Contract de asigur. complet. venit-Liviu, Marius

Contract de asigur. complet. venit-Liviu, Marius | Autor: Cretoiu A.

Link direct la acest mesaj

Vezi toate subiectele cu titlul "Contract de asigurare completare venit" scrise de mine.
In legatura cu contractul meu, ii rog pe Liviu sau pe Marius sa-mi spuna daca la Curtea de apel mai am sanse daca reziliez contractul.
Exista la pct. 6.2 din contract o clauza prin care se spune ca in cazul rezilierii contractului banii dati ca si cotizatie CAS nu se dau inapoi. Eu vreau sa recuperez banii dati.
Mai multi juristi de la serviciul meu spun ca daca reziliez contractul, degeaba mai fac apel, caci CJPAS Sibiu o sa vina sa spuna ca procesul nu mai are sens deoarece eu am reziliat contractul.
De continuat acest contract minune nu mai pot pentru ca nu mai avem bani sa-l platim. In 20.05.2004 expira CIC.
Prin contract se stipuleaza ca plata cotizatiei CAS o pot face o data la 6 luni. As putea tine contractul si daca castig apelul - sau daca merg mai departe - sa nu mai platesc cotizatia CAS ? Dar oare castig apelul sau daca dureaza mai mult procesul ? As vrea sa merg pana la Strasbourg !!! Numai sa nu dureze prea mult...
Motivarea sentintei o primesc dupa data de 11.06.2004. As vrea sa fac apel inainte de a-mi veni motivarea sentintei de la Tribunalul Sibiu, pentru a castiga timp si la termenul stabilit pentru apel sa depun motivele de recurgere la apel. Se poate ?
Multe multumiri pentru ajutor !!!

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Va rog, ajutati-ma cu un raspuns !!!
Multumesc mult !!!

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Contributia la asigurarile sociale de stat, pe care ai platit-o in temeiul contractului de asigurare, nu poti sa o primesti inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

... pentru ca se considera contributie la pensia pe care o vei primi. Asta inseamna asigurari sociale de stat: pensii si alte drepturi de asigurari sociale (ajutoare, indemnizatii de boala, de maternitate etc).

Mergi la inceput