"Plimbari cu perspective?!"
Voi cum ati reactiona? A fost Mara ieri cu tatal ei la circ si in timp ce a mincat la prinz mi-a tot povestit de “Cip” – ca e frumos, ca e mare ca e desptept, etc. Am intrebat-o cine e Cip?! Cum mama cine e Cip? CIIIIIIIIP!!!!!!!! Am intrebat-o ce e Cip. Este un ciine mama ca si Biluta (al nostru boxer tigrat). Bine ca asta am lamurit-o in cele din urma!!! –
- Al cui e Cip, Mara?
- A lui Angi, mama.
- Cine este Angi, Mara?
- Angi e o doamna care a mers cu mine si cu Costi la circ, mama.
Asa am elucidat misterul cu Cip. Intrebarea mea este daca si ce sa-i zic Marei despre plimbarile ei cu Angi si Cip?! Ca bineinteles ca a urmat si intrebarea daca poate sa-l ia pe Bil, data viitoare?
Raspunsuri
saphir spune:
Cine-i Angi??....cine-i Costi??
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos
oana cretu spune:
Dar cine e Angi pana la urma? Nu prea am inteles!
oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
PaulaM spune:
Scuze pt confuzie. Deci, Costi este tatal natural al Marei iar Angi banuiesc ca este cea cu care sta/ traieste etc. Este prima data cind aud de ea.
O zi buna
oana cretu spune:
Pi, in acest caz, parerea mea este sa-i cer lamuriri lui Costi. Eu gasesc normal, daca se intelege bine cu ei, sa petreaca timp si cu ei asa cum petrece si cu tine si cu cel cu care esti tu (daca exista, dar am tras concluzia ca da).
Si cred ca subiectul asta trebuia postat la "In unul sau in doi...".
oana si bb din burtica (7 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
mariaangeli_que spune:
aceasta e noua societate :familii largite ,cred ca trebuie sa vb cu Costi ca sa stii ce sa-i spui Marei,important e ca aceste Angi sa nu se schimbe prea des ca se confunda Mara mai rau
mamica dulce spune:
parerea mea e ca Costi ar trebui sa.ti spuna in prealabil ca scoate fata la plimbare cu Angi!!!ca de Cip si eu m.as bucura..
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
Adela99 spune:
quote:
Initial creeata de PaulaM
Asa am elucidat misterul cu Cip. Intrebarea mea este daca si ce sa-i zic Marei despre plimbarile ei cu Angi si Cip?! Ca bineinteles ca a urmat si intrebarea daca poate sa-l ia pe Bil, data viitoare?
In principu, consider ca nu trebuie introdusi noii parteneri in viata copilului decat cand crezi ca relatia are sanse sa devina serioasa. Nu stiu cum gandesti tu in privinta asta, pentru ca daca retin bine, tu l-ai introdus pe actualul tau partener in viata Marei inca din perioda cand el era casatorit, nestiind cum vor evolua lucrurile. Poti discuta cu Costi intaii si pe urma daca, considerati necesar sa vorbiti cu Mara. Poate era doar o prietena, vecina ... posesoare a unui catel care putea face ziua Marei mai placuta.
P.S. Mara iti spune si tie pe nume?
PaulaM spune:
Sint de acord cu ideea ca nu trebuie introdusi alti oameni in viata unui copil de cind atunci cind esti f sigura/sigur ca va fi ceva de durata si ca acea persoana este cea cu care ai vrea sa-ti traiesti viata. Mi se pare ca devin confuzi procedind in alt mod.
Probabil ca vor veni si alte intrebari din partea Marei, in viitorul apropriat despre Costi, Angi, etc. Ce sa vorbesc cu Costi? Cred ca fiecare are dreptul sa-si refaca viata asa cum crede de cuvinta. Pe de alta parte m-a rugat sa o las pe Mara saptamina viitoare la o petrecere cu el, toata duminica…..
P.S. Mara imi spune “mami” cum este normal sa-mi spuna. Sau “mami meu”. Lui Costi ii spune Costi, iar “partenerului meu” tatu – asa cum ii spune de cind s-a nascut.
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by PaulaM
Ce sa vorbesc cu Costi? Cred ca fiecare are dreptul sa-si refaca viata asa cum crede de cuvinta. Pe de alta parte m-a rugat sa o las pe Mara saptamina viitoare la o petrecere cu el, toata duminica…..
Bineinteles ca are dreptul sa-si refaca viata... gandul meu a fost sa vorbiti unul cu altul inainte de a vorbi cu Mara despre subiectul Angi (daca si cand va hotarati sa vorbiti cu ea), in ideea sa spuneti cam acelasi lucru, pentru evitarea confuziei. Sau intrebarea ta se referea la Cip?
PaulaM spune:
ADELA - da, la Cip ma gindeam, ma intrebam dac se va intelege sau nu cu Biluta.
O zi buna