Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrucutza spune:

Simina, daca primesc plicul 2 te anunt.Este f ciudat ca nu ati primit inca plicul 2cred ca din cauza postei .Nu dispera ca trebuie sa il primiti. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am sunat si la ambasada si mi-au zis ca sigur va veni plicul 2. Nici altii care au interviul tot pe 04.10 nu au primit inca plicul 2!
Si o veste buna, de la ambasada: ne-au zis ca, daca s-ar fi marit taxa de viza, asa cum se auzise, ei ar fi trebuit sa stie din timp, acum ar fi prea tirziu sa-i mai anunte oficial. Da, Doamne, sa fie asa, si sa ramina aceeasi taxa ca si anul trecut, sa nu ne fi zis noua doar asa, ca sa scape de noi!...
Bafta!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fetele,
eu o sa incerc sa scanez plicul doi cat de curand si vi-l pun pe pm.acus sunt tot intr-o viteza cu baietii.nu am libere decat doua ore pe zi in care mai intru pe net..sunt opt pagini (in rom) si alte opt cred in engleza...am inceput scanarea de cateva ori si tot de atatea m-am lasat pagubasa...
pup ...si sper sa reusesc poate chiar azi sau in we ...ca e si sotul meu acasa.Pe noi tare rau ne-a dat peste cap interviul asta ..sotul meu cu scoala isi da examenele inaintea tuturor ,etc....Rares sta numai doua ore jumate la scoala..nebunie..pupic

Mergi la inceput

Simina, noi am primit ieri plicul 2,exact cu o luna inainte de interviu.Taxa a ramas aceeasi adica 335+100$ ,iar ca analize medicale nu este decat testul HIV 55$.In schimb nu ne-a ajuns AOS-ul.
Plicul 2 a fost redactat de KCC pe data de 23 aug,iar Aos-ul a fost expediat tot in aceasi zi,dar prin sistem clasic nu prin Prioritaire.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Si eu am primit plicul 2 pe 13 sept., si - surpriza - interviul e programat pe... 26 octombrie!!! Probabil cine a sunat prima oara pt. mine la KCC a incurcat datele de interviu ale tuturor celor pt. care sunase. Bineinteles, nu este nici o suparare, ba dimpotriva, avem mai mult timp sa ne soseasca AoS-ul.
Doamne ajuta!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Am sunat astazi la ambasada si la policlinica si am aflat ca in afara de testul HIV mai sunt cateva analize in pretul de 49 euro.
Trebuie sa ducem la policlinica si 4 fotografii de persoana.
Nici noi nu am primit inca AOS-ul,dar avem evaluarea apart.
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Felicitari,esti foarte norocoasa.Eu trimit de vreo 6 ani si nimic.
bravo si mult succes in continuare.

Mergi la inceput

Iar noi am aplicat pt. prima data, si eu si sotul meu! Iar eu sint cea care a cistigat.
Mai incearca, pina la urma vei reusi.
Bafta!

Mergi la inceput

Liviu,este bine ca nu ai renuntat si te sfatuirsc sa o tii tot asa.
Eu scriu la loterie in fiecare an de 10 ani si iata ca am reusit.
Si daca castigam peste alti 10 ani tot plecam.
Este bine si mai tarziu decat niciodata!!!Succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor!
fetele , intrebare: cazierele sunt stas( eu si sotul meu le-am obtinut din locuri diferite si au acelasi continut)cum ca nu esti inscris in cazierul judiciar. In plicul doi scrie ca ele trebuie sa acopere perioada pe care sunt valabile.Presupun ca e vorba de cei care au avut ceva probleme, nu? ca la noi scrie numai ultimul domiciliu si gata!
In alta ordine de idei,caravana aia alba din Bucuresti,are un anumit program? sa ne bazam pe ea sau mai bine sa ne facem pozele dinainte?
Fetele, eu ptr Lucas nu aduc acte asa-i? ca e american deja....ii iau numai pasaportul sa fie la noi si gata!
pupic

Mergi la inceput