Florinel are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
Draga Diana,
te rog mult incearca si la cei de la Sensiblu. Ei au ajutat-o pe Teodora, poate il vor ajuta si pe Florinel. In plus incearca sa iei legatura cu Cornelia Horoiu de pe Forum (vezi subiectul "Evolutie dosare Mecenat") poate va ajuta sa trimiteti dosarul lui Florinel si acolo. NU TREBUIE SA NE LASAM!!!!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
anangel_lexi spune:
Ce s-a mai intamplat mai are cineva noutati?
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
CHRYS spune:
Felicitäri; ati dat dovadä de solidaritate .Aveti o inimä mare pentru semenii vostri .Sub motto "dacä oamenii ar fi fäcut tot posibilul pentru oameni ,Dumenezeu ar face mai multe ´minuni ",am deschis si noi , aici in Germania , o paginä pe internet dedicat lui Florinel.Ajutorul umanitar pentru viitorul politist ,continuä .Diaspora romanä de aici este aläturi de Florinel .Vom face tot posibilul sä -l ajutäm cu cit mai mult .Suntem convinsi cä vom reusi.Dacä doriti sä vizionati pagina noasträ : www.helfendes-herz.de Se poate citi si pe romaneste.
Desi träim intr-o tarä in care normalitatea este suveranä , suntem aläturi de voi, si stim sä stergem lacrimile celor ce pling.
Cu ajutorul vostru, al nostru, si al lui Dumnezeu , Florin Ivascu va avea copiläria pe care o meritä toti copii.
anangel_lexi spune:
Ce se mai aude cu Florinel? Cum se simte? Chrys am citit anuntul de pe site, sper din suflet sa se poata face ceva si pentru el!
laura-s spune:
Buna tuturor, am vorbit vineri cu parintii lui Florin si sunt inca in asteptarea unui caterer necesar pentru operatie. Poate are cineva informatii mai recente?!
Doamne ajuta si sa auzim numai de bine.
Laura
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by laura-s
Buna tuturor, am vorbit vineri cu parintii lui Florin si sunt inca in asteptarea unui caterer necesar pentru operatie. Poate are cineva informatii mai recente?!
Doamne ajuta si sa auzim numai de bine.
Laura
Citi bani s-au strins din cei 10.000 de euro? De cit mai e nevoie si pina cind trebuie strinsi acesti bani?
laura-s spune:
Acum am vorbit la tel cu tatal lui Florin si de aproape doua saptamani nu a mai fost la CEC, dar suma e undeva la 130 mil.
Am vorbit 5 cuvinte saptamana trecuta cu Florinel la telefon: are o voce asa vioaie, pentru el nu e asa greu; pentru mama lui e mai greu. Am reusit sa trimit o cutie de medicamente, sper sa-l ajute, am vorbit cu o prietena care lucreaza la o banca sa incerce o sponsorizare cat de mica, dar nu am vrut sa scriu toate astea pana nu se materializeaza intr-un fel. Dar poate e mai bine asa, ca lumea sa vada ca nu va lasati.Nu stiu ce as mai putea spune........
Multumesc oricum
laura
adrianangi spune:
Laura, trimite-mi te rog pe mail-ul adriana.popescu@jurnalul.ro povestea acestui baietel, asa cumj o stii tu.
Am aranjat pentru un anunt umanitar in ziarul de vineri.
PS. Si poate ca ar trebui sa treaca mai des pe la CEC. In fond, de ce se intimpla (stringe) acolo depinde viata lui Florinel....
PS. Intre timp, anuntul "lunecase" spre simbata-duminica. Si atunci, am lasat-o pe luni, cind e tirajul mai mare. Sper sa nu fie cu suparare...
Achamot spune:
Tatal lui Florinel lucreaza, nu stiu daca am mai spus, intr-o comuna de linga Giurgiu si cind se intoarce de la servici, e deja inchis la c.e.c.
Poate daca functionarele de acolo ar fi mai ,,maleabile'' ar sti ...
Sinteti minunate... cu toatele!
Diana-Maria
O,Tempora!O,mores!
laura-s spune:
Buna fetelor,
mai stie cineva ceva despre Florinel?
Cand ma gandesc ca din cauza acestiu puisor "m-am duelat" cu fetele care au ajutat-o pe Teodora. Daca au reusit cu ea, poate ne vor ajuta si cu Florinel.
Mai da-tine ceva detalii.
Va pup si va multumesc
Week-end placut