Anovulatie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da...eu am papat Clostylbegit pe paine
Poti sa faci chisturi si iti da peste cap ficatul. Eu am avut hepatita si am simtit din plin efectele lui. Te ingrasi...mai ales daca ai predispozitie spre ingrasare.
Daca faci monitorizare si constati ca ai ovulatie buna luandu-l, continua. Daca il iei si nu faci monitorizare...mare pacat.
Eu am luat 6 luni intr-un an fara sa-mi faca monitorizare..dupa 6 luni am constatat ca eu nu aveam ovulatie..il luam degeaba. A trebuit sa iau 8 zile in loc de 5 ca sa ovulez.

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Fara monitorizare nu pot sa-mi dau seama daca am sau nu ovulatie?
Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Sheherezada,poti sa sti daca ai ovulatie si daca iti iei temperatura in fiecare dimineata incepind din prima zi a ciclului.Eu ma lupt cu asta de 5 luni deja m-am stresat cu luarea temperaturii.Nu stiu cit de sigura e metoda asta mie asa mi-a spus doctorul,ar mai fi ceva sa iti cumperi teste pentru depistarea ovulatiei astea te anunta cu 24-48 de ore inainte cind vei avea ovulatie.Eu zic ca testele sint mai sigure pentru ca temperatura poate sa fie influentata si de alti factori cum ar fi o simpla raceala.
Oricum daca vrei mai multe informatii anunta-ma ,eu ma lupt de 3 ani pentru un nou bebe asa ca "am experienta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

am si eu o intrebare la subiectul asta : daca nu a fost ovulatie in luna respectiva, ciclul vine normal, la timp si fara probleme ca intr-o luna cu ovulatie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Da Sorina,la mine cel putin care nu am ovulatie fara stimulare ciclul vine la timp fara nici o problema.

Mergi la inceput

Eu inca nu am folosit metoda cu termometrul asa ca habar nu am!Inainte de ovulatie creste temperatura?
Mereu alaturi de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

seherezada, se ia zilnic temperatura la aceeasi ora dimineata, inainte de a te scula din pat, vaginal sau oral si se noteaza. Daca temperatura a crescut cu minim 0.2 grade, inseamna ca ovulatia a avut deja loc, deci se pot relaxa barbatii......Deci cresterea e dupa ovulatie. E foarte utila masurarea [pentru a afla cam in ce zi a CM ovulezi. Dar sunt multe cazuri cand masuratorile pot fi eronate, din cauza unei raceli, insomnii sau alte motive. Eu de exemplu am renuntat ca mi s-a parut prea enervant.

Mergi la inceput

Sorina7 sa nu razi de mine dar daca temperatura creste abia dupa ovulatie atunci nu e prea tirziu pentru a presta?Nu se poate sa aflu inainte de ovulatie macar cu citeva zile ca se va intimpla evenimentul?
Mereu aproape de voi.

sheherezada

Mergi la inceput

seherezada, deci dupa cresterea temperaturii e deja prea tarziu, asta am citit peste tot, deja ovulatia a avut loc. Se considera ca mai faci fix in ziua aia cand a crescut temperatura, ca poate totusi ai ovulat nu cum mult inainte, si ovulul mai "asteapta" cateva ore. In schimb sperm. ar trebui teoretic sa fie deja acolo mai din vreme, ca si ei trec printr-un proces de "pregatire".
Dar iti faci sa afli cam cand ovulezi, ca atunci stii din vreme cand sa "prestezi".
Daca vrei sa afli inainte, atunci cumpara teste de ovulatie, care anunta cu 12-48 ore ovulatia. E ca un test de sarcina, daca apar 2 linii, inseamna ca ovulatia are loc foarte curand, in decurs de 12-48 ore.

Mergi la inceput

sorina7 o sa incerc sa caut testele alea prin farmaciile de aici desi ma indoiesc sa fie.
Multumesc de raspuns.

sheherezada

Mergi la inceput