Mamici din Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 6
CRIXIA spune:
Incerc sa vin, dar nu promit!
Ok, deci a ramas la cofe incepand cu 17.30-18.30.
Am si eu tel: 0723428668.
Cali, poti veni si tu, chiar daca esti noua, este un moment ok sa ne cunoastem si eu sa ti-l recomand pe dr. Rusa-fiul. Eu am nascut cu el si iti pot spune cum a fost sa-mi supravegheze el sarcina si nasterea. Hai ca te asteptam ca sa fim si mamici si burtici!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
layla spune:
Buna fetele,
Ce bine de voi ca va intalniti, chiar va invidiez. Dar mai este un pic si sper sa ajung si eu la mare!
Narcisa am vazut si eu pozele. Sunt frumosi amandoi dar Patric ramane favoritul meu! Ce curaj pe voi sa plecati in concediu cu amandoi, inseamna ca sunt foarte cumniti. Eu de 5 luni nu dorm decat cateva ore pe zi. Ii ies mai nou dintii si ma trezeste din ora in ora noaptea.
Cali bine ai venit. De dr. Rusa am auzit numai de bine.
Roxana ce faci? Sper ca este doar Internetul de vina.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
CRIXIA spune:
Roxanaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!????????!!!!!!!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
July spune:
Fetele,copilasii mei inca dorm!Ce ma fac,ca n'ajung la intalneala?...
Poate mai ramane cineva!
July
roxanaz spune:
AOLEU GAGICI CE-MI FACEEEETTI!!!!
aici mi-s dar am avut conferinta joi si vineri deci am stat la standul firmei si nu am avut timp deloc deloc de altceva...aoleu ce rau imi pare ca nu am venit la intilnealaa!!!!!!!!!!!!
miine e ultima mea zi de munci (a propos de ce ziceai, Gala) si de marti gata.
in rest suntem bine, santerul e ok - cu nervi, logic, dar nici nu ma asteptam altfel.
rugaminte maaare de tot: stiti vreun timplar care poate pune la punct niste usi de interior? (raschetat / polizat eventual si lacuit) pliiizzz.....ca cica e un atelier pe la podul de la butelii dar mi le tine o luna....
pupicei si saru'mina ca ati intrebat de mine
PS: gata, m-am hotarit, pe sfirsitul lunii la mine toata lumea in par!! cu tot cu copii...
dadi_t spune:
Mai Roxana sa ne faci tu asa ceva, sa stam cu sufletul la gura ca nu esti prizenta la apel! Ma bucur tare mult ca esti bine, nu ma gandeam decat sa nu te fi luat raceala cu santierul vostru...Dar sa stii ca a fost mumos la intalnire, suntem gacici misto(aiho, aiho suntem gagici misto, la lala, ala.....)Nu stiu ce-ti spun fetele, dar pentru mine a fost misto, mai ales ca ies rar din casa cu bebelu mic si serviciul lui barbatu-miu. Pe Crixia am recunoscut-o din prima este foarte fotogenica, iar Cornelia pare mai pustoaica decat in poze. Oana a fost cea mai noua cunostinte..neavand poze ce sa spun...are un puiut cu ochi superbi albastrii, boala mea dintotdeauna si....mi s-a implinit si mie visul: am o fetita tot cu ochii ca azurul! HI,hi, hi m-am pus pe barfa. O deosebita placere mi-a facut reintalnirea cu July pe care in prima faza nu am recunoscut-o (au trecut peste 10 ani), dar tot slabuta si bine arata.
nu am fost decat patru la intalnire, sper ca data viitoare sa pregatim intalnirea din timp.
Eu anul trecut am slefuit si lacuit usile cu un maistru de la scoala de la fiimea. M-a costat per usa 250.000lei deci slefuit si lacuit, dar fara reparat tocurile , nu s-a bagat pe asa ceva. Daca t4e intereseaza imi spui si ii voi transmite. E om necajit, dar cu maini de aur si zic eu ca mi-a luat putin .mai vorbim.
Pa fetele!!
http://community.webshots.com/user/dady1968
dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)
laura111 spune:
Fetelor, scumpelor, dulcicilor, mercic mult de tot pentru urari !
Eu am avut program de culturalizare cat am stat in Bucuresti. M-am dus la Opera la Madam Butterfly, la balet - Don Quijote, am vazut si 2 filme la Mall : Troia care e o mega-realizare in stil Hollywood-ian si 21 de grame care mi-a placut f.f. mult , e un film zguduitor , care iti pune multe probleme.
Sa stiti ca sunt f. linistita si multumita cu varsta mea de 30 de anisori, nu mi se pare c-ar fi absolut nici o diferenta fata de 29 cat aveam lunea trecuta.
Iar tu Oana, de ce dadushi mama adunarea cat am fost io plecata ???
Asha ca sa ma oftici ?
Tu in loc sa-ti vezi de invatat Decrete te tii de intalniri in parc ?
DECI: Dady, July, Crix, Cornelia si Oana bravo voua ca v-ati intalnit !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Oana spune:
Mey nu am fost 4 , am fost 5!!!
Laura, ai uitat-o pe Cornelia , a fost si ea. Deci: eu, Cornelia, Cristina (Crixia), Tania (Dady68) si July. Am scris in ordinea in care am ajuns in parc.
Lasa ma, ca vii la urmatoarea intalneala, nu te mai oftica, ca o sa mai facem destule, nu-i asa fetelor?
Da, Laura, am vazut si noi ca nu mai dau voie in zona in care amenajeaza jocurile, nu stiu daca va fi cu intrare sau nu, eu am intrebat un gardian si mi-a zis ca nu, dar cine stie....Om trai si om vedea.
roxanaz spune:
hello si neatza, prezent la apel.
azi e ultima zi de muncaaaa....
Tania te rog din tot sufletelul meu imi poti da numarul omului respectiv, pentru usi? am mare nevoie sa mi le rezolv...si mai ales daca e un om care munceste bine si are si nevoie de bani...cu atit mai bine!!
pupici!!!
PS: nu ati facut poze la intilneala....???