indemnizatia de la Primarie
Ma intereseaza din ce oras se ridica aceasta indemnizatie in cazul in care domiciliul parintilor este in Timisoara, iar copilul se naste in Bucuresti. Mentionez ca pana la data nasterii copilului, vom avea viza de flotant in Buc. Multumesc pt. raspuns!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 25 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
Raspunsuri
marius spune:
Din Bucuresti primaria de sector daca aveti flotant la zi...in caz contrar de la primaria din Timiosoara. Pentru linistea voastra cu siguranta o primit din Timisoara pentru ca nu are importanta locul nasterii copilului. Un copil se poate naste oriunde nu neaparat in orasul de resedinta a mamei. Eu iti recomand sa te adresezi serviciului social din cadrul primariei din Timisoara.
Marius (www.desprecopii.com)
liviu`s spune:
In situatia in care maternitatea unde s-a nascut copilul este situata in alt sector decat cel in care aveti resedinta, va trebui sa obtineti o negatie de la primaria in a carei raza teritoriala este situata maternitatea.
Doamna Bibi spune:
Nu radeti de mine,dar pentru ce se acorda aceasta indemnizatie si pe ce perioada?
Are vreo legatura cu CIC? Se acorda si alocatie pentru copii?
Monique si bebe mic 26 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by Doamna Bibi
Nu radeti de mine,dar pentru ce se acorda aceasta indemnizatie si pe ce perioada?
Are vreo legatura cu CIC? Se acorda si alocatie pentru copii?
Monique si bebe mic 26 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Este o indemnizatie care se acorda la nasterea copilului.
Kehleyr spune:
Buna,
Revin si eu cu o intrebare. La cat timp de la nasterea copilului se poate solicita aceasta indemnizatie? (eu am nascut anul trecut in iunie...)
Si mai exact cu actele:
- ma duc la primaria unde e inregistrata nasterea, obtin o negatie (pe baza caror acte?) si apoi ma duc la primaria unde am eu domiciliul si reinregsitrez copilul?
Multumesc,
Dana
liviu`s spune:
Dana, alocatia pentru copii nou nascuti se acorda pana face copilul 6 luni. In cazul tau, a expirat termenul in care puteai sa o soliciti.