Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

Am trimis deja formularele astazi.Iar interviul nu e functie de ordinea numarului de identificare?De la posta mi s-a zis ca ajunge in 8 zile.Eu am aplicat la ei in prima zi din octombrie.ieri am primit si azi am si returnat formularele,zic ca am dat dovada de rapiditate.Iar daca am un nr. de 16xx,nu e bine?Va rog sa ma mai lamuriti,caci eu inca am impresia ca visez>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Intr-adevar, lizi, programarea la interviu se face in functie de case number. Probabil ca tu vei avea interviul in octombrie!
BAFTA ne urez tuturor!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, intradevar programarea este in functie de case number, dar...anul trecut noi am primit scrisorea in 25 iunie si am returnat-o in 12 august (pt. ca nu ne-a zis nimeni ca trebuie trimise repede); astfel, in loc sa avem interviul in nov (cu cn 11***) am avut interviul in martie...motivul am trimis actel tarziu si nu au intrat in procesare la momentul respectiv (dupa cn), ci in ordinea sosirilor...zic eu...
BAFTA tuturor si mie care plec in august...

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgmlake spune:

Dragele mele,

SI noi am castigat la DV 2005... A venit plicul in Mai si in iunie l-am trimis inapoi cu formularele completate. Nr de caz este 37x, deci foarte mic. Oare sa ma astept la interviu in Octombrie?
Stiti cumva daca se poate amana interviul? Noi trebuie sa plecam din tara acum pentru cateva luni, si as vrea sa venim la interviu cam prin ianuarie.
Care e perioada propice pentru gasirea joburilor in USA?

Astept un raspuns de la voi, si sa auzim doar de bine.

Monica

Mergi la inceput

Monica, este o situatie cum n-am mai auzit. Intra si tu pe forumul loteristilor, acolo chiar toti forumistii sint fosti sau actuali cistigatori si poate cineva te poate ajuta cu o informatie, cu un sfat.
Dar, sincer sa-ti spun, nu cred ca se poate amina interviul, doar sint "la coada" zeci de mii de oameni a caror (unica) speranta este DV. Eu, una, nu mi-as amina interviul pentru nimic in lume! Doamne fereste de ceva rau! Si ei cred ca il pot amina doar daca aveti motive f. intemeiate (a se citi "grave").
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgmlake spune:

Buna Simina si multumesc pentru raspuns.

Chiar nu stiu ce sa facem; iti dai seama ca nu vreau sa dau cu piciorul sansei sau sa ma joc cu focul, dar chiar nu pot sa pierd plecarea cealalta.
O sa intru pe forumul celalalt si voi vedea ce raspuns primesc.

Multumesc,
Monica

Mergi la inceput

Sau suna la Ambasada US la nr. 210.40.42 si cere la dep. care se ocupa de DV. Sper ca nr. este corect!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by mgmlake

Dragele mele,
...
Stiti cumva daca se poate amana interviul? Noi trebuie sa plecam din tara acum pentru cateva luni, si as vrea sa venim la interviu cam prin ianuarie.
Care e perioada propice pentru gasirea joburilor in USA?
.....

Monica,

Interviul ti-l poti amina, undeva pe foaia cu programarea la interviu iti spune unde sa suni si sa reporgramezi interviul. Nu poti sa treci de luna septembrie cind expira alocarea de vize. Odata luata viza poti sta inca 6 luni in tara. Eu nu stiu pe cineva care sa fi aminat, oricum aminarea va trebui facuta la ambasada din Buc.

Legat de lunile cu joburi..acestea sunt februarie-aprilie.
Cea mai rea este Decembrie. Oricum asta este relativ, important este sa stii pe cineva si sa te poata recomanda, sa ai un resume bun si o groaza de noroc..

numai bine,
mircea.

Mergi la inceput

Lizi, ai disparut, ca nu mai vad nici o veste de la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

SALUTARE
Am fost plecata cateva zile in vacanta la munte.sper sa fac rost de aos,de cont(caci nu am inca 15000$ pt .trei persoane),si am emotii pana ma vor anunta pt. interviu.

Mergi la inceput