Mamici din Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Pai, Ionela era vorba de sambata, deci este in week-end. In timpul saptamanii nici eu nu ies in fiecare zi ca mai vin obosita de la servici, sau am alta treaba. Dar in week-end de obicei lumea e mai libera. Eu zic daca nu putem sa ne vedem sambata, atunci duminica deci tot in week-end. Sau daca nu in week-endul asta, in altul. Ca vad ca fetele astea nu mai dau nici un semn, dormiti in front ce faceti? Hello!!!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cali, bine ai venit! Despre dr. Tica am auzit lucruri bune, dar mai mult nu stiu. Sora mea a fost la el si i-a placut, dar... avea niste noduli la san si o programa urgent la operatie, fara alte analize, asa ca faza asta a cam descumpanit-o. In ceea ce priveste comunicarea cu pacientii, se pare ca e una dintre cele mai mari probleme pe la noi. Am inteses ca dr. Rusa e un pic mai deschis.

Deci cand e intalnirea? Unde sunt celelalte fete? Roxana, ce-i cu tine? Nu ne-ai dat buna dimineata.

Va pup
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragelor,
eu am inceput ziua foarte prost.
Nepoata-mea, care dupa cum stiti sta la mine, cand s-a trezit dimineata, nu putea deschide ochii de umflati ce erau si cu secretii. Asa ca am dus-o la dr. si i-a dat tratament pt conjuctivita. Nu am mai dus-o la gradinita asa ca sta acasa. Acuma problema mea este daca ar putea sa ia si Dinu de la ea chestia asta.
Poate cineva sa-mi zica? Eu habar nu am dac se ia si cum se ia.
Si pe langa asta nici nu vrea sa stea sa-i pun picaturi in ochi ca sa-i treaca.Am incercat sa o conving dar nu am reusit. Pana la urma i le-am pus dar dupa aia a plans asa ca nu stiu ce efect pot sa mai aiba.
Dati-mi si mie de veste daca stiti ceva despre asta.

Cornelia te sun daca pot sa merg in parc.

Va pup.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Caty, numai probleme ai. Acum esti mamica la doi copii. Din cate stiu eu conjunctivita e contagioasa, dar nu ma prea pricep.

Oana, daca nu se stabileste nimic, pana plec acasa, o sa te sun maine dimineata sa aflu. In functie de asta sa incerc sa imi fac si eu programul. Caty, astept tel. tau.

Roxana, ai multa treaba la serviciu? Sper ca esti bine.

Va pup.
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu am program scurt vinerea pana la 13.30 (fata de zilele obisnuite pana la 16). Deci daca mai stabiliti ceva pana atunci bine, daca nu ma gasiti pe mobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
Hai,Roxi,spune:Prezent!Unde esti?

Laura,scuze ptr.intarziere.
Din toata inima un sincer"LA MULTI ANI!".O viata bogata in sanatate si impliniri.
Caty,conjunctivita in general este data de stafilococ care se ia.De pe orice,maini,lenjerie,jucarii.Preventiv ce poti face:insistat ca nepoata sa nu duca mainile la ochi,spalata des pe maini,fata de perna a nepoatei dezinfectata cu Clorox si schimbata des,cine ii pune picaturile se spala f.f.bine.Cam astea imi vin momentan in minte,poate Roxi,care-i microbiolog te poate sfatui mai bine.Inca o data,fa-i lui Dinu exud.faringian.Se face la orice varsta.Intreaba la gradinita daca mai exista cazuri de conjunctivita.Dezinfecteaza tot ce-ti vine in minte c-ar fi putut avea contact cu mainile fetitei si care au contact cu Dinu,mai ales jucarii pe care le baga in gura.Sigur,n-ai vreun purtator sanatos de stafilococ in casa?Intreaba-ma daca vrei sa stii si altceva.Sper sa nu te sperii,dar nici sa ignori conjunctivita.Ai grija de micuti!Sanatate multa!
Hi,hi,hi,Oana,d'aia m-a facut mama turcoaica.Auzi,sa-ncurc eu la 1.30 noaptea panta cu rampa...Bine ca nu incurc si altceva!
Cornelia,sa stapaniti sanatosi masina.Una din preferatele sotului meu!Cu cat ati luat-o?De ce zici ca Mariuta seamana cu tine la kg?Te-am vazut in album si te-am admirat.Esti o femeie frumoasa!
Dady,ce mai faci?
Cali,bine ai venit!Mie personal nu-mi place dr.Tica.Asta ptr.ca stiu prea multe despre el ca om.Fiecare are simpatii si antipatii.Daca nu s-a creat o legatura gravida-medic iti poti supraveghea sarcina la altcineva.Sarcina usoara si un bb.sanatos!Dr.Lutescu(el) este f.indicat in cazul tau,cu placenta jos inserata.Si dr.Rusa(mic).
Galarina,eu sunt!Te stiu si eu.Sunt nasii Teodorei,ai mei sunt aia de au masinile alea XXY.Sa-ti traiasca nasii!Oameni super!
Crix,am terminat de varuit.Cam mult,nu-i asa?Nu sunt cine stie ce incantata,da'din avion nu se vede!

Va pup,July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Uau! Cornelia s-o stapaniti sanatosi si sa-i puneti un nume ca sa va poarte noroc!(vreau si eu, vreau si eu.....)
Mi-am revenit dupa nervii de ieri.
roxana, mama -nu ne dai emotii nu??Te simti bine?
Caty-scuze de confuzie-din graba am scris Paul in loc de Dinu.Te pot lua si eu in drum cu masina! Suna si tu daca te hotaresti: 680894,0722498519. Conjuctivita este f. contagioasa si cam greu de vindecat(ca durata) Separa lucrusoarele de spalat si evita contactul cu Dinu.Si de pe manutze se ia.
Duduci eu am tel.: Oanei, Corneliei si... cam atat. Sa inteleg ca celelalte nu veniti? Haideti fetelor ca am facut scurta la degete scriind, sa facem mai bine bataturi la limba vorbind...hi,hi,hi
In principiu ramane pt. ora 18:30, dar cine vrea poate sa vina mai devreme-eu de exemplu o sa vin de pe la 17:30 pt. Anduta ca e mare si o sa vrea sa se joace! Deci o sa fiu probabil cu doi bb.
Bun venit, Cali! Eu am nascut cu dr.Gache si am fost tare multumita de ea, dar sa stii ca eu insistam cu intrebarile ori de cate ori o vedeam. Nici ea nu ma intreba prea multe daca nu-i spuneam eu.Fii mai insistenta cu dr.Tica ca nu te va repezi, este profesional f.bun(eu lucrez in spit. judetean)
http//community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

J eram datoare cu un raspuns.Socrul meu nu vrea sa se opereze si nu stiu cum sa-l conving.Are de peste8 ani si o hernie dreapat si tot asa nu vrea sa o opereze.Daca stii cumva riscurile in cazul coxartrozei neoperate...poate il sperii!
Crixia domnu' meu nu serveste prezervativul...il uraste. Eu sunt in perioada de adunat cat mai multe informatii pro si contra diverselor contraceptive ca atunci cand ma duc la dr.Gache sa am lectia invatata.Ai o gradina de vis. Am cochetat si noi cu ideea de a ne muta la casa , dar ne-a trecut, nu te mai poti atinge la preturile care sunt!
Pupici pt,\. celelalte fete...plange Bibi si ma duc...
adresa de poze am gresit-o revin...

http://community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetele!!!!!!

distractie placuta miine! sa aveti vreme buna si chef de distractie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Fetelor,

Multumesc frumos pentru informatii.
Am instruit-o deja pe maica-mea sa n-o lase pe Delia sa se atinga de Dinu. Picaturile i le pun eu deci o sa am grija.
Daca pot sa vin in parculet cu Dinu sa stiti ca va sun ca sa ma luati. De fapt o sa va sun oricum ca sa stiti daca vin.
Cornelia te sun ca sa stabilim daca poti sa ma iei. Dady am ales-o pe Cornelia pt ca tu ai spus ca vii mai devreme si eu nu stiu daca pot sa stau cu Dinu mai mult.

Va pup si va sun.

caty

Mergi la inceput