Florinel are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 4
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by Achamot
Nu a aparut cazul lui Florinel azi in Jurnal...:(
O,Tempora!O,mores!
Da, Diana... Pentru ca nu a aparut nici pagina de scrisori. A fost scoasa duminica (eu nu eram la serviciu) pentru a face loc unui interviu. Apare maine. Sper din tot sufletul sa nu mai intervina nimic....
Achamot spune:
A APARUT !
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=7986
O,Tempora!O,mores!
Anina_n spune:
Adriana, ! Frumos si trist articolul !
Doamne ajuta !
Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web
Achamot spune:
Articolul din ,,Jurnal“ este o usoara prelucrare a articolului pe care l-am scris pe 20 mai si a aparut in ,,Gazeta de Sud“ in editia de duminica, doua zile mai tirziu,pe 22 mai 2004.
Datorita Adrianei a aparut in Jurnal! Bravo Adriana!!!
Va multumesc ca v-ati implicat !
Tatal lui Florinel m-a sunat astazi si mi-a spus ca a primit deja citeva telefoane...din pacate in Jurnalul National nu a aparut adresa corecta de acasa.
INCEP SA SE MISTE LUCRURUILE !
Diana-Maria
O,Tempora!O,mores!
Anina_n spune:
quote:
Articolul din ,,Jurnal“ este o usoara prelucrare a articolului pe care l-am scris pe 20 mai si a aparut in ,,Gazeta de Sud“ in editia de duminica, doua zile mai tirziu,pe 22 mai 2004.
Tatal lui Florinel m-a sunat astazi si mi-a spus ca a primit deja citeva telefoane...din pacate in Jurnalul National nu a aparut adresa corecta de acasa.
Diana-Maria
O,Tempora!O,mores!
, Diana-Maria !
Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web
adrianangi spune:
quote:
Diana-Maria
O,Tempora!O,mores!
Pai, Diana, nici n-am pretins ca ar fi altceva decit anunt umanitar. Iar adresa aparuta in Jurnalul este, culmea, cea data pe forum si in ... "Gazeta de Sud". Mai putin o litera mincata la corectura: "stada" in loc de "strada". Bine ca macar numerele de telefon le-am nimerit...
adrianangi spune:
Conturile in care se pot face depuneri pentru Florinel sunt:
in lei: CEC, filiala Giurgiu - 25110201/9045
in euro: RAIFFAISEN BANK, filiala Giurgiu - 4872762 (cod SWIFT - RZBRROBU)
Ambele sunt deschise pe numele tatalui, Ivascu Marian.
Achamot spune:
No, degeaba te superi... Aceea era adresa care mi-a parvenit si mie.Si-am spus asta domnului Ivascu la telefon...
Important este ca a aparut.Cine va ajuta , in mod sigur va da un telefon mai intii...
O,Tempora!O,mores!