deci nu e nou-nouta, dar discountul a fost substantial. Ieri am venit cu ea de la Bucuresti si am fost f. multumiti de cum merge si de consum. Ne-a costat drumul la intoarcere doar 150.000 lei. Sa nu ne vina sa credem. Cam atat cu laudele.
Va pup
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
CRIXIA spune:
Mamici, eu cred ca singura problema ar fi programul copiilor nostri. Eu, de ex, nu va pot spune exact ce program are alexia, uneori doarme de doua ori(la 12 si la 16-17) alteori numai unu(14-17). asta ne face sa nu putem promite.
Stiu cum sa ajung la Cof. Class, dar nu credeti ca se perinda multa lume si n-am sa va gasesc?.
Eu zic sa ne facem niste stegulete, ca tot e campanie electorala, si sa le fluturam, ca sa ne strangem toate intr-un loc.
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
Oana spune:
Cristina, scrie nr. tau de telefon aici sa vorbim la tlf daca nu ne gasim (sau da un PM daca vrei). Iti dai seama ca daca vezi niste mamici cu copii asteptand, noi suntem.
Deci eu, Cornelia, Cristina, Dady si cine mai vine? Eu vreau la 18.30!!!!! Cum ramane?
cali spune:
Buna dimineata,
sunt o mamica in devenire, avem acum 22 saptamani, si vom avea baietel.. cel putin asa spune ecograful.. v-as ruga, pe cele dintre voi, care au nascut sau care au fost pacientele dr. Tica, sa-mi spuna cum se comporta la nastere?? eu sunt paciena lui acum..dar nu prea vorbeste cu mine, nu-mi explica.. si am o sarcina cu probleme, cu placenta jos inserata.. sau daca puteti sa-mi recomandati alti dr. din Cta?? am auzit si de dr. Rusa, ca ar fi foarte bun, ce parere aveti?
multumesc
Cali
narcisa spune:
Cornelia, eu zic ca veti fi multumiti de masina si pe viitor, uite noi am avut o skoda octavia(pina in 2002), pe benzina ca in 1997 deabia aparusera si nu era pe diesel, dar sincer am fost foarte multumiti de ea, si ca spatiu si ca porbagaj, intr-adevar e mare, chiar de doua ori am venit cu ea si in Romania, felicitari!
Cali, bine ai venit la mamici de Constanta, si sarcina cit mai usoar in continuare, din pacate nu te pot ajuta cu vreun raspuns, dar cu siguranta iti vor raspunde celelalte fete.
, ce bine ca voi va puteti intilni!!!!!!!!!!!
Aazi e la noi o vreme superba afara, pina la urma am iesit ieri la plimbare si n-a plouat. Mai stau putin pe forum pina isi vede Patrick emisiunea lui cu Teletubbies dupa care e innebunit.
toate cele bune
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002
Oana spune:
Cornelia, felicitari pt. achizitie! Poate o sa vad si eu masina daca vii cu ea la intilniri. Daca poti ia-o si pe Caty. Lizuca, ce faci?
Cali, nu am fost la dr.Tica si nu am auzit de fete pe aici care sa fii fost la el, dar ...cine stie poate apare cineva care il cunoaste. Daca nu iti place, mergi la altcineva sunt atatia doctori...
ione spune:
Buna mamici,
Multumesc fetelor pentru urari, cu intirziere dar deabia acum am aflat de la Oana de acest ,,subiect,,
Si eu plimb fetele in parcul Tabacariei, dar pot doar in weekend, noi stam in Inel II si sintem liberi doar in Weekend, asadar daca veniti atunci ne putem intini si noi cu voi.
Un weekend placut.
Ionela si gemenutele Maria si Elena