de ceva vreme nu mai sunt capabila sa-mi organizez timpul astfel incat totul sa fie OK.Voi cum procedati?
Pai de cind cu veve la mijloc nici n-am avut vreo tentativa de organizare... Programul meu e veve dimineatza, veve la prinz,veve seara,veve noaptea si inca cite-u snak de veve printre ele[:P]...Iar restul le strecor pe linga veve,putzin cite puzin...nu prea multe ca sa nu ma stresez si sa ma simta...veve!!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Organizare?? Uau, ce cuvant frumooos Ce-i aia? O fi de pe vremea cand eram singurei porumbei, da' e tare de demult... Acum avem un singur echivalent pt orice cuvant: Andra. Somn=Andra, plimbare=Andra, papa=Andra, s.a.m.d.
tina
Imi organizez doar timpul de dupa ora 22.00. Ce zici? Pe asta il organizez de cateva ori pe zi.
quote:
Originally posted by Veve
Pai de cind cu veve la mijloc nici n-am avut vreo tentativa de organizare... Programul meu e veve dimineatza, veve la prinz,veve seara,veve noaptea si inca cite-u snak de veve printre ele[:P]...Iar restul le strecor pe linga veve,putzin cite puzin...nu prea multe ca sa nu ma stresez si sa ma simta...veve!!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!