Ce parere aveti despre Cantastim?
Dragii mei, avand in vedere ca sistemul meu imunitar este dat
complet peste cap si mi-e tare nashpa din cauza alergiilor m-am gandit io asa, dupa capatana mea sa fac niste Cantastim.
Nici un alt antihistaminic nu are efecte pozitive. Am incercat claritine, aerius, hismanal. De la hismanal parca imi era ceva mai bine dar ma zapacea la creieras. Am facut tratament 1 an juma cu alergim a de la Cantacuzino si mi-a fost bine-bine, dar nu se mai produce.
Am facut prima fiola de Cantastim azi.
As vrea sa stiu daca ati auzit de ceva rezultate pozitive in urma tratamentului sau e tot apa de ploaie.
Multam fain.
Nadina
Raspunsuri
zizee spune:
nu stiu nimic despre cantastim
insa mie-mi merge foarte bine cu zyrtec si beconase (asta-i pt. pulverizat in nas). deja le-ai incercat?
nadina spune:
N-am incercat ce spui tu, nici nu stiu daca exista pe la noi.
Zau tare m-am saturat de chestia asta. Nu pot sa manac aproape nimic fara sa ma umplu de bube, nu pot sa ma bucur si eu de primavara ca sunt cu mucii pana in brau. Mi-a dor de copilarie cand mancam zmeura direct de pe rug si n-aveam nimic.
No gata,am inceput tratamentul,va spun io dupa vreo 10 saptamani daca simtasc vreun efect sau nu.
Nadina
mamicaluitheo spune:
nadinut seful meu face cantastim si se simte super bine/ am auzit ca da rezultate bune, dar probabil ca depinde si de organism
sanatate
andreea si puii
joxy spune:
Nepotul meu (9 ani) a facut cantastim dupa o infectie cu ceva stafilococ/streptococ (ca mereu ii incurc) auriu.. Se simte foarte bine dupa. Cica intareste sistemul imunitar.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
alinuche spune:
eu am facut cantastin acum 2 ani de zile (10 saptamani, 1 fiola pe saptamana). La mine a dat rezultate, ulterior timp de 6-8 luni nu am mai facut herpes care pana atunci imi aparea regulat (chiar odata pe luna).
Pentru imunitate iti mai recomand si echinaceea. Se gaseste la orice farmacie, poti face o cura de 1 saptamana.
Monica-Elena spune:
Nadina si eu fac Cantastim si ma simt f.f. bine. O fiola /saptamana timp de 10 saptamani.
Monica
speranta spune:
Cantastimul se gaseste si-n farmaciile din provincie ,trebuie reteta, cat costa si care este cura indicata? Multumesc si va pup.
nadina spune:
Teoretic ar trebui sa se gaseasca si in provincie. Este un imunostimulator produs de Instit. Cantacuzino. Eu il iau cu 300.000 de la o d-na care lucreaza acolo. Se face subcutanat, 1 fiola pe saptamana,cura fiind de 10 fiole si apoi o pauza de 3 luni.
Cica nu are contrindicatii si nu se impun precautii speciale, dar cred ca tot ar fi bine sa vorbrsti cu un dr.
Sotul meu care o parodontita il face direct in gingie. Inca nu a terminat tratamentul asa ca nu stiu daca rezultatele sunt pozitive.
Nadina
speranta spune:
Multumesc Nadina, o sa mai tinem legatura sa-mi spui cum te simti.
Dupa aceia poti sa faci o cura cu tinctura de propolis 30 pic/zi diluata in 50 ml de apa,timp de o luna zile. Sotul tau poate sa-si clateasca gura inainte de a o inghiti si sa nu manince 30 min- max. o ora. Daca vrei mai putem sta de vorba pe PM.