VIata in Germania (9)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu am mers cu Double T si ultima data au ajuns cu peste 12 ore intarziere:-((( Sa va zic ca am trecut si pe la Copsa Mica sa lase cite un plik, un paketel...etc Groaznik:(
Atlassib am pus mamei bani de Paste si au ajuns dupa 1 mai???
Pletl merge numai pina in vestul tzarii. Pacat despre ei auzisem numai de bine:)

Ce cutremur? N-am simtit nika:)
Mirunda zana face bine. A descoperit ce fain e sa ia la suturi fikatu' lu' mumäsa:-)
Eu am "Dragostea din trei" cu O-zone mp3 ...se aude la un moment dat si "aici radio de seara profm "...:-)

am primit noul contract si in nebenkosturi am heizungul 78 de euro pe luna. mi se pare cam mult. voi cat platiti???

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

noi platim pe luna 150 euro ca nebenkosturi, acum cat din e heizungu' nu mai stiu sa-ti spun da in orice caz cand s-a recalculat pe 2001 de ex am mai avut de plata in plus 900 euro, asa ca ......in concluzie, se poate si mai mult

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Mirunda,eu nu stiu la care programe romanesti te uitai tu,dar pot sa iti spun ca PRO TV International intra acuma pe Sirius si eu il prind destul de bine(cind era pe Hotbird il vedeam dar cu intreruperi).Romania International pina acuma nu demult intra la mine tot acolo unde a fost si mai demult dar poate au schimbat si ei frecventa.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Mai exista si naivi:
http://www.expres.ro/social/?news_id=155616

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@ ariadna,
mi-e mi-a placut articolul, ...ma intreb de ce il consideri naiv? d.c.p.d.v.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

si mie mi-a placut!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

naivi in sensul ca au impresia ca aparentele sunt totul, dar probabil ca o sa o ia in freza si o sa-si revina. parerea mea...
Helbi, cum a fost in vacanta?
Peca, cand va mutati la casuta noua?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

halllooooooooooo, ist jemand da????

eu intreb eu raspund, dar ma mai risc cu o intrebare: vrem sa mergem cateva zile undeva, nu stiu inca unde, o luam si pe mama sa stea cu copiii asa ca o sa putem merge si la o distractie singurei. Aveti vre-o idee? Unde sa mergem? sa fie bine si pt copii dar si pt noi, nu ma dau in laturi de la o disco ca tare ii mai duc dorul, vrem si sa mergem dar pe trotuar ca sa ruleze si rotile de la carut...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hai vino-ncoa! Vremea e bunicica, ei mai prinzi o ploaie ceva, sau un vint mai puternic asta e! De disco nu ma doau deloooc inlaturi, o bericica, un cirnacior alea alea...Iei sotzu si faceti plimbari cu bicicleta(ai de unde sa inchiriezi peste tot), nu e ca Ibiza dar oricum e linistit si frumos! Tocmai ce am facut spargel si i-am povestit sotzului ca nu numai eu am taiat virful la cele legume si ca mai sunt si altii si mi-a zis slava Domnului ca nu am pus si usturoi, asea de gustDaca ai vre-un gind imi da-mi un PM si-ti spun cam ce poti sa gasesti pe aici in functie de bani tai, ori la noi ori la altii. Te-as invita la noi in casa, ar fi suuuuper, dar nu-i inca terminata. Iti recomand un apt cu dormitor si camera de zi in care sa fie o canapea extensibila pt mama ta, iar camera de zi sa aiba si o mini bucatarie ca sa ai unde sa faci un mic dejun si ce mai trebuie pt copiii. Patut pt copiii nu tre sa cari dupa tine, mai toate hotelurile au, la noi cel putin nu e problema. Chiar si scaun pt Andra.Hai vino-ncoa!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aaaa si apropo vin foarte multi cu copiii, defapt aici majoritatea turistilor sunt familisti, si e bun tare aerul pt copiii! Si pt parinti, sa vezi ce pofta de mincare si somn si altele ai aici!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput