Mamici din Arad...?(9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,

Eu azi nu ma simt asa de bine,nu stiu ce am,am baut o cacao si dupa aia a inceput sa imi vina inapoi.Cred ca nu mi-a picat asa de bine pe cita pofta mi-a fost de ea.

Alina M. eu vin oricum in august cu sau fara Clau dar cred ca vine si Clau(sora mea).Asa ca programati timp fain la inceputul lunii august.Claudia si Vanessa sunt bine dar nici eu nu stiu de ce nu a mai intrat.Stiu ca zilele astea s-a mai intilnit cu citeva prietene si probabil o fi fost foarte obosita.Probabil ca o sa scrie si ea miine.

Clau,ma ce harnica ai fost ieri!!!Si stiu si eu cum ii cind iesi la plimbare cu o fata de 17 ani.Prietena mea cea mai buna din Arad are tot 17 ani si cind ma duc la Arad sau imi scrie o scrisoare subiectul principali sunt baietii.

Ioana iti tin pumnii sa nu fie nimic,oricum scrie-ne cind stii rezultatul analizelor.

Magda ma bucur ca ai reusit sa mai intri,bafta la examene si mai intra daca poti si ai timp sa ne spui ce ai facut la examene.

Anto,ai inceput deja sa iti faci bagajele?Cind plecati?Sa faceti poze multe sa le vedem si noi si sa vii si in august cind ma duc si eu.

Alina33 ce mai face Dragos?

Celalalte fete nu mai intra?

Va pup,ma duc sa ma bag in pat, poate dimineata imi va merge mai bine.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Buna dimineata,mi-a dat desteptarea Dragos si pe urma s-a gindit sa mai traga un pui de somn asa ca acum il astept sa se trezeasca sa manince.Daca stiam mai dormeam un pic.Cind ii dau de la sin nu ma trezesc decit cind e treaz de tot, dar cind trebuie sa ii dau lapte praf, atunci ma grabesc ca face scandal pina apuc eu sa il racesc.
Clau , scuze ca nu ti-am zis de Gabi dar am uitat pur si simplu.Ieri am fosrt o fuga pe la ei si ne-am pozat cu bebicii.Ce mic e al meu pe linga TUdor!!Dragos a stranutat si Tudor care era linga el s-a speriat si a inceput sa plinga.Ce dragut a fost.Sa vedeti ce speriat se uita la Dragos....si are doar 7 luni.Deabia astept sa creasca si al meu sa gingureasca si sa rida!
Mai nou Dragos face kk numai dupa ce il schimb in scutec curat.Asa ma enerveaza...da-mi trece.
Mai Clau lasa prostiile cu regimul si pune mina si maninca cum trebuie.In primul rind sa faci laptic si in al doilea ,ca e periculos acum.Nu de alta da pe mine m-a apucat frica de regim cind o cunostinta a inceput cu regimul dupa nastere si a facut leucemie.Iti dai seama ce distusa a fost familia.Cu copil mic si ea bolnava sa moara.A avut noroc, ca a fost in Ungaria la tratament si dupa 1 an a scapat.Si citi bani a cheltuit!!!Asa ca punete pe mincat ca ai timp sa slabesti.....
Linda cum mai stai cu burtica?
Magda ,succes la examene!
Alina ,si eu am dormit cu Dragos ieri vreo 2 ore ca ma durea capul ingrozitor,probabil tot de la vreme.Voi mergeti de dimi la chef, simbata ca daca e cald poate ne intilnim mai de dimi.....
Ce mai face Cristina cu gemenele,ati mai vorbit cu ea?
Ioana ce iti mai face si tie burtica?Mai ai probleme?
Vad ca Diana si Gabi n-au mai dat pe la noi,ce faceti fetelor?
Anto , te asteptam...acum va las sa ii dau de mincare la Dragos.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Buna fetelor ,vremea asta ma scoate din sarite .Ploua ,e innorat,rece ,nu mai vrea sa vina vremea faina nicicum?
Probabil sambata dimineata o sa ajungem ,o sa va sun eu pe toate cum ajung ,ca data trecuta .
Alina doamne fereste sa aiba leucemie,mama ei zice ca are splina marita ca asa a fost si tatal ei si i-a scos-o.Probabil si ei va trebui sa i-o scoata .Eceva boala ereditara de splina din cate am inteles .Sa speram ca va fi bine .
Ioana si noi i-ti tinem pumnii sa nu fie nimic rau .Multa sanatate.
Fug la cumparaturi si pe urma mai am de mers la Deni la scoala si trebuie sa prind pauza .
Pupici,pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetele!
Acum am primit rezultatul la analize(IgG-ul): mi-a iesit 31, dar slab pozitiv....iar profesorul de la infectioase zicea ca daca e peste 24 sunt imuna la rubeola....Deci, Slava Domnului!.e ok!
Parca nu-mi vine sa cred ca e bine....
la toate , si va mai scriu cand imi revin..inca sunt speriata....si nu-mi vine sa cred!
Ioana si Alesio mic(23 sapt si 1 zi)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Doamn ajuta Ioana ca esti bine ,dar tot nu am inteles cum slab pozitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ioana ma bucur ca totul ii ok.

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Si eu ma bucur , Li ca e ok....Anto, adica se putea si mai bine, dar e bine si asa.
Pupici la toate , Ioana si Alesio mic(23 sapt si 1 zi)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana ma bucur ca esti bine si nu vei face rubeola.

Alina las' sa vezi cum trece timpul si te trezesti si tu ca face Dragos 1 an.Acum mie mi se apre ca au trecut foarte repede 2 ani,mai ales ca a trebuit sa ma intorc la lucru.

Anto si aici vremea e nasoala rau,frig,ploua si asa va fi si maine,nu stiu cum va fi poimaine.Eu am auzit pe cineva ca a citit vremea pe teletext la unguri si a zis ca toata vara va fi asa vremea,va oscila de la cald la frig si invers si nu vor fi calduri dinalea toride.Si atunci cum vom merge la mare????

Linda sper sa nu fiu in concediu cand vii tu in Arad.In august merg in concediu,dar nu stiu exact perioada.

Clau

alina

Mergi la inceput

Alina la marea neagra vrei sa mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Hei m-am uitat pe net si va ploua pina simbata inclusiv.De duminica va fi cald si soare si temp de 26,luni 27, marti 29 si joi 30.Asa ca eu zic sa aminam intilnirea pe duminica sau luni.Voi ce ziceti?
Mai vorbim.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput