Anovulatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

la Moisa. Am aproape 10 zile de la IAS. Nu ma doare nimic. Oricum partea buna a fost ca am avut ovulatie. Luni voi merge sa fac un BetaHcg. Keep in touch!

Am uitat sa va spun ca dupa IAS am facut un super-guturai de care trag si acum. Asa ca astept sa cad daca vine menstruatie ca ORL-istul meu vrea sa-mi dea antibiotice.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRINA spune:

Fetelor ,
Si totusi a avut cineva rezultate cu OVAMIT? Am incercat sa gasesc informatii pe net despre acest medicament, dar nu prea am gasit mare lucru .
Please!!!!!!!
Codrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by CODRINA

Fetelor ,
Si totusi a avut cineva rezultate cu OVAMIT? Am incercat sa gasesc informatii pe net despre acest medicament, dar nu prea am gasit mare lucru .
Please!!!!!!!
Codrina

Codrina ia-o usurel...

Si eu am inceput tratamentele de stimulare tot cu Ovamit, se da de regula la inceput asta fiindca e mai slab , si se incearca mai intai ceva mai slab ...de abia dupa aceia se trece la altele mai puternice daca nu se obtin rezultate.

La mine a fost ok,numai ca endometrul era cam mic, si din cauza asta m-a trecut pe menogon.

Ce sa-ti zic...medicamentele de stimulare au reactii diferite in functie de fiecare femeie...poate la tine va avea efect..si oricum daca nu e ok cu asta...exista si alte medicamente si tot asa.

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

CODRINA, eu am facut 2 luni stimulare cu Ova-mit si pot spune ca la mine a fost OK. Stimularea am facut-o in vederea IAS si la monitorizarea eco a reiesit ca sunt foliculi corespunzatori pe ovare, endometru OK si ovulatia s-a produs, IAS-urile fara succes din pacate dar la noi sunt si probleme si pe partea cealalta. In afara de o usoara senzatie de disconfort in zona ovarelor nu am avut alte efecte adverse.
Mai mult decat atat, desi nu stiu daca e neaparat contributia Ova-mit-ului, de atunci (cca 6 luni)am cicluri regulate de 32-36 de zile fara nici un tratament,eu care aveam menstruatie neregulata (cu cicluri si de 60 de zile) de cand ma stiu. Se spune ca efectele stimulentelor se simt si cateva luni dupa ...

Ova-mit contine clomifen si este produs de Remedica,poate te ajuta, iar daca vrei sa cauti pe internet despre el la cautare scrie Ova-mit, nu legat.

Succes,

lauras

Mergi la inceput

Va multumesc mult de tot fetelor.
Sa speram ca "iese" ceva foliculi la echo pe care trebuie sa o fac in a 11-a zi. Avand in vedere ca pica duminica, cred ca am sa o fac luni.In functie de rezultate dr. vede ce si cum mai departe. Sper sa nu fie nevoie de Menogon, deoarece este f. scump.....
Multam' fain again ,
Codrina

Mergi la inceput

Fetelor,
Am facut echo in zilele 10, 12 si 14. In a 12-a zi aveam doi foliculi mari(2,26 cm) pe ovarul drept si un altul mai mic (1,8 cm) pe stangul. A 13-a zi am facut Pregnyl-ul iar a 14-a zi se sparsese foliculii de pe dreptul. Am avut contact in zilele 14 si 16 (asa mi-a zis dr. Niculescu). Temperatura nu depaseste 37 grade C, dar se mentine la aceasta valoare. Am si niste dureri de ovare, cand stangul, cand dreptul, dar nu tot timpul.
Credeti ca as puta avea sperante? Cand sa fac un test?
Pupici,
Codrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Codruta draga, bafta!!!!!
In ce zi esti acum? Oricum, temperatura 37 (in cazul tau) e super! Sa dea Domnul sa se mentina asa vreo cateva luni! Da un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apetrache spune:

Buna fetelor,
Eu am luat Ova-mit 3 luni, prima luna 1 pastila, adoua luna 2 pastile, a treia luna 3 pastile si rezultatul este acelasi nu ovulez.
Am reusit sa-l conving sa mai incerc o luna cu stimulare ovariana, tot cu Ova-mit cate 3 pastile/zi din a 2 zi pina in a 7 zi. Sper sa de-a roade.La voi cat de repede a dat roade?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Pentru stimularea ovulatiei mie Dr. mi-a dat clostilbegyt, este a treia luna de cand iau. Stiti ceva are acest tratament si alte urmari ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Pentru stimularea ovulatiei mie Dr. mi-a dat clostilbegyt, este a treia luna de cand iau. Stiti ceva are acest tratament si alte urmari ???

Mergi la inceput