Ce purtam cand suntem gravidutze?
Fetelor, am nevoie sa ma ajutati intr-o problema simpla si placuta. Vreau sa stiu de la voi ce v-ar face placere sa purtati in timpul celor 9 luni de sarcina, cu detalii de la material, pana la modele, culori, accesorii.
V-ar place mai mult sa purtati haine mulate sau va simtiti mai bine in cele largi? Ce v-ar place sa cuprinda garderoba voastra de gravidutze?
Cu drag,
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
Raspunsuri
Doamna Bibi spune:
Deoarece voi naste in august,garderoba mea de gravida ar trebui sa cuprinda multe rochite de vara.Imi plac foarte mult rochitele din materiale subtiri (tripluvoal,matase etc),vaporoase care sa permita pieleii sa respire.Nu sunt adepta celor mulate.Sincer,unii considera femeia insarcinata sexi,dar sincer mie nu mi se pare nimic sexi intr-o femeie care nu prea mai are nici o forma.Nu e cazul Doamne fereste sa ne tragem un sac in cap,dar totusi...Eu sufar foarte mult din cauza ca in Romania femeile insarcinate sunt marginalizate dpdv al vestimentatiei,exista clasicele salopete de blugi (eu nu pot purta asa ceva la servici din cauza jobului),mai sunt deux-piesurile alea din material de sac si cam atat.
Spre deosebire de siteurile straine unde exista o multime de modele extraordinar de frumoase,compleuri deosebite,rochii,pantaloni etc.Mi-ar placea sa port hainute cu modele moderne,in culori vesele (culorile din magazine sunt de inmormantare si nu de nascut).
In momentul de fata mi-am luat pantaloni de in cu siret in talie,bluzite din bbc si matase,un sarafan elastic (nu mulat) etc.
Mi-ar placea sa-mi pot cumpara rochii de vara care pleaca de sub sani,pantaloni 3/4 cu bluzite asortate in culori pastelate.
Hai ca am scris prea mult,dar chiar am suferit din cauza lipsei de haine frumoase.
Monique si bebe mic 25 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
Marina spune:
haine umane, nu de alea gen sac oricum....io prefer nu neaparat mulate dar mai pe corp cu tuguiul de rigoare in fatza. A despre culori io as cam purta ce se poarta ...verde , portocaliu da nu incap toalele alea pe mine nici in zilele bune. Aha si imi place sa-mi arat burta asa ca alta preferintza sunt pantalonii cu talie joasa si tricouri scurte.
adita spune:
Mie imi plac hainele mai largute, dar elegante. mi-ar placea un pantalon (dar cei pe care i-am vazut pana acum sunt ca niste salvari, foarte largi, si nu-mi plac), o fusta, cum spunea Monique, mi-ar placea si niste pantaloni 3 sferturi cu o bluzita asortata. Bluzite am eu mai multe, din panza topita, usoare, viu colorate, dar n-am la ce sa le port, ca n-am gasit nici fuste, nici pantaloni sa-mi placa si sa-mi si pot permite sa mi le cumpar
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
vilma spune:
Dragele mele, va intreb pentru ca as vrea, cat mai curand, sa va putem oferi ceea ce va doriti in cadrul unui magazin virtual www.desprecopii.com.
Multumesc celor care mi-au raspuns, sunteti super!!!!
Va pup.
diana21 spune:
Eu cred ca se pot face haine super sexi pt. gravidutze. Unele chiar se simt asa, ar trebui sa se gaseasca si chestii din astea. de ex., sunt foarte mult gravidutze care au luat f. putin in greutate, si chair n-au nevoie de sacii aia de maternitate!
Sugestii: rochite cu bretelute, vaporoase si lungi, gen Alba ca Zapada, fustitze si pantaloni pescaresti cu talia foarte joasa, pe elastic sau siret, bluzite si camasute care sa se largeasca doar de sub sani...fuste lungi cu crapaturi laterale, rochite cu burtica din pliuri, nu gen saci, astfel incat din spate sa arate ca orice rochita normala...
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Fetita Strumfita - 25 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal
iren spune:
Eu port pantaloni normali cu talie joasa, tricouri, da nu scurte, ca mi-e frig la burtica , si mi-am luat citeva rochite, dintre care doar doua sint de gravida- una e din denim, cu fermoar in fata si cordon pe talie, iar una e maro, restul sint marimi mari- pt grasune , in culori vesele, alb cu floricele mici, albastru, roz- ala aprins, care se poarte anul asta...aaa, si mi-am luat si o fusta scuuurrrta rau, tot pe talie, vernil, din raiat...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
tinatache spune:
a fost o revelatie pt mine sa vad aici ce frumoase sunt gravidutele. Tricouri mulate, speciale sau nu, cu buricul afara sau nu. Pantaloni cu "burta" din material elastic so bentita la bata ca sa se largeasca dupa posibilitati, rochite in culori vii, ce mai.. viitoarele mamici plesnesc de bucurie si hainele la fel. Fuste scurte, mini sau midi. A, apropo de sanii extra-super... pai un sutien bengos si o bluza mulata.. iti dai seama??
Cristina
gandacelu spune:
Ce purtam cand suntem gravidutze?
ce sa purtam, mai, bebelusi, nu?!
(in canada toate mamicile poarta mulat, asa ca arata in felul urmator: bluza, burta, pantalon - si arata bine! nu ma refer la sexy, asta-i culmea, sa mai fii si sexy cand esti gravida, ma refer la faptul ca arata ca sarcina e ceva normal, nu trebuie sa arati ca o balena imbracata intr-o parasuta -cum am aratat eu, de ex-) la sarcina asta sper sa aratca o balena imbracata intr-o rochita de balerina... hmmmmmmm
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by vilma
Dragele mele, va intreb pentru ca as vrea, cat mai curand, sa va putem oferi ceea ce va doriti in cadrul unui magazin virtual www.desprecopii.com.
Multumesc celor care mi-au raspuns, sunteti super!!!!
Va pup.
eu vreau pantaloni de in cu siret culorile kaki, rosu si portocaliu!
adica 3 perechi, sper ca s-a inteles!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
mai vreau bluzite tot materiale naturale (in, canepa, borangic) de materiale deschise (alb) cu volanase in fata, care sa se prinda cret, ca niste ii - si rochite la fel, ca cele de secol XVIII (cred) care se prind imediat sub sani - sa se termine undeva pe la genunchi:))
chiar azi mi-am luat o salopeta de blugi scurta si f misto, adica nu dintr-aia care nici nu stii unde incepe si unde se termina... lucruri care sa le imite pe cele normale, cu "imbunatatirile" de rigoare!
bafta la magazinul virtual!