VIata in Germania (9)
Raspunsuri - Pagina 2
iris spune:
hallo, hop si eu scot capu si intreb: ce e fain de vazut pt familia cu plozi , trei zile , prin zona bremen hamburg ? ceva cu animale, stiu si eu ...am un ghid de la ADAC ,ma mai uit eu...vikinga, merita sa meregm doar o zi pina la insula sylt, daca nu te superi , imi dai vreo idee, ceva natur park sau stiu si eu; hai ca-s incoerenta, v-ama metit, v-am pupat, astept totusi idei
cristina, haideti la noi ca sintem mai la sud decit vikinga
tinatache spune:
vikinga, la voi vom veni cu siguranta, dar nu acum pt ca vrem sa stam mai multe zile, altfel numai ne deschidem apetitul si gata. Iris, nu-mi mai zi ca acusi ma urc in masina, de data asta cu amandoi, iti dai seama??
am vrea sa mergem undeva aproape, max. cateva sute de km ca avem un drum lung de facut la vara, in Romania, si deja mi-e groaza cand ma gandesc. Poate pe langa Salzburg pe undeva, sau in nordul Italiei...
Cristina
vikinga spune:
Mey Iris mi-ai furat-o pe Cristina Si eu care lustruiam deja gratarul, ca stiu o reteta sa prepar carnea de mici, parca-l si vedeam pe Cristi al tau intorcindu-i pe gratar! Las' ca-i bine si mai tirziu cind e casa gata sa stati aici, ca si-asa acum stam noi la etaj ca jos e inca dezastru in dormitor si baie. Sper sa terminam in max o luna ca nu avem echipa sa munceasca, e prea scump, asa ca face sotzul printre picaturi impreuna cu un sirb.Iris eu cred ca o zi e cam obositor si nu poti sa vezi mare lucru. Zooparc nu e pe aici, in Hamburg am auzit ca e unul frumos, aici e si asa rezervatie naturala 65% din insula, e frumos dar nu asa captivant pt copiii precum un zooparc.Pupici:)Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
osolita spune:
Iris, despre parcuri de distractie in zona Hamburg-Bremen:
- gradina zoologica din Hamburg- e frumoasa dar nu e mai grozava decat altele desi pe site se lauda ca e cea mai frumoasa din Germania
- Hansa Park- n-am fost dar am vazut multe reclame, pare interesant pentru copii, e chiar in apropierea marii.
- Heide Park Soltau- asta mi se pare paradisul copiilor, daca mai tin bine minte am platit 18 euro de persoana(pt adulti) si de banii astia te puteai da in orice masinuta/trenulet/etc pana nu mai puteai. Voi va puteti plimba cu un vaporas pe un mini-lac la poalele unei statui a libertatii sau manca ceva la un restaurant care arata asemenator Casei albe.
- Hochwild Schwarze Berge(in apropiere de Hamburg) e un fel de gradina zoologica dar are putine animale si nu cred ca isi merita banii
- Vogelpark Walsrode e un parc numai cu pasari, e foarte frumos dar cam plictisitor pentru copii(cred eu)
- Serengeti-Park in apropiere de Hannovra, n-am fost dar cica ar fi foarte fain, mergi in safari, site: http://www.serengeti-park.de
papadie spune:
http://www.romanians-de.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1099&start=0&sid=1a5b562d703401a48426aa23215fc2fa
deci dilema...inteleg ca omu a rezolvat cu "Ioana"...eu ce ma fac cu "Catrina" ?
problemu doi: am vaga senzatie ca am vb cu proprietaru una la telefon si alta vad ca scrie. vrea sa scoata costul energiei din contract. chestie cu care am fo de acord, ne-am luat aer conditionat etc dar a spus ca ne va scadea 50 de euro pt ca aia au fost pt mobila care si-a scos banii (ca sa-l citez pt "patul nou" adeca de doi ani jumate platesc 50 de euro lunar pt patul lui nou :-))) ) in fine primim o hartie cu calculele lui si observam cu stupoare ca a omis sa-i scada.
Plus ca suntem trecuti in contract ca fiind 3 persoane la 1 iunie...eu urmand sa nasc la 30 iulie-5 august... e normal?
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
helbi spune:
Cristita (titanache) a fost f. frumos (am scris la sub. despre Elvetia). Dar, mie mi s-a parut cam scump (desi am avut cazarea si masa asigurate de amicii nostri), iar circulatia in Zurich mi s-a parut cam "infernala":-( Parca veneau tramvaiele, masinile peste tine......asta poate si pt ca strazile sunt f. inguste, nu ca in Frankfurt sau Munchen.......Dar, au niste peisaje.............superbe!!!!!
Daca vrei mai multe detalii, vorbim!
Ralu
alinaluchian spune:
quote:
Originally posted by papadie
http://www.romanians-de.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1099&start=0&sid=1a5b562d703401a48426aa23215fc2fa
deci dilema...inteleg ca omu a rezolvat cu "Ioana"...eu ce ma fac cu "Catrina" ?
Vei rezolva si tu, draga PAPADIE. Toate au o rezolvare pina la urma. Ori platesti si tu 5 euroi de fiecare litera :))) ori, poate ca, intre timp si-au mai extins listele cu numele internationale.
Sarcina usoara in continuare si Catrinuta sa stea la caldurica pina la termen ! Pupici
"Cand nu mai suntem copii, am murit de mult." Constantin Brancusi
tinatache spune:
hehe, as vrea eu sa merg la irisuca, da-i departe rau...
Aseara mi-a zis sotul sa nu mai caut ca-mi face el o surpriza, ca doar mergem de ziua mea sambata vine mamaaaa!!!! parca iese soarele si pe strada noastra. fetelor, schimb prefixu', vai de capatana mea
Cristina
Mirunda spune:
Päpädico, propretarul ala al vostru e cam dus cu pluta...un nesimtit de-a dreptul! De ca nu va duceti la Mieterschutzbund? Am auzit ca ar fi ok, poate va ajuta ei...din pacate e greu sa va mutati acum, cu bebita pe drum, dar cred ca pana la urma nu o sa aveti de ales, cu asa un cretin...Eu nici nu as mai vorbi cu el, i-as face numai scrisorele, si in prima l-as ruga sa imi zica daca e cumva cititor in stele si stie ca bebelusa mea se va naste mai devreme...auzi ce tampit...iarta-ma, dar m-am enervat, si sa sti ca cu nemti din astia nu o scoti la capat decat cu OBRAZNICIE, profita de voi, va vede finuti, si e total lisit de scrupule...eu zau ca as intra putin in el, sa vezi pe urma ce da inapoi...e o chestie tipica, crede-ma, a anumitor specimene de aici...fiti si voi mai obraznici, ziceti-i ca nu se poate asa ceva, ca si ca....
Bafta maxima!
Va pup, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".