Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!
Raspunsuri - Pagina 6
Siminaf spune:
Multumesc, Eliza, cred ca nu mi-ar strica un model de declaratie, pls!
In legatura cu AOS si job offer (pe care deja o am, formal, urmind sa-mi soseasca si hirtia oficiala), noi TREBUIE sa facem rost, pt. ca nu avem nici un bun imobiliar sa-l evaluam (noi stam cu chirie)!
Cit despre mesaje lungi, da-i bataie, scrie-ne, pe noi toate aceste informatii ne ajuta foarte mult!
Multumesc.
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Siminaf spune:
Stie cineva ceva concret de la KCC, cum ar fi data inceperii interviurilor pt. 2005, cut-off pt. oct. si chiar pt. nov.?
Daca mai aveti noutati, va rog mult, postati-le! Multumesc.
geliza spune:
Simina, am revenit din concediu,dar pana luni nu merg la birou si modelul il am in compu de acolo...
Interviurile incep odata cu inceputul anului fiscal 01 oct 2004 - 30 sept. 2005. Cut-offul pt oct. se publica in sept (sau poate in august, dar nu mai devreme)....
revin luni
pa
Eliza si Mara (24.01.2002)
Siminaf spune:
Eliza, nu m-ai uitat cu un model de declaratie, te rog?!
Poti sa mi-l trimiti pe PM sau cum vrei tu.
Multumesc mult.
geliza spune:
Ti-am trimis modelul pe privat fiindca am vazut ca nu mai era nimeni interesat...
lizi spune:
am primit si eu plicul nr 1.sunt foarte incantada.va rog sa ma lamuriti in legatura cu niste chestii:
1.am nr 1600,voi avea interviul in octombrie inaintea siminicai?
2.daca te cheama la interviu,ai toate actele in regula iar contul e ok
platesti taxele si esti sigur ca esti pe drumul cel bun?
3 la cat timp ti se da raspunsul la interviu?
4.cum procedez cu adresa din america daca nu stiu pe nimeni?asta chiar e o problema??????!!!!!
5.daca contul e de 10 000$pt 3 persoane chiar rau?
azi am primot plicul pe numele meu si am mari emotii
6.daca trimit plicul fara acea adresa ?????????
lizi spune:
revin.am mai citit si am vazut ca e importanta,necesara o adresa.stiti pe cineva care ma poate ajuta?cum pot obtine AOS-ul?sincer am nevoie de cineva.multumesc mult
Siminaf spune:
Eliza, multumesc foarte mult, am primit PM-ul. Deci e mai usor o declaratie data la notar?! Se taxeaza in functie de suma declarata sau nu? Multumesc inca o data si pt. raspunsuri!
Siminaf spune:
lizi, adresa poti sa o prezinti la interviu: "to be presented at the interview date" sau poti scrie orice adresa, a oricarei cunostinte din US, pt. ca la interviu oricum o vei da pe cea la care vei merge (la data interviului trebuie deja sa stii cam unde vei merge!).
Pe "Forumul loteristilor" se da ca sfat contactarea bisericilor romanesti de prin diverse state ale US, cu probabilitatea mai mica sau mai mare de a primi ajutor din partea lor in privinta AOS-ului. Toate le poti gasi pe net, of course.
Mult succes! Mai intreaba ce-ti mai este neclar.
geliza spune:
lizi, raspunsul la interviu ti-l da pe loc...
Tinand cont de faptul ca ai primit totusi destul de tarziu scrisoarea, trebuie sa trimiti formularele f repede la Kentucky...s-ar putea sa nu ai interviul in octombrie....ci mai tarziu, tocmai pentru ca este perioada cam tarzie, dar, daca ei au trimis notificarea asa de tarziu, poate au ei alte grafice, calcule...
Mult succes