Mamici din Arad...?(9)
Raspunsuri - Pagina 12
Claudelu spune:
Fetelor in sfarsit apuc si eu la calculator...OOOFFFF calculatorul asta, iar am piscalit eu pe unde nu trebuie si s-a dus naibii...azi a reinstalat Clau tot...
Mai si eu stiu la fel ca toata vara va fi vreme nasoala, va oscila temperatura...Chiar azi am vorbit cu sora-mea si nici la Rimini nu-i vreme faina, ba chiar ii mai frig decat la Arad....
Si eu zic sa ne intalnim intr-o zi cu soare, ca doar nu-i mare Aradul si cat ne tine sa aterizam pe strand sau la ceva terasa...ne sunam si gata treaba...ce ziceti facem asa???
Alina, eu nu-l mai alaptez pe raul ca mi s-au secat sanii, ii dau doar lapte praf...Vai daca l-ati vedea ce mortal e cum rade, e mai tot timpul e cu gura pana la urechi si atata rade pana sughite...si vorbeste cu noi intr-una, nnnnngggg si dddddddddS-a smecherit, dupa masa de 12 trebuie neaparat sa-l scot la aer, azi l-am tinut pe balcon vreo 2 ceasuri pana s-a facut putin mai cald dupa care i-am dat sa pape, apoi am mai iesit si cu caruciorul tot vreo 2 ceasuri si acum doarme dus si cine stie daca se mai trezeste pana dimineata, ca mai nou nu se mai trezeste la masa din timpul noptii...Poate il duc si pe el sa va vada si apoi acasa ca nu-i loc...imi trimit barbatii acasa, ca e intalnirea mea si vreau sa mai fiu si eu putin singura...
Va pup pe toti si pe toate!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
Claudelu spune:
Ioana sa nu uit!!!!Ma bucur enorm pentru tine ca ti-au iesit bine analizele!!!
Li, stai linistita ca ne vedem si cu tine in august!!!
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Clau, si eu cred ca voi fi prin august prin Arad....asa ca poate facem o intalnire mai mare:).
Fetelor, si eu rasuflu usurata acum cand stiu ca e totul bine si ca am anticorpi pentru rubeola....m-am speriat de moarte!Si numai ganduri negre mi-am facut...ma tot gandeam ce poate pati Alesio....Bine ca e ok!
AlinaM, sa ne zici cand stii si noua perioada in care vei fi in concediu!Oricum eu sper sa ne intalnim cat mai multe!De-abia astept sa va cunosc!
AlinaM, cum esti cu maseaua?Ti-a plombat-o definitiv?Te mai doare?
Mai fetelor, deja ma gandesc cum va fi cand ne vom muta in Arad.....o sa am nevoie de ajutorul vostru cu niste sfaturi, referitoare la un medic de familie bun, un pediatru bun, un stomatolog bun.....mai vorbim noi pana atunci....
Sa aveti o zi superba(si fara ploaie-aici nu ploua, e foarte frumos!)!
Pupici, Ioana si Alesio mic(23 sapt si 2 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
anto spune:
Sunt f.suparata ,acum m-a sunat Radu ca nu mai putem pleca in Romania Trebuie sa lucreze in locul unui coleg la care i-a murit copilul(a cazut in cap ,sau cam asa ceva)Ieri si azi am tot facut pe bagaje,cumparaturi pt.Romania ,asta e .Pana in iulie nu cred ca mai ajungemVa las las sunt nervoasa acum .
alinamoro spune:
Anto nu pot sa cred ca "s-a dus" intalnirea noastra.Nu avem ce face,mai intervine si neprevazutul! Cred ca si tu esti dezamagita.Oricum ramane intalnirea pe iulie.Imi pare rau!
M-ai intrebat daca merg la Marea Neagra,da merg la Mamaia,cred.
Ioana nu ma mai doare maseaua,nervul "a murit"(saracu')si marti merg sa-mi puna plomba definitiva.Da' ce durere am avut miercuri,groaznica.Cred ca atunci tocmai "se lupta" medicamentul cu nervul.
Nu-ti fa probleme pe cand te muti in Arad ca-ti recomandam noi medici si tot ce vrei.
Clau ce lapte praf ii dai la Raul? Eu l-am alaptat pe Dragos pana la 4 luni jumate,apoi i-am dar lapte praf Milupa si apoi am trecut pe Bebelac ca era gratis pe cand Milupa ne storcea de bani.
Ti-a mai trecut dorul de sora ta?
Cred ca vine ploaia imediat,tare nasoala situatia!!!!
alina
claudiak spune:
Ceau fetelor
eu nu prea am apucat sa stau la calcuator zilele astea... Asa ca am avut acum ce citi...
Vineri am fost cu Vanessa si Roland in gradina zoologica (avem abonament pt. tot anul), simbata a venit cumnata-mea cu familia de la München asa ca dupamasa am fost cu copii in parc, duminica la socrii la masa. Luni dupamasa am dus-o pe Vanessa la socrii si am mers cu Roland la film (The day after tomorow). Marti am fost cu fetele din forum-ul german in Ludwigsburg. E un oras linga Stuttgart. Acolo e un palat(castel???) tare frumos si are o gradina cu povesti Sint casute si in fiecare sint prezentate povesti (povestite sau cu tot felul de figuri ce se misca). La astia mici (si nu numai) le-a placut tare mult. Miercuri am fost cu prietenele mele la Musical (42nd Street). Una din ele a avut ziua de nastere si asta i-a fost cadoul. Dupa aia am mers sa bem ceva... Trei mamici... Capucino si suc Ne stricam de fiecare data de ris, ca nici una din noi nu bea alcool.
Dupa cum vedeti, tot pe drumuri am fost. Din pacate de marti seara s-a stricat vremea la noi, si acum ploua de numa si pe mne ma chinuie deja de 3 zile capul. In afara de paracetamol nu iau nimic, Vanessa mai suge dimineata tot la 1-2 zile. Dar nici tabletele nu ma prea ajuta... Deja banuiesc ca am migrene, ca ma tine de fiecare data 2-3 zile si pina si lumina ma deranjeaza Dar e numai cind se schimba vremea (cind vine frig si ploaie). Poate merg pina la doctorita sa o intreb ce zice ea...
@Pufymic
Ma bucur foarte mult ca ti-au iesit bine analizele!
Rubeola e destulde periculoasa in timpul sarcinii. La noi se face testul de rubeola chiar la inceputul sarcinii.
@Anto
Imi pare rau ca nu puteti merge in Romania...
@Claudelu
Iar eu...
quote:
Alina, eu nu-l mai alaptez pe raul ca mi s-au secat sanii,
De ce ti-au secat?
Asa-i ce dulci sint astia mici cind incep sa gingureasca? Sa vezi cum o sa fie cind o sa spuna prima oara mama! Sa-i maninci nu alta!
@Alina 33
Abea astept sa vad noile poze. Dragos e tare dulce!
Fetelor va pup si incerc sa scriu la cele care nu am raspuns mai tirziu. Vanessa s-a trezit si e taaaare prost dispusa, nu stiu ce e cu ea.
P.S. Aici am citeva poze noi
http://de.f1.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia72k/album?.dir=/3a10
LindaG spune:
Ceau fetelor,
Eu am fost azi vandroaca,m-am intilnit cu o prietena.
Clau si sper sa va intilniti cu mine in august si Alina M. sa vezi ce-ti dau de pleci la mare exact atunci cind vin eu!!!Deci noi daca venim atunci va fi de prin 5.08 si vom sta vreo doua saptamani,cred ca asa a zis Diti(sora-mea).
Anto imi pare rau ca nu mai plecati in Ro.Daca mergeti in iulie atunci mai veniti si in august?
Eu va pup si va doresc un weekend placut.
LindaG
Claudelu spune:
OOOFFF Doamne! Anto , ce rau imi pare ca nu veniti in tara, dar poate ca e mai bine asa pentru e si vremea super nasoala si nu cred ca puteam sa ne vedem pe strand......las ca ne vedem in iulie si atunci va fi (sper) cald, ca vad ca nu vrea sa vina nici cum vara asta
Alina M si eu ii dau la Raul Bebelac, ma bucur ca-l primeste bine ca cineva imi baga in cap tot felul de tampenii in legatura cu el...apoi am vazut copilasul unor vecini de ai nostri pe care de la inceput l-au hranit cu bebelac si ii merge ffff bine...nici noi nu cred ca am fii rezistat cu banii daca trebuia sa-i cumpar lapte...
Ce mai face Dragos al tau? Nu ne-ai mai povestit de multa vreme de el...ce boacane a mai facut...s-a vindecat saracutul???
Azi nu stiu ce a fost cu Raul ca tare agitat a fost...nu am reusit sa stau cu el afara decat o ora pentru ca a venit vara-mea la noi si am fost nevoiti sa intram in casa, atunci cand el dormea mai bine si apoi nu a mai adormit defel...cred ca asta a fost cauza faptului ca a fost tare agitat...a dormit doar putin la vecini in dormitor, ca am fost la si cum suntem singurei am fost nevoiti sa-l luam cu noi....
Claudia iara tu???Nu stiu de ce mi-au secat...pur si simplu nu mai am lapte decat pentru prima masa...asa a fost si mama cu alaptatul, nici ea nu a avut lapte...
Li si Ioana binenteles ca ne vom vedea si cu voi!!!
alinamoro spune:
Claudiak sunt foarte fain pozele si Vanessa e o scumpa.Asa e si Dragos de blondut ca ea.
Linda,chiar daca merg in concediu stau doar 2 saptamani,cred ca ultima din iulie si prima din august,deci tot ne vom intalni.Sper!!!!
Acum stau si eu mai mult pe forum ca maine nu ma trezesc dimineata,ce bine,mai citesc si eu pe aici ca in cursul saptamanii nu prea am timp.
Nu prea ati activat azi fetelor!
Pupici si noapte buna.
alina
alinamoro spune:
Clau vad ca am scris in acelasi timp,ca nu era postat mesajul tau inainte.Nici tu nu ai somn la oara asta?
Dragos s-a facut bine,am terminat si antibioticul,dar mai tuseste putin,cred ca tusea e si pe fond alergic ca noi avem probleme cu alergia.E foarte rau acum,nicicum nu-i facem pe plac,ii ies 2 canini,deja ii crapata gingia si se vede un punct alb,trebuie sa iasa.Stiu ca-l doare,dar fac cu nervii la cat e de "matait".
Nu-ti fa probleme ca nu ar fi bun Bebelacul,Dragos nu a avut nici o problema de la el,a pus in greutate normal,poate mai mult decat trebuia.Mai citesc pe-aici pe forum ca unele mamici le da nu stiu ce lapte "sofisticat" (zic ca Bebelacul nu e bun ca e romanesc)si le da si la 3-4 ani tot lapte praf.Eu de la 1 an i-am dat la Dragos lapte de vaca din alimentara si cand mergeam la tara ii dadeam de-acolo.
Pupici la Raul!!!!!!!!!!!!!
alina