Pensia alimentara ...?

Pensia alimentara ...? | Autor: madalina74

Link direct la acest mesaj

In cazul in care un copil primeste pensia alimentara si dupa ce a intrat la facultate, acest lucru este valabil si in cazul in care "copilul", desi este la o facultate de stat, la zi, s-a angajat?Precizez ca mama a murit, copilul sta de mic cu bunica, iar tatal este cel care plateste pensia alimentara. Aveti idee despre asa ceva?
Am niste cunostinte in aceasta situatie, care l-au actionat pe tatal copilului in justitie pentru plata, in continuare, a pensiei. Mi-au cerut un sfat si un avocat. Daca aveti vreo idee despre acest lucru va rog sa-mi raspundeti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

din pacate nu tine! vezi ca a fost un mesaj pe aceasta tema acum putina vreme si cineva mai informat a dat un raspuns foarte "juridic formulat".
in esenta, am inteles ca pensia alimentara este o pensie de intretinere pt cel aflat in imposibilitate de a se intretine singur pt ca invata. daca lucreaza, inseamna ca nu se mai afla in categoria celor ce nu se pot intretine singuri pt ca realizeaza venituri.

se poate afla in situatia extrem de neplacuta ca tatal sa stie ca lucreaza.

cauta mesajul anterior despre pensia alimentara si vezi ca era o fata care stia bine ce vorbeste si poate ii scrii un mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina74 spune:

Multumesc mult pentru raspuns!

Mergi la inceput